Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart 2013 balık burcu aşk hayatı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Balik Burcu Aşk Hayati 2013
2013 yılın ilk altı ayında, ilişkilerle ilgili alanda hareket eden Mars, ilişkilerinizi canlandırıyor. Fakat bugünlerde ilişkiler konusunda sert ve tartışmacı olabilir, sevdiğiniz kişiyi çok fazla eleştirebilirsiniz. Eğer rakipleriniz varsa onlarla da çok fazla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu da Mart ayına kadar ilişkilerinizle ilgili huzursuz gelişmelerin sizi etkileyeceğini işaret ediyor.

Sakin kalmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışın. Sinirli ve kavgacı bir tavır takınmak her türlü ilişkinizi zora sokabilir. Özellikle 23 Ocak-1 Nisan arasında geri giden Mars’ın etkisiyle ilişkilerinizde sorunlar artabilir. Ocak ayının ilk yarısında, karamsar duygular ve gönül kırıklığı içinde olabilirsiniz. Duygularınızı rahat ifade edememek kendinizi yalnız hissetmenize neden olacak. Bu arada sezgilerinizin oldukça artması sizin arkanızdan iş çevirenleri kolayca fark etmenizi sağlayabilir. Fakat olayları kontrol etmek için Ocak ayının ikinci yarısını beklemelisiniz.


Ocağın ikinci yarısında, kendinizi duygusal anlamda oldukça rahat hissedeceksiniz. Sevimli, fedakâr ve sıcak davranışlarınızla herkesin ilgisini üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Birkaç önceki çaresiz halinizden eser kalmadığı gibi istediğiniz her konuda size destek olacak birçok kişi bulabilirsiniz. Bu sevimli haliniz ilişkilerinizi de çok olumlu etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapabilir devam eden ilişkileriniz daha sıcak hale gelebilir.4 Nisan- 8 Ağustos arasında ise aile içinde sıcak duygusal paylaşımlar yakalayabilirsiniz. Fakat bu dönemde tartışmalardan uzak kalmalı, aile bireylerini ilgilendiren kararları başka zamana ertelemelisiniz. Aranızda fikir ayrılığı olacağı için uzlaşmak zor olabilir.

15 Mayıs’tan sonra geri hareket etmeye başlayan Venüs’ün etkisiyle eski gönül meselelerinizi ve gizli kalması gereken konuları gündeme taşıyabilir.

Yaklaşık iki ay sürecek bu dönemde eski ilişkilerinizle ilgili sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilir veya devam eden ilişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde bitmiş olan bir ilişkiniz yeniden canlanabilir.

Geri giden Venüs etkisiyle sorunlar artacağından ilişkinizde huzuru yakalamak zorlaşabilir. Aslında olaylara kendinizi kaptırmak yerine uzlaşmacı bir tavırla yaklaşmalısınız.

Genellikle Venüs’ün geri gittiği zamanlarda yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek, yeni bir ilişkinin geleceği ile ilgili kararlar vermek çok başarılı sonuçlar vermeyeceği için bu konudaki girişimleri ertelemeyi tercih edebilirsiniz.
Mayıs sonları ve Haziran başlarında meydana gelen tutulmalar da dost çevreniz, sosyal hayatınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda sizi etkileyecek. Bu olaylar duygularınız üzerinde etki meydana getirebilir ve ilişkilerinizle ilgili değişimlere sebep olabilir.

Bu dönemlerde de ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmaktan kaçınmanız daha olumlu olabilir. Venüs Haziran’dan itibaren düzeliyor. Bu dönemde geçmiş ilişkilerinizle ilgili sorunların çözümlenmesiyle rahata kavuşacaksınız. Yeni ilişkileriniz açısından da gelişmelerin daha rahat ilerleyeceği bir süreç içinde olacaksınız.

3 Ağustos- 17 Eylül arasında aşk hayatınız hareketleniyor. Bu dönemde son derece etkileyici ve karizmatik kişilerle karşılaşabilir âşık olabilirsiniz. Fakat bu aşk sizin için çok kolay olmayacak haberiniz olsun. Tutku dolu yoğun duygular sizi çok etkileyebilir. 9 Kasım- 17 Aralık arasında macera arzularınız artıyor. . .Seyahatler, yabancı kültürler, uzak ülkeler gündeminizde olacak. Yabancı ortamlarda yabancı kişilerle tanışabilir, ilginç maceralar yaşayabilirsiniz. Veya sevdiğiniz kişiyle birlikte tatil programları yapabilir mevcut ilişkinizi daha sıcak bir hale getirebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa çıkacağınız yolculuklarda karşılaştığınız kişilerden etkilenmeniz ve duygusal yakınlaşmalar yaşamanız da mümkün olabilir.
 
X