2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

Bugun tartindim 2 kilo daha vermisim almak yerine veriyom

sen neden hala zayıflıyorsun canım mide bulantıların devam ediyor mu ki? benim mide bulantılarım geçti şükür ve kilo almaya başladım umarım çok da almam

Vallahi kizlar 18+2 haftalik hamile im ve cok fazla kilo almisim.7 kilo!!!! Ne yapacagimi bilmiyorum insaallah zarari olmaz bebegime

Vallahi kizlar 18+2 haftalik hamile im ve cok fazla kilo almisim.7 kilo!!!! Ne yapacagimi bilmiyorum insaallah zarari olmaz bebegime

aynı dert bende de var 5 kiloda ben aldım 18+6 dayım hamile kaldığımda her zamanki kilomdan daha fazlaydım almaya da devam ediyorum

aynı dert bende de var 5 kiloda ben aldım 18+6 dayım hamile kaldığımda her zamanki kilomdan daha fazlaydım almaya da devam ediyorum

Aynen bendede fazla kilo vardi hamile kaldim sonuc yine ayni almaya devam.ama yine sen normalsin canim 5 kilo normal diyorlar.tek korkum bebegime bisey olmasi ama doktoruma soracagim 1 hafta sonra bakalim ne diyecek.umarim sorun olmaz

Aynen bendede fazla kilo vardi hamile kaldim sonuc yine ayni almaya devam.ama yine sen normalsin canim 5 kilo normal diyorlar.tek korkum bebegime bisey olmasi ama doktoruma soracagim 1 hafta sonra bakalim ne diyecek.umarim sorun olmaz

bisey olmaz inşallah ama tuzlu yememeye dikkat edelim albümin olmayalım (bende tuzlu ve ekşi şeyleri çok severim tursu gibi)o bebek için tehlikeli

16+3 haftalık hamikeyim.bende 58 ile hamike kaldim. Şimdi 59 olmusum. Boyumda kısa. Ins çok kilo almam

ay canım benim evet fazla almışsın ama dikkat edersen bundan sonra o kadar almazsın bence geçen bu ekimde doğum yapan bir arkadaşımda ilk aylarda senin gibi 7-8 kilo almıştı ama sonra çok dikkat etti durdu kilo alması doğuma giderken galiba toplam 15 kilo almıştı o da normal yani
16+3 haftalık hamikeyim.bende 58 ile hamike kaldim. Şimdi 59 olmusum. Boyumda kısa. Ins çok kilo almam

sen de benim gibi kilo almıyosun demekki ben de 16+2 günlük hamileyim 65 kilo hamile kaldım hala 65 kiloyum umarım böyle devam eder fazla kilo almadan doğururuz hepimiz de

Kizlar bende 1.60`im 48 kilo ile hamis kaldim, bugun 15+5 `iz ve 50 kiloyum.. Bence normal gidiyoruz su an icin ins bebislerimiz saglikla dogarlar ..

sen neden hala zayıflıyorsun canım mide bulantıların devam ediyor mu ki? benim mide bulantılarım geçti şükür ve kilo almaya başladım umarım çok da almam

benim mide bulantım 1 yada 2 hafta sürmüştü şimdi yiyorumda ama neden almıyorum anlamadım

benim mide bulantım 1 yada 2 hafta sürmüştü şimdi yiyorumda ama neden almıyorum anlamadım

ben de daha almadım almaya başladım ama yarım kilo kadar almışım ben bu halimden memnunum sonuçta ebeğimin gelişimi maşallah iyi ee fazla kiloya ne gerek var bı durumda hem 5.aydan sonra hızl alacağız zaten

bnde 19. haftamdayım 1- 1,5 kilocuk almışım. sabah aç akşam tok değişio çnkü kilom:) ama göbiş kocaman:)

ya ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama 6 kilo almışım...16+3üm bu arada...
neden acaba yaaaaaa

3 kiloyu ilk 3 ayda aldım..
3 kilo da 4. ayda...

Son düzenleme:
ya ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama 6 kilo almışım...16+3üm bu arada...
neden acaba yaaaaaa

3 kiloyu ilk 3 ayda aldım..
3 kilo da 4. ayda...
CANIMM üzülmee en kısa zamanda veririsnn:26::26:
ben hiç dikkat etmiyorumm
bende 18 haftalıgım 4 kilo almışım 72 ile kaldımm şimdi 76ym
yapacak bişi yokk insanın elinde deil alıyoo yeterki saglıklı olsunlar yavrularımız

biz yaz hamilesi olduğumuz için çok kilo almayacaz galiba he :) bol bol karpuz yer dururuz :)
bu arada ben de 68'dim 68.5 oldum yarım kilocuktan bişi olmaz :)

biz yaz hamilesi olduğumuz için çok kilo almayacaz galiba he :) bol bol karpuz yer dururuz :)
bu arada ben de 68'dim 68.5 oldum yarım kilocuktan bişi olmaz :)

İnşallah.. :)) Tek tesellim önümüzün yaz olması. sıcaklarla beraber iştahım kesilir diye ümit ediyorum. Neden derseniz 57 ile başladığım hamileliğimin bugun 16+3. günü ve tam 64 kiloyum. Toplam 7 kilo ile rekor bende. Hiç hayal etmediğim, istemediğim bir şeydi ama midem bulanmayıp aksine kazınınca o kazıntıyı susturmak için sürekli yedim ve hiç görmediğim kiloları gördüm. Durumun vahametinin farkında olmama karşın inanın hiç bir şey yapamadım. Şükür şu an iştahım normalleşti. Umarım ilerleyen günlerde de eski iştahsız günlerime geri donerim. Fakat şunu gördüm ki arkadaşlar iştahlı olup da o iştahla yemek yemek ne güzel bir şey.. :)))
Olsun Allah büyük. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da artık katlanıcaz. Bir de en cok şu an hiç kilo almayan yada aksine kilo alan arkadaşlarımız ilerleyen aylarda nasıl seyredecekler. Onlara imreniyorum. Aferin kızlar. Bebekleri merak etmeyin onlara bir şeycik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…