vay gzm senin çıkmış ya göbeğin kız!
Ama bu akşamları böyle sabah iniyorsa başka.Çünkü bende şimdi çeksem bu kadar çıkar.=)
Erkek göbeği gibi geldi bana gizem
Bnm akşamları karnım böle oluo
Hayırlısı cnm
ya resim yükleyemiyorum
Hiç göbeğin yoksa önceden o zaman epeyce çıkmış maşallah=)Eki Görüntüle 731544 Eki Görüntüle 731543
İşte benim 11+5 halim size az çıkmış olarak görünebilir ama benim hamile kalmadan önce hiç göbeğim yoktu :)
Hiç göbeğin yoksa önceden o zaman epeyce çıkmış maşallah=)
Yerim göbişlerinizi=)
Kocaman olacağı günleride görcez inşallah
Hehe çok heyecanlı=)
:) Aynen çok heyecanlı ya eskiden aman göbeğim çıkmasın aman kilo almayayım derken şimdide ne zaman göbeğim büyüyecek diyorum :)
Anam bu kız zayıflıktan zafiyete girmiş=)
Bu bide bu akşam yani.
Maşallah.
Sen bu zayıflıkla çok güzel bi hamiş olursun hevuk=)
Yalnız değilsin bende ilk bebeğimde 65 bu defa da 72 küsürle hamile kaldım. Ama kilo verip aldım şuan hala 72 küsürdeyim. Ama inan seviniyorum çünkü ilk hamileliğimde 4 ayda 5 kilo aldım 4. Ay bitmeden hamilelik giymeye başlamıştımBen ilk hamileliğimde 68 bu hamileliğimde 70 kilo ile başladığım için zaten koca bir göbeğim var :) Henüz bebeğin etkisini anlayamıyorum bu nedenle .. jean pantolanlar sıkıyor artık elbise giyincede 6-7 aylık hamileler gibi görünüyrum :)) bunda 7 santimlik bebişin suçu yok annesi tombik :)
ya hu Gizo, sen bayaa zayıfmışsın:) canım ilk resmin daha bana benzer çıkmıştı..ben buraya bir resim mesim koysam kibele diye dalga geçersiniz valla
ya bende anlamadım resimde niye zayıf çıkıyorum valla böyle değilim eşime gösterdim photoshop yaptın dimi diyo hee dedim işim yok onla uğraşcam ahhaha
koysana çok merak ettim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?