2013 antalyalı anne adayları

comet07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
145
0
46
38
Antalya
merhaba güzel anne adayları. ben 23haftalık ikizlerime hamileyim. gebelikle ilgili herşeyi paylaşabileceğimiz güzel bir sayfa diliyorum :)

merhaba bende ,23 haftalık hamileyim. Bir kız bebek bekliyorum hisar tıpa şükrü beye gidiyordum gecen hafta devlet hastanesine gittim ahmet kökden bey e ama memnun kaldığım söylenemez napıcam bilemiyorum kafam çok karışık bide doğum var tabi ...

hoşgeldin ben antalya merkezde olduğum için fikir veremeyeceğim. inşallah en yakın zamanda karışık durum ortadan kalkar bebişlerini sağlıklı ve hayırlı biçimde dünyaya gelirler

slmlar yeni üyeyim sürekli takip ediyodum ama üye olmak için zamanını bekliyodum
ve zamanı geldi bende anne adayıyım 6 haftalık hamileyim aşılama sonucu hamile kaldım bu süreçte morel çok önemli umudunu yitirmiceksin rabbim isteyen herkese nasip etsin
bizde sağlıklı kucağımıza alalım bebişlerimizi.... :)))

merhaba bayanlar ben dogum yapalı tam 3 ay oldu antalya akdenız şifa hastanesınde ertugrul aktaş a gıttım 35 hafta bayunca bana stres gergınlık uzuntuden baska bısey vermedı ertugrul beyı tercıh etmeyın de kıme gıdersenız gıdın 36. haftada arastırma hastanesınde ender atalay a gıttım cok cok memnun kaldım ender beyden sonra pozıtıf seyler dusunebıldım...ozel hastane ıyı dıye dusunmeyın ne varsa devlette var arastırma hastanesınde dogumumu mehmet karaca yaptırdı 12 sat sancı cektım ama normal dogum oldu...sagolsun doktorum benım ıçın cok ıyı bır koç oldu destek ve motıvasyonu sayesınde normal dogum yaptım...allah kurtarsın sızlerı sımde melike berilim le hayat cok baska

hayırlı olsun gebeliğin Allahım bebişini sağlıklı ve hayırlı biçimde almayı nasip etsin
bu arada tek mi çift mi gebelik ?
birde aşılamayı hangi hastanede oldun?

hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
bende şifa hastanesinin yakınlarında oturuyorum doktorları kımsenenin tavsiye ettiğini görmedim herkes şikayetçi ama genel cerrahi bölümündeki doktor çok iyi

Ben de Antalya'da çok yeniyim 7 haftalık hamileyim. Konu güncel kalırsa çok iyi olur,yardımlaşırız

merhaba esifen0625, 25 haftalık hamileyim, ben de antalya akdenız şifa hastanesınde ertugrul aktaş a gidiyorum, biraz acele muayene ediyor içime sinmeyen noktaları var, acaba sana neden gerginlik ve üzüntü yaşattı ayrıntılarıyla anlatır mısın. off hayırlısıyla bebeğim ve benim için de sağlıklı ve hayırlı bir doğum gerçekleşir..

Ben de Antalya'da çok yeniyim 7 haftalık hamileyim. Konu güncel kalırsa çok iyi olur,yardımlaşırız

Ben de 17 haftalığım şuan.Medisu'da Mehmet Emin Soysal'a gidiyorum çok memnunum. Epey sorun yaşadığım için doktor benim için çok önemli.

arkadaşlar ben de antalyadayım ama hastaneler hakkında hiçbir fikrim yok bana da yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar ben de ertuğrul aktaşa gittim ve kesemin bebekten bir hafta daha geç geliştiğini söyledi,ama finikedeki dr batı ve ben bir sorun göremiyorum dedi.burnumdan geldi vallahi şu son 4 gün.msjları okuyorum ve dru değiştirsem mi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…