Hemde nasil, meyve sebze tazecik ohh misss.. Simdiden liste yaptim gelince mutlaka yemem gerekenler diye :))
Alt tarafi ispanakli borek mesela yufka yokki hemen yapiyim, bende de yufka acicak ne zaman nede marifet var.. Ohhh balik salata kebab, kiraz erik, ayva tatlisi oooneler neler
ay kıyamam sana ben annen seve seve yapar sana ve bebegine. Kiloları bebişi buyutup donersin hayırlısıyla insallah
merhaba anneler bişi sorucam,pazartesi kontrolüm vardı doktorum bebeğimin 22 haftalık olduğunu söyledi ultrasondaki ölçümlerine bakarak,sonra hesapladım 9 ay 10 gün ekimin 10. unda doluyor yani tahmini soğum bebeğimin boyutlarına göre ekimin 10u,ama aşağıdaki takvimde neden 24ü yazıyor?????
canım sen yanlış hesaplamışsın ben de pazartesi doktora gittim bebeğim 22+1 günlüktü tahmini doğum 19 ya da 20 ekim görünüyor doktoruma göre ve aşağıda da öyle görünüyor
ya da sormak istediğimi tam olarak şöle sorayım ben doktor hep hamiliğinin 15. 20. haftasındasın falan derdi önceden,şimdi bebeğin başını ölçüyor,bacaklarını ölçüyor ve bebeğin 22 haftalık diyor, yani hamilelik haftamızla bebeğin gelişim haftası farklı olabiliryor ve doğum tarihi değişebiliyormu? hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrcanım sen yanlış hesaplamışsın ben de pazartesi doktora gittim bebeğim 22+1 günlüktü tahmini doğum 19 ya da 20 ekim görünüyor doktoruma göre ve aşağıda da öyle görünüyor
ya da sormak istediğimi tam olarak şöle sorayım ben doktor hep hamiliğinin 15. 20. haftasındasın falan derdi önceden,şimdi bebeğin başını ölçüyor,bacaklarını ölçüyor ve bebeğin 22 haftalık diyor, yani hamilelik haftamızla bebeğin gelişim haftası farklı olabiliryor ve doğum tarihi değişebiliyormu? hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya ultarason cihazında görünen tarih de son adetin ilk gününe göre hesaplıyormuş,o da kıstas deil yani,yanlış hesaplamıorumki önüme aldım takcimi tek tek saydım şimdi 22. haftadayım,37. hafta tam 30 eylül oluyo,hadi 9 ay 10 dersek 10 ekim oluo sizde bakın isterseniz
dün doktorda kilom 53.7 olmuşum 25 haftadayız toplam 8 buçuk kilo almışız
Bende 52 oldum kızlar 25+4 günlüğüz bugün va hamişliğin başından beri 6 kilo almış oldum her aya 1 kilo
anacım sizler ne kadr zayıfmışsınız ne güzel alsanız da birşey olmaz ben 65 kilo ile hamile kaldım şu an 68 bazen de 68.6 kiloyum...zulluuu sen de benim kadar almışsınBende 48 kılö olmusum toplamda 3,5 -4 kilo almısım
selam kızlar 56 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum 25 haftalığım sizce çok mu?
27+2 günlük hamileyim 6.5 kilo aldım. ama günlük değişimler söz konusu sanırım akşama doğru ödem topluyorum . sabahki kilo artışı 6.5 kg şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?