2013 Aralık annelerinin göbüşleri...

Erkek göbeği gibi geldi bana gizem
Bnm akşamları karnım böle oluo
Hayırlısı cnm

vay gzm senin çıkmış ya göbeğin kız!
Ama bu akşamları böyle sabah iniyorsa başka.Çünkü bende şimdi çeksem bu kadar çıkar.=)

yok kuşumm hep böylee göbeğe bebek eklenince normal benimki dümdüz değildim sizin gibi ondan böyleyim şuannn

Erkek göbeği gibi geldi bana gizem
Bnm akşamları karnım böle oluo
Hayırlısı cnm

bakıcaz hayatımmm cuma günü ne göbeğiymişş :)

İşte benim 11+5 halim size az çıkmış olarak görünebilir ama benim hamile kalmadan önce hiç göbeğim yoktu :)

14+6 da çekildik fotomuzu ya ben kendi kendimin resmini zor çektim fotoğrafın görüntü kalitesini dedülürene kadar canım çıktı pek net değil ama idare edin

Son düzenleme:
Hiç göbeğin yoksa önceden o zaman epeyce çıkmış maşallah=)
Yerim göbişlerinizi=)
Kocaman olacağı günleride görcez inşallah
Hehe çok heyecanlı=)

:) Aynen çok heyecanlı ya eskiden aman göbeğim çıkmasın aman kilo almayayım derken şimdide ne zaman göbeğim büyüyecek diyorum :)

:) Aynen çok heyecanlı ya eskiden aman göbeğim çıkmasın aman kilo almayayım derken şimdide ne zaman göbeğim büyüyecek diyorum :)

bende aynı şekilde eskiden göbeğim çıkmasın diye gözüne bakardım şimdi bekliyorum resmen ama son bi kaç gündür
göbeğimi içime çekip bakıyorum bebeğin yuvası resmen belli oluyo

Anam bu kız zayıflıktan zafiyete girmiş=)
Bu bide bu akşam yani.
Maşallah.
Sen bu zayıflıkla çok güzel bi hamiş olursun hevuk=)

Uzaktan çektimde belim kopucak gibi duruyodu yakından daha iyii bu yakın çekim
49 kiloyum formumu koruyorum hala boyum 170 kilo almak istiyorum ama
İnşallah hepimiz çıtır hamişlik geçirip tosun baby doğurucaz

Ben ilk hamileliğimde 68 bu hamileliğimde 70 kilo ile başladığım için zaten koca bir göbeğim var :) Henüz bebeğin etkisini anlayamıyorum bu nedenle .. jean pantolanlar sıkıyor artık elbise giyincede 6- 7 aylık hamileler gibi görünüyrum :)) bunda 7 santimlik bebişin suçu yok annesi tombik :)

Kızlar bu da benim yeni çektim sabah akşam böyle ve sert

Eklentiler

• $IMG_20130613_163655.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_20130613_163547.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_20130613_163536.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 58
Yalnız değilsin bende ilk bebeğimde 65 bu defa da 72 küsürle hamile kaldım. Ama kilo verip aldım şuan hala 72 küsürdeyim. Ama inan seviniyorum çünkü ilk hamileliğimde 4 ayda 5 kilo aldım 4. Ay bitmeden hamilelik giymeye başlamıştım

ya hu Gizo, sen bayaa zayıfmışsın:) canım ilk resmin daha bana benzer çıkmıştı..ben buraya bir resim mesim koysam kibele diye dalga geçersiniz valla

ya bende anlamadım resimde niye zayıf çıkıyorum valla böyle değilim eşime gösterdim photoshop yaptın dimi diyo hee dedim işim yok onla uğraşcam ahhaha

koysana çok merak ettim:26:

ya bende anlamadım resimde niye zayıf çıkıyorum valla böyle değilim eşime gösterdim photoshop yaptın dimi diyo hee dedim işim yok onla uğraşcam ahhaha

koysana çok merak ettim:26:

Yarın sakin bir an bulayım evde, koyacağım

Beyim şimdi peşimden koşturacak napıyo bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…