cnm senin ki kızmıydı benim kide büyük ihtimal kız ama eşim erkek hissediyorum diyip kafamı karıştırıyor :44: Allah'ın izniyle salı günü netleşicek inş.benim kasık batmalarım genelde sağda olmak üzere devam ediyor solda da oluyor ama genelde sağda canm sen bana göre baya ilerdesin bitmiş olabilir senin batmalar
bizimkiler prof zaten doktor bana kesin kız dedi erkek bak görürsün diyo he dedim evet öyle haklısın
cnm senin ki kızmıydı benim kide büyük ihtimal kız ama eşim erkek hissediyorum diyip kafamı karıştırıyor :44: Allah'ın izniyle salı günü netleşicek inş.benim kasık batmalarım genelde sağda olmak üzere devam ediyor solda da oluyor ama genelde sağda canm sen bana göre baya ilerdesin bitmiş olabilir senin batmalar
ayyyy kuşum sorma yaaaaaaaaaaaaaa çıldirtcekkkk beni bu cocuk dedim 2 ayrı dr. kıza benzetti ama kesin demediler diyobakalım kesinleşince ne dicek
kesin sonuca inandımı emrah
yok ya kendi kulağıyla duycak 11inde inanır o zaman belki hala hislerim güçlü erkek olcak diyo doktorun ultrasonda son model dedim bende ne diyim yani
herşeyi neden pembe bunun demezmi bide ayyyy tutup fırlatasım geliyo camdan
yok tatlım benimki oğluşş
ama ben, eşim kayınvaldem görümcem kız hissediyorduk
nub teorisi ve çin takvimi de kıza çıkıyordu ama paşam süpriz yaptı
kasık batmaları bitmiş gibiydi ama bugün yine oldu, gerçi çamaşır astım bütün evi süpürdüm yemek falan yordum kendimi ondan oldu sanırım
hevuk henüz küçük oldukları için hergün hissedilmeyebilir 2 gün diyorsun belki hissettircek kadar olmamıştır bu iki gün hareketiKızlar bana bir yardım edin lütfen..
Benim bebeğim oynuyordu hergün takla atıyordu hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum 2 gündür
Karnım çıkmıştı sertti şimdi yumuşacık ve dümdüzayın 17 sinde randevum ama ben yarın aldım gidicem çok korkuyorum
Acilemi gitsemki bişey olmuşmudur
yok kuzum ne pardonu inşallah sırayla ikisi de olurhiiii pardon agresifmelek ti o kız olan canm benimde rüyalar çin takvimleri kasık batmaları hisler iki ayrı dr. kıza benzetmesi artık kendimce % 70 kız diyorum ama eşim ben hissediyorum diyip duruyo bakalım ne dicek en sonhayırlısı
nbr kızlarrr...
beni sormayın ölüyormmm,o kaa iş yaptım ki bugün yazacak gücüm bile yok
balkonun katlanır camı dahil 4 cam sildim,evi sildm süpürdm,yemek yaptm..Heryer pırıl pırıl oldu daa
ben de bittim yani..Çocukların hastalığı da cabası,2 si de grip(
offff off ev hnmları oturuyormuşmuşş onu diyen kızımın totosunu yisin
Asıl çalışan kadınlar oturuyor bütün gün,çay ayağına,yemek hazırr ohhhh
nbr kızlarrr...
beni sormayın ölüyormmm,o kaa iş yaptım ki bugün yazacak gücüm bile yok
balkonun katlanır camı dahil 4 cam sildim,evi sildm süpürdm,yemek yaptm..Heryer pırıl pırıl oldu daa
ben de bittim yani..Çocukların hastalığı da cabası,2 si de grip(
offff off ev hnmları oturuyormuşmuşş onu diyen kızımın totosunu yisin
Asıl çalışan kadınlar oturuyor bütün gün,çay ayağına,yemek hazırr ohhhh
Rengimiz mavi teyzelerimiz))))
canm benim batmalar hala devam edior :44: sızlama şeklnde genelde sol tarafta 3 sn. filan sürüyo hatta yazıyorum bügün olması bi sorun olmasın diyebünyeye göre değişior durumlar sanırım
harika yapmışsıınız deniz cim ya ayrı şehirlerde olduğunuz halde mi yaptınız ?
kuzum yumurtalık mı o bilmiyorum ama genel olarak sol kasıkta batmalara devam
hamarat hatun işte yaa sen bunları yaparken o çocukları kim zaptediyo ya çok zor değilmiii:44:
bende yarım saat önce geldim çamaşırları makinaya attım kuruyanları topladım katladım ütülicem birazdan.yorganla battaniyeyi vakumlu hurca koyup kaldırdım kalçam tutuldu oturdum şimdi 15 dkcık kalkıp evi süpürüp silip toz alıp ütü yapıcam.akşamada mantı haşlicam en kolay o başka bişey yetişmez zaten :26:
4cam mııı hem de balkon camıyla abooww iyi iş çıkarmışın ama bu kadar da yorma kendini
beni de bekleyen 3cam var eşim boşver taşıncas artık diyo ama çok kirlendi valla,öyle bırakıp gidemem silcem arkamdan sövdürmeyeyim
kim demiş ev hanımları oturuyo diyeeyakalarsan bana da haber et
yavrularına da geçmiş olsun canım allah şifa versin