2013 Aralık Anneleri isim düşündünüz mü?

hnk

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
1.722
92
358
İstanbul
gerçi çok erken ama ben arayısa basladım kızlar isim düşünenler var mı bizim gibi aranızda:)))

gerçi çok erken ama ben arayısa basladım kızlar isim düşünenler var mı bizim gibi aranızda:)))

bnm içinde henuz erken ama karar veremiyorum.Kız ve erkek isimleri bakıyorum kimler yardımcı our acaba bize bakalım bekleyelim:):49:

Evet aynen öyle:))) benim oglumun adı kaan.. Erkek olursa ki büyük olasılıkla erkek dedi doktorumuz hakan koyalım cok uyuyor dedi hem anlamları aynı hem uyumlu ama ben pek sewmem hakan adını...Kız olursada esimin genc yasta vefat eden halasının adını koymak istiyoruz. Suna olacak ilk oglum kız olsaydı onun adını da suna demiştik ama yanına ikinci bir isimle olacak . Suna ile uyumlu kız ismi ve kaan ile uyumlu erkrk ismi önerilerimize acıgım arkadaslar:)))))

aslında kız olursa belli sayılır ama erkek olursa zaten oğlumla eşim karar verecek hiççç karışmayı düşünmüyorum sorumluluk onların :1:
daha erken olduğunu düşündüğümden elim örgülere gidiyor kendimi zor tutuyorum yaşlılar kızıyor yavruna niyetle örme diye :50:
bakalım önce bi cinsiyetini öğrenelim sonra sarıydı yeşildi beyazdı bişeylere başlarım ben :6::6::6:
hnk cnm hakan ismini senin gibi bende sevmiyorum :27: ama suna ismine bayılırım :16: söylenmesi güzel bir isim :34:

hnk cnm avatarındaki resim oğluna mı ait merak ettim :44:
yoksa temsili bir resimmi :40:

Yok canım oglum diil o resmi avatarıma koydugumda henüz ogluma hamileydim netten buldugum bir resimdi:)))

Evet aynen öyle:))) benim oglumun adı kaan.. Erkek olursa ki büyük olasılıkla erkek dedi doktorumuz hakan koyalım cok uyuyor dedi hem anlamları aynı hem uyumlu ama ben pek sewmem hakan adını...Kız olursada esimin genc yasta vefat eden halasının adını koymak istiyoruz. Suna olacak ilk oglum kız olsaydı onun adını da suna demiştik ama yanına ikinci bir isimle olacak . Suna ile uyumlu kız ismi ve kaan ile uyumlu erkrk ismi önerilerimize acıgım arkadaslar:)))))
Merhaba cnm Suna ismini duyunca bi iki isim denedim yanına da Naz'ı önere bilirim sana Suna Naz :1:

evet ben ara ara bakıyorum isimlere aklıma yatan bir kaç isim var tabii,:) kız olursa zeynep ya da asya erkek olursa aras ya da çınar:)

aslında kız olursa belli sayılır ama erkek olursa zaten oğlumla eşim karar verecek hiççç karışmayı düşünmüyorum sorumluluk onların :1:
daha erken olduğunu düşündüğümden elim örgülere gidiyor kendimi zor tutuyorum yaşlılar kızıyor yavruna niyetle örme diye :50:
bakalım önce bi cinsiyetini öğrenelim sonra sarıydı yeşildi beyazdı bişeylere başlarım ben :6::6::6:
hnk cnm hakan ismini senin gibi bende sevmiyorum :27: ama suna ismine bayılırım :16: söylenmesi güzel bir isim :34:

Ayyy cnm haksni bende istemiyorum suna kesin ama yanina bir isim istiyorum:))) kiz olursa ne dusunuyorsun merak ettim:))

bende düşünüyorum şimdiden hatta hamile olmadan önce bile düşünüyorduk :)) kız olursa asya var aklımızda erkek olursa da doruk diyoruz ama değişir mi değişmez mi bu düşünceler bilemiyorum :D

öncelikle hayırlı olsun canm bence erkek ismi kaana uygun volkan seyhan gökhan düşünebilirsin canım

slm kızlar.biz daha hamile kalmadan önce belirlemiştik :) kız olursa zeynep ece erkek olursa emir mete koyucaz inşallahhh :)

Benimde Yağız Eren ile Yusuf Arda hoşuma gidiyor ama kız olursa bişiie karar veremedim

kız olursa alya erkek olursa baran koycaz ama iki kız iki erkek olursa :9: bırer tane daha ısım dusuncez artık :27:

Benim bebiside tam belli olmasada erkeğe benziyormus, yavrucum icin dusundugum isimler soyle :) sizce nasillar

Muhsin
Baris
Burak
Ali ağah
Ahmet asaf
Selman
Bugra
Ekrem
Kerem
Yekta
Enis
İmran