bu çok güzelmiş ya aralık annelerı kk da tanısıp buluştunuzmu ne güzel olmuş Resımde kim kim var :)
evet canımm buluştuk:))
en baştan sırayla ben,lovelylady,hevuk,cemredeniz,papatya2308
çok güzel olmuş ya sevındım sızın adınıza aynı sehırlerdemıymıssınız peki
deniz bursadan geldi sadece hepimiz istanbuldaydık onun dışında :)
yazdık forumda gelebilcek olan varmı diye ama bu kadar başarabildik toplanmayı :))
beni gören de aaaaaa karnın ne kadar aşağıda ddoğuma az kalmış sanırım diyoGizemcim senin göbüşte benimki gibi galiba gerçi benimki bundan çok daha sivri ve büyük her görenin bu nasıl karın top gibi çok sivri demesinden bıktım valla hayırlısıyla vakti gelsin de doğurayım artuk:)
senin gene kuaförün demiş benim kv ve kv nin kardeşleri"karnına top koymuşsun gibi çok komiksin" diyorlarBugün pazara gittim ve her yanımdan geçen kadına bak ne sivri karnı var aa ne kadr sivri valla psikolojim bozuldukuaförüm de aynı karikatür gibisin diyor:) napim ya öne doğru uzuyor benim göbek
aman sarkalım yaaa boşveerr=)Evet erkek canım ve aynen öyle yanlar bomboş öne doğru uzayıp giden bir karın ilk bebeğimde erkek onda da öyle olmuştu ama sonrasında sıkıntısını çektim karnım öne doğru uzadığı için sarkma yaptı göbek bölgem buruş buruş kaldı bunda da daha kötü olacak sanırımumarım sen de olmaz sağlıklı doğumlarımız olsun imşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?