2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar 3 gündür kendimi kötü hissediyorum normalde sabah kusmalarım ve ara sıra da sol gögsümün altında ağrı hissediyodum doktora sordum normal demişti ama 3 gündür çok fena kas ağrısı çekiyorum cok yorgun haddinden fazla yorgunum,sürekli bi uyku hali (normalde çok hareketli bi insanımdır iki dakika kıçım yer bulmaz) ve bugün farkettim açık yeşil akıntım var neden olabilir doktoru arasam mı acaba??

bide bizim müdürlükte peşpeşe 6-7 kadın arka arkaya hamile kaldık kimi doğurdu kimi hamile beni onlarla kıyaslıyolar kızın boyu benim yarım kadar mesela diyoki aa filizin karnı senin kadar değildi yav ben zaten iriyimm :20::20::20:

ayy en kötüsü de o yani bütün insnlar aynı mı canım hamişlikleri de aynı olsun uzunu var kısası var kilolusu var zayıfı var yani neden kıyaslama yaparlar anlamam

Kızlar 3 gündür kendimi kötü hissediyorum normalde sabah kusmalarım ve ara sıra da sol gögsümün altında ağrı hissediyodum doktora sordum normal demişti ama 3 gündür çok fena kas ağrısı çekiyorum cok yorgun haddinden fazla yorgunum,sürekli bi uyku hali (normalde çok hareketli bi insanımdır iki dakika kıçım yer bulmaz) ve bugün farkettim açık yeşil akıntım var neden olabilir doktoru arasam mı acaba??

canım yeşil akıntı iltihap olduğunu gösterir bende de olmuştu gebeliğin ilk başlangıcında doktorum fitil verdi 3 taneydi fitil..kullandım geçti ama doktoruna görünmen lazım...

%50 anne % 50 baba
%100 orjinal :9::9::9::9:
aynen öyle canım
yaa bende saçma bi paranoya var, ya bebeğim hastanede karışırsa diye :27:
doğar doğmaz bileklik takıyolardır ama anne paniği şimdiden başladı bende :1:

bide bizim müdürlükte peşpeşe 6-7 kadın arka arkaya hamile kaldık kimi doğurdu kimi hamile beni onlarla kıyaslıyolar kızın boyu benim yarım kadar mesela diyoki aa filizin karnı senin kadar değildi yav ben zaten iriyimm :20::20::20:

sende mi benim gibi iri gillerdensin canım :9: olsun kiloyu iyi saklıyoruz böyle :1:

canım mutlaka doktoruna görün bence yeşil akıntı normal değil yani enfeksiyon filandır büyük ihtimal ilaç verir sana

valla ben de benim oğlandan korkuyorum nasıl bişey olcak die ben de eşim de çok yaramazmışız çok ağlarmışım eşim de öle bu çocuk nasıl olcak die konuşuyoruz arada çok komik güzel ve heyecanlı oluyo:1::16::emir_bebek:

benimde eşiminde bebekliği çok sakinmiş ama aynı şeyi 5 yaşından sonra ikimiz içinde söylemek yalan olur...:9::9:

aynen öyle canım

sende mi benim gibi iri gillerdensin canım :9: olsun kiloyu iyi saklıyoruz böyle :1:

bende sizdenin hayatım boyunca da hiç ufak tefek olmadım 169 cm boya 65.5 kiloudum şimdi 69.6 oldum iyice iri oldum yaa

euthyrox kullanýyorum. haftada 1125 mg'a çýktýk:( senin kilo durumun nedir caným? kontrol edemiyoruz benimkini 6 ayda 10 kg aldým.

Uzme kendini Cnm benim sorunumda kilo.alamamak benimki aktif calisiyormus o yüzden.kilo alamýyorum sadece dört kilo aldým o da troit düzeldiði için her ay kan veriyorum inþallah senin de düzelir hamile kalmadan önce 44 kiloydum 18 yaþýndayken 40 kiloydum

Son düzenleme:
aynen öyle canım

canım karışmaz neden karışsın... birde geçende ne öğrendim...yeni doğan bebeğin topuk iziyle annenin baş parmağının izi aynı oluyomuş... ne kadar doğru bilemem ama...:44::44::44:

Back
X