• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm bizim evde küvet yok olsa içine buz gibi suyu doldurup yatacam ama ıı:50: evde yine açılıp saçılıp oturuyon anam iş yeri boğdu bugün beni..:19:herkes oruc gönlümce suda içemedim çatladım yaaa:5:

dayanamıyom işte patlıcamm şimdiii çalışmak ne zor yaa bu havalarda:5:

ALLAH kolaylık versin canım

belli :1::1: kaynnatmışsınız baya çok ihmal ettim burayı zikzakcım ama kızzz sayfalar uçmuş gitmişşşşş okuyamadımm aman keyıfler yerınde olsunda bennn de keyıflıyım bugunler de şukur

maşallah canım ağlayıp zırlamayalım keyiflerimiz gıcır olsun bebişlerimiz huzurlu olsun :16::16::16:

cnm bizim evde küvet yok olsa içine buz gibi suyu doldurup yatacam ama ıı:50: evde yine açılıp saçılıp oturuyon anam iş yeri boğdu bugün beni..:19:herkes oruc gönlümce suda içemedim çatladım yaaa:5:

dayanamıyom işte patlıcamm şimdiii çalışmak ne zor yaa bu havalarda:5:
haklısın canım, evde insan istediği gibi soyunuyo rahatlıyo, vala ben ençok şu ikizlerin takkesinden sıkılıyorum işyerinde:27: ne dicem sen git bi lavobaya bileklerine iç tarafa damarların olduğu yere biraz su tut akan çeşme altında, birazda boynuna su sür azcık ferahlatır o seni:31:

ayy ama çene çalmışsınız kızlarr bir gidip yemek yapayım dedim kızımın kıyafetlerini düzenleyeyim dedim almış başını gitmiş sayfalar oku oku sıkıldım ya hu :)

kızlar mesaimin son anlarına geldim gidiyorum şimdi kocişe yemek hazırlıyım öpüldünüzz

haklısın canım, evde insan istediği gibi soyunuyo rahatlıyo, vala ben ençok şu ikizlerin takkesinden sıkılıyorum işyerinde:27: ne dicem sen git bi lavobaya bileklerine iç tarafa damarların olduğu yere biraz su tut akan çeşme altında, birazda boynuna su sür azcık ferahlatır o seni:31:

ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla sadece uçlarını kapatacak bişey mi yapsam diyorum bazen o kadar canıma yetiyo :26:
dün lcw gördüm kendinden takkeli atletler vardı ama onlardan da ben kullanmıştım pırtlıyolar üstten daha dikkat çekiyo. zaten şu an büyümeye başladıkça saklama ihtiyacı duyuyorum bi de onla bakışları üzerime çekmiyim :27::1::1::1:

Son düzenleme:
canlar okudum yazdıklarınızı cogunuz sıcaktan sıkayet etmıs bende aynı dertteyım sıcakk vantılator hayretmıyorr zamanda hıc gecmıyor sankı cok sıkıldımmmmm patlayaazaıııımmmmm:27: oğlusumda hareketsizzz bugunn nıyeyse:19:

ayy ama çene çalmışsınız kızlarr bir gidip yemek yapayım dedim kızımın kıyafetlerini düzenleyeyim dedim almış başını gitmiş sayfalar oku oku sıkıldım ya hu :)

ya evet baksana amma çok konuşuolar heeee, çeneleri düşük bunların canımmmm:60: hamişlik çeneye vurdu bunlarda:35::35::35:

kuzum ben sana takılıyorum tahmin edebiliyorum nasıl sıcak olduğunu valla doktoru daha bulamadım ama banada iyi geldi dediğin gibi bi doğum kaldı inşallahh

doğurursak tamamdır sıra gelir ikincisini düşünmeye :9:

ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee valla sadece uçlarını kapatacak bişey mi yapsam diyorum bazen o kadar canıma yetiyo :26:
dün lcw gördüm kendinden takkeli atletler vardı ama onlardan da ben kullanmıştım pırtlıyolar üstten daha dikkat çekiyo. zaten şu an büyümeye başladıkça saklama ihtiyacı duyuyorum bi de onla bakışları üzerime çekmiyim :27::1::1::1:
:60: dimi yaaa, evet birazda büyüyünce insan nası saklıcanı bilemiyo vala lömbür lömbür, neyse evde rahatız barim ohhh:21:

canlar okudum yazdıklarınızı cogunuz sıcaktan sıkayet etmıs bende aynı dertteyım sıcakk vantılator hayretmıyorr zamanda hıc gecmıyor sankı cok sıkıldımmmmm patlayaazaıııımmmmm:27: oğlusumda hareketsizzz bugunn nıyeyse:19:
oda sıkılmıştır, ikiniz birsiniz ya hissetmiştir annecinin patlıcanı oda ordan diyodur bende patlıcam diye:27:

:1::60::60:canım ondan ben de gördüm ama alttan pörtler diye alamadım zaten iyice büyüdüler doğuma kadar daha da büyümezler inşallah:9:
:60: dimi yaaa, evet birazda büyüyünce insan nası saklıcanı bilemiyo vala lömbür lömbür, neyse evde rahatız barim ohhh:21:

oda sıkılmıştır, ikiniz birsiniz ya hissetmiştir annecinin patlıcanı oda ordan diyodur bende patlıcam diye:27:
evet yaaaa :1::1: lömbür lömbür kızz alemsinn:52::52::27:

olabılır cullucanncımm hıc bu kadat hareketsız kalmazdı sıcaklardan herhalde oda fenalık gecırdı galıba :27:

kızlar bide ne dicemmm benim göğüslerin altı böyle kırmızı kırmızı oluyo kılcal damarlar çok belirgin yer yer sizde de var mı böyle bişey :26::53:

Bebişimin mobilyasını ekledimmm ciciler bölümündeee görüp de beğenmeyen kalmasınnn :9::9::9:

ayyyy onu hiç sormaaaa eve gidince ilk işim onları çıkarmak ölüyorum haa :1: elimi yüzümü yıkıyomda fayda etmıyo anam eve gıderken dondurma alcam hayalini kuruyom :21: mesaimin bitmesine 10 dk kaldı yaşasınnnnnn:16::21:

kızlar mesaimin son anlarına geldim gidiyorum şimdi kocişe yemek hazırlıyım öpüldünüzz

bende cıkıcam cnm azıcık serinleyip kocacığıma misss gibi yemekler hazırlayayımmm bari:21:

:1::60::60:canım ondan ben de gördüm ama alttan pörtler diye alamadım zaten iyice büyüdüler doğuma kadar daha da büyümezler inşallah:9:

evet yaaaa :1::1: lömbür lömbür kızz alemsinn:52::52::27:

benımkıler acayıp buyudu hatta ben dusunuyomm cocuk burdanmı cıkacak acaba dıye :52::52:

Back
X