- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Bugun tartindim 2 kilo daha vermisim almak yerine veriyom
Vallahi kizlar 18+2 haftalik hamile im ve cok fazla kilo almisim.7 kilo!!!! Ne yapacagimi bilmiyoruminsaallah zarari olmaz bebegime
aynı dert bende de var 5 kiloda ben aldım 18+6 dayım hamile kaldığımda her zamanki kilomdan daha fazlaydım almaya da devam ediyorum
Aynen bendede fazla kilo vardi hamile kaldim sonuc yine ayni almaya devam.ama yine sen normalsin canim 5 kilo normal diyorlar.tek korkum bebegime bisey olmasi ama doktoruma soracagim 1 hafta sonra bakalim ne diyecek.umarim sorun olmaz
ay canım benim evet fazla almışsın ama dikkat edersen bundan sonra o kadar almazsın bence geçen bu ekimde doğum yapan bir arkadaşımda ilk aylarda senin gibi 7-8 kilo almıştı ama sonra çok dikkat etti durdu kilo alması doğuma giderken galiba toplam 15 kilo almıştı o da normal yaniVallahi kizlar 18+2 haftalik hamile im ve cok fazla kilo almisim.7 kilo!!!! Ne yapacagimi bilmiyoruminsaallah zarari olmaz bebegime
16+3 haftalık hamikeyim.bende 58 ile hamike kaldim. Şimdi 59 olmusum. Boyumda kısa. Ins çok kilo almam
ay canım benim evet fazla almışsın ama dikkat edersen bundan sonra o kadar almazsın bence geçen bu ekimde doğum yapan bir arkadaşımda ilk aylarda senin gibi 7-8 kilo almıştı ama sonra çok dikkat etti durdu kilo alması doğuma giderken galiba toplam 15 kilo almıştı o da normal yani
Insaalkah dedigin gibi olurda durur biraz kilo almam canim.ama simdi dikkat etmeye basladim ise yarar umarim..ve nedense karnim agriyo bugün cok korkuyorumbisey olmaz insaallah bebisime
canım karın ağrısını bu hafta ben 2 gün çektim üşüttüm galiba havayı ısnmış görünce soğuk suyu içtim içtim ama şimdi soğuk suyun tadına bile bakmam karın ağrısından ne çektimay canım benim evet fazla almışsın ama dikkat edersen bundan sonra o kadar almazsın bence geçen bu ekimde doğum yapan bir arkadaşımda ilk aylarda senin gibi 7-8 kilo almıştı ama sonra çok dikkat etti durdu kilo alması doğuma giderken galiba toplam 15 kilo almıştı o da normal yani
Insaalkah dedigin gibi olurda durur biraz kilo almam canim.ama simdi dikkat etmeye basladim ise yarar umarim..ve nedense karnim agriyo bugün cok korkuyorumbisey olmaz insaallah bebisime
Kizlar bende 1.60`im 48 kilo ile hamis kaldim, bugun 15+5 `iz ve 50 kiloyum.. Bence normal gidiyoruz su an icin ins bebislerimiz saglikla dogarlar ..
gayet normal ilerliyorsunuz bebişle annesi karnın da çıkmaya başlamıştır o zaman
canım karın ağrısını bu hafta ben 2 gün çektim üşüttüm galiba havayı ısnmış görünce soğuk suyu içtim içtim ama şimdi soğuk suyun tadına bile bakmam karın ağrısından ne çektim
gayet normal ilerliyorsunuz bebişle annesi karnın da çıkmaya başlamıştır o zaman
Ehh azcik cikti ama cok degil , gerci gecen hafta tranwayda yer verdiler :)))
sen neden hala zayıflıyorsun canım mide bulantıların devam ediyor mu ki? benim mide bulantılarım geçti şükür ve kilo almaya başladım umarım çok da almam
benim mide bulantım 1 yada 2 hafta sürmüştü şimdi yiyorumda ama neden almıyorum anlamadım
ya ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama 6 kilo almışım...16+3üm bu arada...
neden acaba yaaaaaa
3 kiloyu ilk 3 ayda aldım..
3 kilo da 4. ayda...
CANIMM üzülmee en kısa zamanda veririsnn:26::26:ya ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama 6 kilo almışım...16+3üm bu arada...
neden acaba yaaaaaa
3 kiloyu ilk 3 ayda aldım..
3 kilo da 4. ayda...
biz yaz hamilesi olduğumuz için çok kilo almayacaz galiba he :) bol bol karpuz yer dururuz :)
bu arada ben de 68'dim 68.5 oldum yarım kilocuktan bişi olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?