canım hep ynı saatte tartıl yoksa çok yanıltıcı oluyor zaten bu hamişlik gaz yapıyor çok fena o yüzden akşamları hele tartlınca daha da almış görünüyo insanbnde 19. haftamdayım 1- 1,5 kilocuk almışım. sabah aç akşam tok değişio çnkü kilom:) ama göbiş kocaman:)
takma canım taktıkça daha çok alıyor insan be onu farkettim eskiden diyet yapıcam diye bir hal olurum ama yine de arada kilo almaktan kurtulamazdım şimdi ise hiç tkmıyorum daha hiç kilo almadım şükürya ben yediklerime çok dikkat ediyorum ama 6 kilo almışım...16+3üm bu arada...
neden acaba yaaaaaa
3 kiloyu ilk 3 ayda aldım..
3 kilo da 4. ayda...
İnşallah.. :)) Tek tesellim önümüzün yaz olması. sıcaklarla beraber iştahım kesilir diye ümit ediyorum. Neden derseniz 57 ile başladığım hamileliğimin bugun 16+3. günü ve tam 64 kiloyum. Toplam 7 kilo ile rekor bende. Hiç hayal etmediğim, istemediğim bir şeydi ama midem bulanmayıp aksine kazınınca o kazıntıyı susturmak için sürekli yedim ve hiç görmediğim kiloları gördüm. Durumun vahametinin farkında olmama karşın inanın hiç bir şey yapamadım. Şükür şu an iştahım normalleşti. Umarım ilerleyen günlerde de eski iştahsız günlerime geri donerim. Fakat şunu gördüm ki arkadaşlar iştahlı olup da o iştahla yemek yemek ne güzel bir şey.. :)))
Olsun Allah büyük. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da artık katlanıcaz. Bir de en cok şu an hiç kilo almayan yada aksine kilo alan arkadaşlarımız ilerleyen aylarda nasıl seyredecekler. Onlara imreniyorum. Aferin kızlar. Bebekleri merak etmeyin onlara bir şeycik olmaz.
bende 74 ile hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo aldım 4. ay 1 kilo vermişim 76yım büyüyen tek yerim göbeğim oldu :)
çok güzel düzenli gitmişsin cinsiyeti belli mi
dün oğlumuz olacağını öğrendik :) senin belli mi canım?
hayırlı olsun canım benimki de kız teyzesi %90 kız demişti 2.5 hafta önce
gayet normal ilerliyorsun canım böyle devamben 53 ile başladım şu an 17 haftalığım 55'e çıktım...
oy sağlıkla gelsin inş :)
Merhabalar,ben de 63 kilo ile hamile kaldım şuanda 66 kiloyum,çok fazla almak istemiyorum.Umarım böyle gider hep..
18. haftadayım 65 kilo ile hamile kaldım 66 olmuşum bir kilo almışım o bir kilo ile de göbeğim çıkmaya başladı önce tık yoktu
benice de iyi şimdilik benim göbüş de 3 gündür çıkmaya başladı önce gaz sandım iner dedim ama 3 gündür aynıIyi giyoz canim iyi bende 49la hamis kaldim suan 50-51 arasi sabah aksam azcik farkediyor . Ins boyle devam eder bende de gobis varla yok arasi hala 16+6 yiz bugun , sonradan birden sismeyiz umarim ..
19+6 yım sanırım. 3,5 kilo aldım. ama son 2 haftada 2 kilo aldım. acayiip iştahım açıldı. sürekli sürekli yiyorm. Allah sonumu hayretsin. kendimi engellemem lazım.. yani engel değilde azzzcık fren. bu arada 58le hamile kalmıştım..
18+3 üm ve 6 kilo almışım 45le hamile kalmıştım 51 olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?