Bende 53 -54 ıle hamıle kaldıgımı dusunuyorum artık 57 kg yum hıc kusma bulantı olmadı ama sımdı okuyunca herkes kılo vermıs bıde bnede delı gıbı acıkıyorum bu ısın sırrı ne ya
yalnız değilmişim demekki....
bulantımız olmadığından herşey yiyebiliyoruz ya ondan canım.. anapalım sağlık olsun... farzet 57 ile hamile kaldın...
en çok ben mi kilo almışım:18::18::18:
ben 60 la hamile kaldım...1,67 boyum... 13+4 üm 3buçuk-4 kilo aldım daha şimdiden...
neden ? çünkü bulantım hiç olmadı ve ilk aylar deli gibi acıktım... 4. aya girdiğimden beri aşırı yemiyorum,normal besleniyorum...inşallah 15 kiloyla kapatabilirim ama hızlı alıyorum ben yaaaaaaa
bende 45 kiloyla hamile kaldım şuan 47yim 2 kilo aldım
ezine sende bendensin cnm zayıf başlayanlardan boy kaç buarada ebnde 48 olabildim çok şükür 17.haftada:):)
1.55 canım kısa boyluyum ben şuan 49 oldum sanırım yarın randevum var bakalım tam kaç kilo almışım gelince yazarım :)
hmm analdım cnm boya göre zayıf d eğilsin ozamn normalsin maaşalalh ya:)ühüüü ebn en zayıf halkayım hala:)
inş cnm ya sağlık olsun en mühimi o alınır verilirolsun canım alırsın daha aylar var önümüzde bende çok aldım diye yakınıyorum aman bebişler saglıklı olsunda kilo önemli deil
ben 54 kilo hamile kaldım hala aynıyım
inş cnm ya sağlık olsun en mühimi o alınır verilir
çok güzel kiloyla başlamışsın cnm boy kaç blmiyorum ama bnm hedefimdeki kilo yani kalmak istediğim kilodasın:)ben 40ım çıkmadan 15 kilo verdim 6 kilo doğumdan hemen sonra diğerleride 40gün içindeyani 54te kalaiblmem çok zor ama imkansız değil:):)
92.5 ile hamile kaldım 16+5 haftalık hamileyim 95.2 kg oldum 2 kg 700 gr aldım çokmu acaba .zaten kiloluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?