bakalım ilk kim paylaşacak merakla bekliyorum
ama göbüşler çıkmazki daha çok yeni değilmi :44::44::44::44::44:
tabiki ilerleyen aylarda koca koca göbüşleri paylaşmak zevkli olacaktır
göbüş yarıştırlacak desenize
merhaba hanımlar.. Hamileliğimin 8. haftasına girdim bulantılarım cok vardı. ıkı gündür birden kesildi. Ama halsızlık cok var. Birde tansıyonum hep düşük.Sizler ne durumdasınız? Bulantıların birden kesilmesi normal mi? Bulantı hapını içmeyi bıraktım cok uyku yaptıgı için? birde folik asit bulantı yaptı mı sizde? Allah hepımızın yardımcısı olsun...
benim biraz göbeğim vardı 8 haftalık olduk şimdi daha çok şişti. O kadar ki hamile pantolonu giyiyorum diğerleri sıkıyoEşimde farketti hoşuna gidiyo karnımın büyümesi. Biraz erken ama napalım artık
merhaba hanımlar.. Hamileliğimin 8. haftasına girdim bulantılarım cok vardı. ıkı gündür birden kesildi. Ama halsızlık cok var. Birde tansıyonum hep düşük.Sizler ne durumdasınız? Bulantıların birden kesilmesi normal mi? Bulantı hapını içmeyi bıraktım cok uyku yaptıgı için? birde folik asit bulantı yaptı mı sizde? Allah hepımızın yardımcısı olsun...
Bizim assa yukari ayni cnm dogum tarihlerimiz ama benim daha nerdeyse hic yok karnim ne zaman cikmaya baslarki merAkla o sirin gebes kiyafetlerinden giyicem gunleri bekliyorum :)
kızlar merhaba
bende 8 + 3 hamileyim geçen hafta çok bulantım oldu ama bu hafta hiç bulantım yok sizce normal mii ?
birde kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben geçen hafta doktora gittiğimde duyulmadı
maşallah suay ne çabuk çıkmış göbişin Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım
bnm de çok az var ama dışardan belli deil hami elolduğum büyüyecegi günü sabırsızlılka bekliyorum :)
oyy maşallah canım çok güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?