2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

Gunaydin Kizlar,
Bende 49`la hamis kaldim suan 55 kiloyum 27. haftadayiz sizce cok mu ?
Ama bebis ondeymis 10 gun doktor dogum tarihini 17 Ekim olarak degistirdi ve pazartesi gunu kontrolde kizim 1050gr`di ..

mrb hamişler 60.5 ile hamile kaldım 27. haftaya girecem 66.6 yım altı buçuk kilo almışımm nasıl gidiyoruz bilemedim bakılınca hiç kilo almamışım gibi bu altı kilo nerde acaba

vay arkadaş yaa herkes 6 kilo 5 kilo almış en şişman ekim annesi ben olcam sanırım 58 kilo ile hamile kaldım bu sabah itibari ile 71 buçuk kiloyu gördüm bebişte bende baya önde gidiyomuşuz doktor öyle dedi

ya arkadaşlar ne kadar az kilolar almışsınız ben çözemedim ya ben 68 ile hamile kaldım 79 kiloyum ve 11 kilo aldım her akşamda düzenli yürüşümü faalan da yapıyorum yememe de acaip dkkat ettiğim halde allah sonumu hayır etsin diorum:))) gebeliğimin 28. haftası içinde ilerliom 1 hafta önden gidio

28+5 haftalık gebe durumun yane 29a girmek üzewreyim

mrb hamişler 60.5 ile hamile kaldım 27. haftaya girecem 66.6 yım altı buçuk kilo almışımm nasıl gidiyoruz bilemedim bakılınca hiç kilo almamışım gibi bu altı kilo nerde acaba
maşallah çok iyi bence böyle devam

canım zayıf hamile kalmışsın zaten doğumdan sonra hemen veririsin bence takılma o kadar dikkat etmeye devam

bende 65.5 kilo hamile kaldım an itiberiyle 70 olmuşum yani 4.5 kilo almışım 75le tamamlasam iyidir

kilo rekoru bende galiba 65 ile hamile kaldım 78 kiloyum.Bebişimde önden filan gitmiyor tam haftasında yavrum önden gisen annesi :))hemde bayağı önden

ahahah gülsem mi ağlasam mı bilemedim. beş altı kilo alanlar acaba çok mu nasıl gidiyoruz diye soruyolar.
10 kilo üstünü rahatlatmak için yazıyorum sırf buraya:) hayatımın çok büyük bi kısmını 48 kilo ile geçirdim artırmak için de neler yaptım neler ama olmadı. Hamileliğimden önce sigarayı bıraktım 52 kiloya ulaşabildim zar zor. Velhasılı 52 kilo ile hamile kaldım 29. haftamdayım ve tam olarak 69 kiloyum bu da tam 17 kilo demek oluyo kızlar, daha 11 haftam olduğunu düşünmek bile istemiyorum üstelik son 4 haftada her hafta birer kilo alıyoken:)
demek ki neymiş beterin beteri varmış

Selam öncelikle, aranıza yeni katıldım. Ben de ekim annesi olacağım inşallah benim kilo durumum da trajik. 27. haftamdayım 56 ile başladım 66 oldum. son haftaları düşünmek istemiyorum

arkadaşlar ben 65 kilo ile hamile kaldım şuan 79 kiloyumm :S çokk fazla çatlaklarım oluştu ve varislerim oldu can sıkıcı bi drum bakalımm ne olckk

son kilo durumumu yazayım bugün 29+0 yani 30.haftaya girmiş bulunuyorum 70.3 kiloyum toplam 5 kilo oldu

Kizlar 28+4 itibariyle 7 ayimiz doldu ve toplamda 7 kilo aldik..
49`la hamis kaldim suan 56 kg tam , ins son iki ay buyuk bir patlama yapmadan devam ederiz, bebisime gider butun kilolar ..

konu sahibi olarak bende eksik kalmiim dimi
30+5 günlüğüz 48 ile başladım tam 56 kiloyum:):)

Son düzenleme:
68 kilo ile hamile kaldım 32. haftama girecem 79 kilodayım 11 k,lo aldım ama 2 aydır özell,kle d,kkat ediyorm yememe içmeme bol bol da yürüşümü yapıyorum bakalım ne olacak sonum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…