• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:29::29::29::29::29::29:

su iciyomusunuz kizlar doktor ha bire bana 3 lt diyo deli olucamm :4::4:

evet canım banada dııyo her gıtmemde su ıcmeye devam dıye gercı ben oncedende cok ıcerdım ıcıyorum 3 lıtreye yakın dıyorum tamm 4e kadar cık dıyorr :4::29:hıc tuvaletten cıkmıyım ıstıyor galıba :1:

Konuyu ben değiştiriyorum o zaman. Bugün annem bebişimin kıyafetlerini yıkamış, hazırlık yapmış. Yarın da ütüleyip kaldıracağız. Bir sürü kıyafeti olmuş anlamadan melrğimin ;)Eki Görüntüle 751645

oohhhh masallah kiyafetlerde duruyooo ne kadar da coook benim yarisi kadar bile degil :52::52::52:

su içmekten cumbul cumbul olduk kız lorııı daha ne içelim :1:

kuzuu sana katılıyorummmmm :21:

pink rabit yerımmmm onları bennnnnnnnnnn bu arada neyle yukadınız sabun tozuylamıı çok guzel goruuyo alışık değiliz ya evde mınık şeylerın asılmasna garip olmuştur demı :44::44:

Sezincim basın sagolsun. Bende 13 yaşındayken babam vefat etti.
Allah sabır versin canım.

Konuyu ben değiştiriyorum o zaman. Bugün annem bebişimin kıyafetlerini yıkamış, hazırlık yapmış. Yarın da ütüleyip kaldıracağız. Bir sürü kıyafeti olmuş anlamadan melrğimin ;)Eki Görüntüle 751645

oooo masallah kısmetlı bebıslerımız var kızlar ALLAH bol rızıklar versın bende hastane ıcın olanları yıkadım utuledım valıze yerlestırdım dıgerlerı kaldı oda artık esyalarını alınca yıkar utuler dolabına yerlestırırım :1:

evet canım banada dııyo her gıtmemde su ıcmeye devam dıye gercı ben oncedende cok ıcerdım ıcıyorum 3 lıtreye yakın dıyorum tamm 4e kadar cık dıyorr :4::29:hıc tuvaletten cıkmıyım ıstıyor galıba :1:

esim bi taraftan doktor bi taraftan nedir cektigimizz :27::27: bende icmeye calisiyorum tabi 3 olmasada.. yatagi yorgani tasiyalim biz bence oraya kamp kuralim :9:

esim bi taraftan doktor bi taraftan nedir cektigimizz :27::27: bende icmeye calisiyorum tabi 3 olmasada.. yatagi yorgani tasiyalim biz bence oraya kamp kuralim :9:

walla ıyı fıkır lorı damacanayla suyuda alalım yanımıza tam olsunn :9:

pink rabit yerımmmm onları bennnnnnnnnnn bu arada neyle yukadınız sabun tozuylamıı çok guzel goruuyo alışık değiliz ya evde mınık şeylerın asılmasna garip olmuştur demı :44::44:

cumbul cumbull bayildim bak bunaa:52::52::52::52:

jasmınım Allah razı olsun ben 28 yaşımda kaybedınce dedımkı babamla hıç vakıt gecıremedım 28 yıl bunun 4 yılı unıversıtede 2 yılı evlıklte gurbtte ,çocuklugunu ınsan tam hatrlamıyoo diyodum sen daha kucukmussun arkadaşım inş. haberleımızi alıyorlardır bızımledırler izliyolardır bızı bız hep onlarlayız hiç bir gun bugun babamı duşunmedım demedım ben

oohhhh masallah kiyafetlerde duruyooo ne kadar da coook benim yarisi kadar bile degil :52::52::52:
Önlükler zıbınlar derken çok olmuş cidden. Kimi 0-3 ay kimi 3-6 ay. Ya ben çook uzun süre birtıplu iğne almadım düşük korkusundan. Sonradan abartmışım.

Annem sadece dalin bebek yumuşatıcısı kullanarak yıkamış canım. Zaten yeni giysiler olduğundan sadece kokuları gitsin istedik. Deterjan hiç kullanmamış. Sonra ben de araştırıcam sabun tozu mu yoksa özeel bebek deterjanı mı iyi bakıcam. Vakit olmadı daha ona.

oooo masallah kısmetlı bebıslerımız var kızlar ALLAH bol rızıklar versın bende hastane ıcın olanları yıkadım utuledım valıze yerlestırdım dıgerlerı kaldı oda artık esyalarını alınca yıkar utuler dolabına yerlestırırım :1:

Amin canım hepimize. En iyileri sizlerin olsun inşallah. Ben de eşyalar gelse de yerleştirsem dolaplarına diye sabırsıLanıyorum.

walla ıyı fıkır lorı damacanayla suyuda alalım yanımıza tam olsunn :9:

:52::52::52::52: doktor su dedikce biliyorum diyorum biktim artik herhalde hamilelikten sonra bi muddet uzak kalicaz birbirimize :9::9:

aynen lorım karnım cumbul cumbull oluyo içince çok :1::1:
ben yakında tuvaletten canlı yayın bağlantısı yapcam habıre gıtmekten muhabetleride kaçırıoym boyle arkadaşlarla faalan otururken ,
hele geceleri gözü kapalı :) :9::9::9:

aynen lorım karnım cumbul cumbull oluyo içince çok :1::1:
ben yakında tuvaletten canlı yayın bağlantısı yapcam habıre gıtmekten muhabetleride kaçırıoym boyle arkadaşlarla faalan otururken ,
hele geceleri gözü kapalı :) :9::9::9:

:9::9::9::9: ayyy iyi fikir :46::46:

Kıyafetler ortaya çıkınca daha bir gerçek geldi herşey :) sanki bir rüyadayım. Öyle büyük mutluluk ki Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

:52::52::52::52: doktor su dedikce biliyorum diyorum biktim artik herhalde hamilelikten sonra bi muddet uzak kalicaz birbirimize :9::9:

canım bence buyuk konusma hamılelıkten sonrada bol bol ıcmemız gerekecek ne kadar su okadar sut cunku :1:

Kıyafetler ortaya çıkınca daha bir gerçek geldi herşey :) sanki bir rüyadayım. Öyle büyük mutluluk ki Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

aminn bende hergun en az 5 dkmi kiyafetlere ayiriyorum onlari izliyorum saskin saskinn :49:

Allah aratmasın gerçekten canım Allah bızlererede kucagımıza almayı onları gıydırmeyı nasip etsin

cancazlar ben cıkıyorummmmmm kociş gelmek uzeredir muhabbete doyum olmuyordu amma :21::21:

amın canım :) ya ben hıc bakamıyorum kendı kendımdenmı utanıyorum gormemıs gıbı cıkarmıyımmı dıyorum korkuyomuyum daha cozemedım ama hıc bakamıyorum

Back
X