2013 aralık annesiyim ve bebeğim 4.ayında

benmkide 4.5 aylik
4. ayda 6200-6300 civariydi.
4 ayliktan beri donuyor yattigi yerde.
bikac gun oncrde iki tur dnmeyi basardi. ama bidaha da yapmadi.
soguk oldugu icn yere koymuyoruz.

uzatilan bir seyleri almaya calisiyor.
tv de cikan reklamlara goz takiliyor.
ve ik gundur ilk defa abisine kahkaha atiyor.
benm kiz cok asik suratli normalde:9:
gulumsuyordu ama ilk defa cok sesli kahkaha atti.

Benimki de 4.5 aylik. 3haftadir donuyor 1 haftadir da tam tur donuyo. Kahkaha atiyodu zaten ama su siralar siklasti. Ellerini nesenelere uzatiyor ama daha tutamiyor tam anlamiyla. Ve hareket etmek istiyo kucakta dolasmak ostiyo surekli :( bu da yoruyo artik bizi

merhaba aralık anneler bende 16 aralık doğumlu bi prenses annesiyim :) benim bebeğim yaklaşık bi aydır yarım dönüyo bugün tam dönmeye başladı ayrıca nesnelere uzanıyo ve herşeyi dağıtmaya başladı yaramaz olacağız heralde :)) 3200 doğdu 4 aylık kontrolde 6670 gram 64 cmdı :)

Benimki de 4.5 aylik. 3haftadir donuyor 1 haftadir da tam tur donuyo. Kahkaha atiyodu zaten ama su siralar siklasti. Ellerini nesenelere uzatiyor ama daha tutamiyor tam anlamiyla. Ve hareket etmek istiyo kucakta dolasmak ostiyo surekli :( bu da yoruyo artik bizi

ben memleketteydim iki aydır cvp yazamadım ozaman benimkide ozamanlar dönüyordu şuanda kendi kendine dönüp ellerininütünde durmaya çalışıyor ama fazla direnemiyor :) çok yaramaz yaa başedemiyorum şimdiden :)

merhaba aralık anneler bende 16 aralık doğumlu bi prenses annesiyim :) benim bebeğim yaklaşık bi aydır yarım dönüyo bugün tam dönmeye başladı ayrıca nesnelere uzanıyo ve herşeyi dağıtmaya başladı yaramaz olacağız heralde :)) 3200 doğdu 4 aylık kontrolde 6670 gram 64 cmdı :)

maaşallah Allah bağışlasın cnm

Back
X