2013 ekim anneleri kaç kilo ile hamiş kaldınız ve kilo durumunuz:)

bnde 19. haftamdayım 1- 1,5 kilocuk almışım. sabah aç akşam tok değişio çnkü kilom:) ama göbiş kocaman:)
canım hep ynı saatte tartıl yoksa çok yanıltıcı oluyor zaten bu hamişlik gaz yapıyor çok fena o yüzden akşamları hele tartlınca daha da almış görünüyo insan
ya ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama 6 kilo almışım...16+3üm bu arada...
neden acaba yaaaaaa

3 kiloyu ilk 3 ayda aldım..
3 kilo da 4. ayda...
takma canım taktıkça daha çok alıyor insan be onu farkettim eskiden diyet yapıcam diye bir hal olurum ama yine de arada kilo almaktan kurtulamazdım şimdi ise hiç tkmıyorum daha hiç kilo almadım şükür

bence benim gibi ilk etapta kilo almayanlar bir anda alacak gibi geliyor en azından kendim öyle hissediyorum çünkü 1 haftadır bulantım geçti şükür yemek yiyorum ve 1 kilo zayıflamştım 1 haftada hamile kaldığım kiloma döndüm yani haftada 1 kilo anaaaam ne kadar çok böyle giderse ama iştahım çok açıldı

bende 74 ile hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo aldım 4. ay 1 kilo vermişim 76yım büyüyen tek yerim göbeğim oldu :)

ben biraz kilolu hamile kaldım ama sanırım şu anda çok fazla almadım ;74 kiloda hamile kaldım şu an 75,5 kiloyum sizce nasıl 20. haftadayım...

Merhabalar,ben de 63 kilo ile hamile kaldım şuanda 66 kiloyum,çok fazla almak istemiyorum.Umarım böyle gider hep..

bende 77 hamile kaldım su an 70.7 kiloyum ilk 3 4 ayımda cok kilo werdim henüz almamışım 18 haftamdaım

18. haftadayım 65 kilo ile hamile kaldım 66 olmuşum bir kilo almışım o bir kilo ile de göbeğim çıkmaya başladı önce tık yoktu

18. haftadayım 65 kilo ile hamile kaldım 66 olmuşum bir kilo almışım o bir kilo ile de göbeğim çıkmaya başladı önce tık yoktu

Iyi giyoz canim iyi bende 49la hamis kaldim suan 50-51 arasi sabah aksam azcik farkediyor . Ins boyle devam eder bende de gobis varla yok arasi hala 16+6 yiz bugun , sonradan birden sismeyiz umarim ..

19+6 yım sanırım. 3,5 kilo aldım. ama son 2 haftada 2 kilo aldım. acayiip iştahım açıldı. sürekli sürekli yiyorm. Allah sonumu hayretsin. kendimi engellemem lazım.. yani engel değilde azzzcık fren. bu arada 58le hamile kalmıştım..

Son düzenleme:
Iyi giyoz canim iyi bende 49la hamis kaldim suan 50-51 arasi sabah aksam azcik farkediyor . Ins boyle devam eder bende de gobis varla yok arasi hala 16+6 yiz bugun , sonradan birden sismeyiz umarim ..
benice de iyi şimdilik benim göbüş de 3 gündür çıkmaya başladı önce gaz sandım iner dedim ama 3 gündür aynı

aynen çok açıldı benim de iştahım 1 kiloyu 10 gündür filan aldım zaten 10 günde bir kilo çok o yüzdennn accık frenlemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…