Merhaba arkadaşlar,
2013 Kpss'ye kayıt yaptırdığım halde çalışamadığım için sınava girmedim.İyiki de girmemişim sınav çok zor olduğu söyleniyor, girseydim zaten iyi bir sonuç alamazdım ve ben son olarak gerçekten çok çalışıp 2014 yılında memur olmak istiyorum.benimle birlikte bu yolda varmısınız? Ben hergün düzenli olarak buraya hangi konuyu çalıştığımı neler yaptığı yazacağım.Bu arada ben evliyim, 1,5 yaşında kızım var ve çalışıyorum günde en fazla 1 saat ders çalışma şansım var.Bu yüzden şimdiden başlamam benim yararıma olacaktır.Hepinizi topiğime bekliyorum

2013 Kpss'ye kayıt yaptırdığım halde çalışamadığım için sınava girmedim.İyiki de girmemişim sınav çok zor olduğu söyleniyor, girseydim zaten iyi bir sonuç alamazdım ve ben son olarak gerçekten çok çalışıp 2014 yılında memur olmak istiyorum.benimle birlikte bu yolda varmısınız? Ben hergün düzenli olarak buraya hangi konuyu çalıştığımı neler yaptığı yazacağım.Bu arada ben evliyim, 1,5 yaşında kızım var ve çalışıyorum günde en fazla 1 saat ders çalışma şansım var.Bu yüzden şimdiden başlamam benim yararıma olacaktır.Hepinizi topiğime bekliyorum

burada olurum
 burada olurum  calisiyormusunuz:26: ben calisiyorum evliyim, nasil olacak bilemiyorum :44: son 1 ay sinav calistim aksamlari ama kocam yok o yuzden zorlanmadim vakit ayirmakta ..
 calisiyormusunuz:26: ben calisiyorum evliyim, nasil olacak bilemiyorum :44: son 1 ay sinav calistim aksamlari ama kocam yok o yuzden zorlanmadim vakit ayirmakta .. zaten yetistiremedim de
 zaten yetistiremedim de  o yuzden bu sene erkenden konulari bitirip bol bol soru çözmek istiyorum ki hizlanayim
 o yuzden bu sene erkenden konulari bitirip bol bol soru çözmek istiyorum ki hizlanayim 

seninle he, calla yapacagiz, hemde kpss calisacagiz :13:
 seninle he, calla yapacagiz, hemde kpss calisacagiz :13: matematikten baslayayim o en iyisi, yapamadigim bir kac konu var onlari halledeyim öncelikle
 matematikten baslayayim o en iyisi, yapamadigim bir kac konu var onlari halledeyim öncelikle