2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

en çok ben mi kilo almışım:18::18::18:
ben 60 la hamile kaldım...1,67 boyum... 13+4 üm 3buçuk-4 kilo aldım daha şimdiden...

neden ? çünkü bulantım hiç olmadı ve ilk aylar deli gibi acıktım... 4. aya girdiğimden beri aşırı yemiyorum,normal besleniyorum...inşallah 15 kiloyla kapatabilirim ama hızlı alıyorum ben yaaaaaaa

canım şükret haline, keşke benimde bulantım olmasaydı da 3-4 kilo fazladan alsaydım, geçtiğimiz 2 ay neler çektim ki hala da devam etmekte. midesi bulanan anne adayı mutsuz ve sağlıksız oluyo ve eminim bizim bu mutsuzluğumuz daha ufacık olsalarda bebeklerimizi etkiliyodur.

Bende 53 -54 ıle hamıle kaldıgımı dusunuyorum artık 57 kg yum hıc kusma bulantı olmadı ama sımdı okuyunca herkes kılo vermıs bıde bnede delı gıbı acıkıyorum bu ısın sırrı ne ya

Bende 53 -54 ıle hamıle kaldıgımı dusunuyorum artık 57 kg yum hıc kusma bulantı olmadı ama sımdı okuyunca herkes kılo vermıs bıde bnede delı gıbı acıkıyorum bu ısın sırrı ne ya

yalnız değilmişim demekki....
bulantımız olmadığından herşey yiyebiliyoruz ya ondan canım.. anapalım sağlık olsun... farzet 57 ile hamile kaldın...

yalnız değilmişim demekki....
bulantımız olmadığından herşey yiyebiliyoruz ya ondan canım.. anapalım sağlık olsun... farzet 57 ile hamile kaldın...

valla canım hıc 57 olmamısım hayatımda cok afallıyorum yenı ben ıle aynada garıpsıyorum kendımı falan ama olsun cok sukur rabbımın mucızesı var ıcerde ve ıns saglıkla kucagımıza almayınasıp eder

canım bulantın olmadığı için normal alman çünkü çok acıkıyoruz ben de çok çabuk acıkıyorum ama iştah yok bulantıdan o daha kötü inanki bulantıdan yiyemiyosun acıkıyor insan acıkıcan bulantı artıyor yiyincede artıyor böyle kısır bir döngüde dolanıp duruyor insan

ezine sende bendensin cnm zayıf başlayanlardan boy kaç buarada ebnde 48 olabildim çok şükür 17.haftada:):)

1.55 canım kısa boyluyum ben şuan 49 oldum sanırım yarın randevum var bakalım tam kaç kilo almışım gelince yazarım :)

1.76 boyundayim 65 kg hamile kaldim simdiye kadar sadece 3 kg almisim hadi bakalim

1.55 canım kısa boyluyum ben şuan 49 oldum sanırım yarın randevum var bakalım tam kaç kilo almışım gelince yazarım :)

hmm analdım cnm boya göre zayıf d eğilsin ozamn normalsin maaşalalh ya:)ühüüü ebn en zayıf halkayım hala:)

hmm analdım cnm boya göre zayıf d eğilsin ozamn normalsin maaşalalh ya:)ühüüü ebn en zayıf halkayım hala:)

olsun canım alırsın daha aylar var önümüzde bende çok aldım diye yakınıyorum aman bebişler saglıklı olsunda kilo önemli deil

olsun canım alırsın daha aylar var önümüzde bende çok aldım diye yakınıyorum aman bebişler saglıklı olsunda kilo önemli deil
inş cnm ya sağlık olsun en mühimi o alınır verilir

ben 54 kilo hamile kaldım hala aynıyım

çok güzel kiloyla başlamışsın cnm boy kaç blmiyorum ama bnm hedefimdeki kilo yani kalmak istediğim kilodasın:)ben 40ım çıkmadan 15 kilo verdim 6 kilo doğumdan hemen sonra diğerleride 40gün içinde yani 54te kalaiblmem çok zor ama imkansız değil:):)

boyum kısa 157 im
maşşallah sana inş bnde hemen veririm

92.5 ile hamile kaldım 16+5 haftalık hamileyim 95.2 kg oldum 2 kg 700 gr aldım çokmu acaba .zaten kiloluyum

92.5 ile hamile kaldım 16+5 haftalık hamileyim 95.2 kg oldum 2 kg 700 gr aldım çokmu acaba .zaten kiloluyum

bildiğim kadarıyla kilolu hamile kalanlar en fazla 8-10 kilo almalıymış
doğumunda rahat geçmesi için önemliymiş

Slm hanımlar:) ben de 57 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum boyum 1.70

acaba çok mu hızlı kilo aldım ben yaa...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…