2013 antalyalı anne adayları

slm canım ben şu an 7 haftalık hamileyim ve ertuğrul aktaş bana bebek 7+1 kese 6+2 dedi kesem bir hafta geden geliyormuş.çok moralim bozuldu,ne ilaç verdi ne de tavsiye.2 hafta sonra gel bebeğin kalbi durmuş mu bakalım dedi.

doğum ücretleri hakkında fikri olan var mı sordunuz mu gittiğiniz hastanelere

Merhabalar arkadaşlar
Ben de antalyada doğum yapmayı düşünüyorum ve şuanda yurtdışındayım
Daha önce geldiğimde bir kez Güray hanım vardı uncalı meydan da ona muayene olmuştum hatta bebeğin cinsiyetini de o söylemişti 12.haftada. Hamilelik öncesi de birkaç kez gittiğimden güveniyordum bir de evin önünde hastane orada doğum yaparım diye düşünüyordum. Ama Güray hanım ayrılmış yerine de Melek Büyükkınacı Erol gelmiş. Hakkında hiçbir bilgi bulamadım internette.
Ben 35. Haftada Türkiyeye gelcem ve şuanda hastane konusunda ve doktor konusunda çok kararsızım. Siz nereyi önerirsiniz?

Kızlar daha 3 gün önce yengemde ender atalay beye sezeryanla ameliyat oldu.Çok memnun kaldık hal ve hareketlerinden.Bende hamileyim ve bir sürü doktor değiştirdim şimdi bende ender beye gitmeyi düşünüyorum.

Bnde 19 haftalik hamileyim.figen demir e gidiyrm.cok da memnunum.guray unlu hanima da gtmstm bir ara.ondanda cok memnun kaldim.guray hnm su anda uncali meydan tip hastanesinden ayrilms.kendi ozel muaynehanesini acms dokuma tarafinda

ben ender atalayı kesinlikle tavsiye etmiyorum insan ayrımı yapıyor ve hastasına moral vereceğine moralini bozuyoır her hastasına aynı davranmıyor bu tarz doktorlarıda allah bildiği gibi yapsın dertleri neyse hastasını tersliyen doktor ne olursa olsun insan değil bence her hastasına aynı düzeyde davranan insan gibi insan olan doktorlar nasip etsin allah

Kızlar alışveriş için nereleri düşünüyorsunuz. Biz yarın çıkıp bakcaz artık yavaş yavaş başlicaz. Burayı aktif tutarsak çok iyi olur. İndirimleri felan yazarız birbirimize.

arkadaşlar ben medical park doç.dr murat inal'a gidiyorum muayne ücreti ssk lıya 100 tl.doktorumdan çok memnunum ve 3 gün sonra epidural sezeryanla doğum yapıcam.herşey dahil tek oda ücreti içinde 1660tl sigortalıya fiyatı soran arkadaşlar için yazıyorum.herkeze hayırlı doğumlar dilerim

doğum ücretleri hakkında fikri olan var mı sordunuz mu gittiğiniz hastanelere

medline hastanesi Eda Tunç Bilek' e muayene oluyorum. muayene ücreti 42 tl doğumücret (2 gün yatış, oda süsleme, loğusa şerbeti, yeni doğan bakımı, refakatçi yemeği de dahilmiş normal ya da sezeryan farketmiyormuş) 1200 tl

herkese merhaba kızlar
ben de mehmet tongala gidiyorum çok memnunum her konuda rahatça konuşabiliyorum ve 7/24 açık telefonu bakalım 2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olcak
bu arada kışlahanın altındaki ilke bebe de çok güzel indirimler var bilginiz olsun

Merhaba kızlar ben Dr SİBEL sürmen usta ya gidiyorum doğumum medical park ta olacak çok az kaldı çok heyecanlıyım ve sabırsızım son zamanlar zor geçiyor

merhaba,bende yaşam hastanesinde cemil karakuş'a gidiyorum ve çok memnunum,doktorun güven vermesi çok önemli ilk gittiğim bayan doktor tahlillerimi takip bile etmedi ve vitamin ilacına bile başlamamıştı çok ilgisiz ve soğuktu,,şimdi çok memnunum doktorumdan çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…