2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

ay kıyamam sana ben annen seve seve yapar sana ve bebegine. Kiloları bebişi buyutup donersin hayırlısıyla insallah

merhaba anneler bişi sorucam,pazartesi kontrolüm vardı doktorum bebeğimin 22 haftalık olduğunu söyledi ultrasondaki ölçümlerine bakarak,sonra hesapladım 9 ay 10 gün ekimin 10. unda doluyor yani tahmini soğum bebeğimin boyutlarına göre ekimin 10u,ama aşağıdaki takvimde neden 24ü yazıyor?????

canım sen yanlış hesaplamışsın ben de pazartesi doktora gittim bebeğim 22+1 günlüktü tahmini doğum 19 ya da 20 ekim görünüyor doktoruma göre ve aşağıda da öyle görünüyor

canım sen yanlış hesaplamışsın ben de pazartesi doktora gittim bebeğim 22+1 günlüktü tahmini doğum 19 ya da 20 ekim görünüyor doktoruma göre ve aşağıda da öyle görünüyor

ya ultarason cihazında görünen tarih de son adetin ilk gününe göre hesaplıyormuş,o da kıstas deil yani,yanlış hesaplamıorumki önüme aldım takcimi tek tek saydım şimdi 22. haftadayım,37. hafta tam 30 eylül oluyo,hadi 9 ay 10 dersek 10 ekim oluo sizde bakın isterseniz

ya da sormak istediğimi tam olarak şöle sorayım ben doktor hep hamiliğinin 15. 20. haftasındasın falan derdi önceden,şimdi bebeğin başını ölçüyor,bacaklarını ölçüyor ve bebeğin 22 haftalık diyor, yani hamilelik haftamızla bebeğin gelişim haftası farklı olabiliryor ve doğum tarihi değişebiliyormu? hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynen canım bebegin gelisimi onden gidiyosa ultrasonda haliyle buyuk gosterıyo doktorda gelısımıne gore soyluo sana ama 24 ekım senın satına gore tahmini dogum zamanın

evet canım bebeğin gelişimi ultrason ölçümlerini etkiliyor yani bebek bazen 1 hafta filan önde olabiliyor ama tahmini doğum tarihi buna göre değil son adet tarihine göre oluyor

en son doktora gittiğimde 67.7 kiloydum 2 hafta oldu gideli ve sabah tartıldım 68.6 kiloyum 2 haftada bir kilo almışım toplamda da 3 kilo gayet iyi gidiyorum umarım böyle devam eder

dün doktorda kilom 53.7 olmuşum 25 haftadayız toplam 8 buçuk kilo almışız

Bende 52 oldum kızlar 25+4 günlüğüz bugün va hamişliğin başından beri 6 kilo almış oldum her aya 1 kilo

selam kızlar 56 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum 25 haftalığım sizce çok mu?

Ben de 25 haftalığım. 57 kilo ile hamile kaldım. Şu an 61.5 kiloyum..

Son düzenleme:
dün doktorda kilom 53.7 olmuşum 25 haftadayız toplam 8 buçuk kilo almışız

Bende 52 oldum kızlar 25+4 günlüğüz bugün va hamişliğin başından beri 6 kilo almış oldum her aya 1 kilo

Bende 48 kılö olmusum toplamda 3,5 -4 kilo almısım
anacım sizler ne kadr zayıfmışsınız ne güzel alsanız da birşey olmaz ben 65 kilo ile hamile kaldım şu an 68 bazen de 68.6 kiloyum...zulluuu sen de benim kadar almışsın
selam kızlar 56 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum 25 haftalığım sizce çok mu?

ehh 9 kilo biraz fazla gibi ama çok da fazla değil dikkat edersin bundan sonra birşeycikler olmaz önemli olan bebişin sağlığı

27+2 günlük hamileyim 6.5 kilo aldım. ama günlük değişimler söz konusu sanırım akşama doğru ödem topluyorum . sabahki kilo artışı 6.5 kg şuan

27+2 günlük hamileyim 6.5 kilo aldım. ama günlük değişimler söz konusu sanırım akşama doğru ödem topluyorum . sabahki kilo artışı 6.5 kg şuan

çok iyi maşallah sabah ölçümünü dikkate al sen çünkü gün içinde çok değişiyor seni yanıltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…