2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

92.5 ile hamile kaldım sabah 101.8 olmuştum 32.haftanın içindeyim.9.4 kg almışım.8. aya giricem

Son düzenleme:
son durumu bildireyim 30. haftamın içindeyim 60.5 ile başladık 68.6 yım 8 kilo almışım ...bu hafta birden 1 kilo almışımmm

31. haftaya girddik bu hafta 68.4 üm ben bu hafta 400 gram vermişim ..... neden anlamadım iyide yiyorum ama çok hareketliyim bu aralar ondan herhalde
haaamile kaldığım kilom 60.5
31. haftada 68.4
8 kilo almışım yani iyi gidiyorum bence hedefim 72 ile bitirmek yani 38. haftada doğum olacak kaln 7 haftada 4 jkilo alırsam çok şükür diyecem 12 kilo ile tamamlamış olacam

ya ben 34 haftada 13 kilo aldım.burda okuduklarımdan sonra moralim bozuldu.hiç iştahım yok hiçbirşey yiyip içemiyorum ama durmadan kilom artıyor. hiçbir sağlık problemim yok (ödem de olamaz).anlamadım ben bu durumu, metabolizma herhalde...neyse inşallah çabuk veririz:))

33 haftalığız 72 ile kaldımm 81 im..ama hamile kalınca 68 e düştümm..çook kilo alıorm galiba kızlar

Ben de 33+5 im. 57 kilo ile hamile kaldim. 66 kilo olmusuuumm. Toplam 9 kilo almis oldum, simdilik

34+3 teyim 64 ile hamile kaldım 79 um şu anda,resmen 15 kilo aldım rekor bende sanırım heh bi de gebelik diabeti çıktı bende,benim durumumda olan varmı?

36.haftaya gıricem yarın 14 kilo aldım su son ayda da 3 kilo alsam 17 eder ben 20 sen sonra herhafta 1 kılo alıyordum korkum vardı ama bu aralar durdu ben değil kızım alıyor artık 56 la hamle kaldım 70 î gördüm

33+2 yim 60.5 ile hamile kaldım 70 im şuan 9 buçuk kilo aldım bakalım son 4 hafta ne alacam

ben bildiğiniz top gibi oldum yuvarlanıyorum moralim alt üst vaziyette.34 haftalık hamileyim tamtamına 16 kilo aldım 55 le hamile kalmıştım şuan 71 im.ya 80 kiloya kadar çıkarsam naparım ozaman diye kendi kendimi yiyorum hatta ne bulursam yiyorum bildiğiniz öğütücüye döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…