2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay ne kadar az kılo almışsın canım yaa.benim yüzüğüm parmağıma olmuyo eşim gitti 2 numara buyuttü:9::9::9: heralde 2 ay sonra o da olmazz:1::1::1:
ay allahım yaa :9: 2 ay sonra tekrar büyütürsün kuzum ya da doğumdan sonra küçültmeye gidersin :9::9:
yok kuzum klima var sıcaktan değil göbüşüm çok acıyo sabit yatamıyom dönünce de uyanıyom işte:51::51:
hmmm orası da ayrı mesele canımcım. karın büyüdükçe zaten dik durmaya bile zorlanıyoruz acı ve gerilmelerden dolayı. bende devamlı oğluşum gibi kıpırdanıyorum, bacaklarımı koyacak yer bulamıyorum yav :9:

bence o kritik dönemler çocuğun kişiliği ile de alakalı. abim ve benim aramda tam 3 yaş 5 ay var. annem abimin beni hiç kıskanmadığını söyler.hatta bakımımda o yaşta anneme çok yardımcı da olmuş.
hatta bi keresinde annem beni beşiğimde bulamamış.. bi bakmış ki abim al beni kucağına açmış memesini de beni emdirmeye çalışıyor:)
ay güldüm iyi mi...işte çocukların dünyaları çok farklı canım ...tabi burada aileye de büyük bir rol düşüyor... ilgiyi eşit bir şekilde dağıtmak çok önemli...

bence o kritik dönemler çocuğun kişiliği ile de alakalı. abim ve benim aramda tam 3 yaş 5 ay var. annem abimin beni hiç kıskanmadığını söyler.hatta bakımımda o yaşta anneme çok yardımcı da olmuş.
hatta bi keresinde annem beni beşiğimde bulamamış.. bi bakmış ki abim al beni kucağına açmış memesini de beni emdirmeye çalışıyor:)
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aynneeennn benimki de öyle :9: en fazla 3 o da duruma göre dedim. bu da vücut sonuçta :1: bakabilcek olsan yap o kadar ama bu devirde zor :50:

beni şimdiden aldı canım stresi eğitimidir ihtiyacıdır...fon bile açtım kuzuma..her ay belli bir miktar atıyorum..bakalım bir kısmını karşılarız bu şekilde inşallah...

ne bilem tuhaf oldum.hep bu hormonlar yüzünden:27:..ne değişik birşeymiş bu annelik:16:

:9::9::9:gerçekten öyle. bi de annelik insanda senaristlik yeteneğini çıkartıyo ortaya :1: daha dogurmadan Annemin nasıl bizim başımıza gelebilecek tehlikelerle ilgili senaryolar yazabildiğini anladım :9:

Allahım kocalarımızla bebeklerimizi böyle uyurken seyretmeyi nasip etsin inşaaalllahh hepimizeeeeeeee AMİNNNNNNNNNNNNNN şu cuma günü kabul olsun inş. :16:

Eklentiler

• $1016918_664245673605588_1987057646_n.webp
    $1016918_664245673605588_1987057646_n.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 24
:9::9::9:gerçekten öyle. bi de annelik insanda senaristlik yeteneğini çıkartıyo ortaya :1: daha dogurmadan Annemin nasıl bizim başımıza gelebilecek tehlikelerle ilgili senaryolar yazabildiğini anladım :9:

aynen sabah iki gün önce beni görmeniz lazımdı eşime vasiyetimi söylüyorum adam da yüzüme saf saf bakıyo bu ne diyo diye...

eşime kalsa 4-5-6-7 yap yapabildiğin kadar diyo:9:

benimkide 4 diyo dedim yuh yaşım kaç benim menepoza girerim:27::27:

Bende asi kartını sorayım bi dahaki gittiğimde.

Evet canım aynı :) Kaan gercekten çok iyi olmus. Ama gecen sene amcamın bebeği oldu adı kağan. Bizde kıymayalım simdi. Belki istemezler. Düşünüyoruz bakalım daha.
Ben ilk asiyi Mayıs sonunda olmuştum. İkinciyi de bu hafta Temmuz bası oldum. Aramadılar da beni ben gidip sordum. 1 ayı gecti benimki iki aşi arasi ama insallah sorun değildir.

bizim ailedede var ama büyük bi kaan o yüzden koyucaz bide eltimin oğlu olsaydı onlar eymen yahya koyacaktı onalrda bunu uygun bulmuşlardı bide bizim yahya gökalpimiz vardı favorimiz sizde eminim içinize sinen bişey bulursunuz
bence 1 aydan fazla olması sorun değil az olursa sorun olurmuş gibi geldi

yok yemedim kuzu hiç de canım istemiyo bişi...salata tarzı istiyo canım bilmem ki salata mı yapam kendime...

cacıkta olabilir serin serin yersin bu aralar ben hep yoğurtlu salata yiyorum serin serin

Yok Cnm ben anadolu yakasindayim sen neredesin ablamla konustum ama gelir mı bilmiyorum

başakşehirdeyim epey uzağızz ben sana gelene kadar köprüde doğurursam bideee:52::52::52:

arkadaşlar çocuğunuza 7 tane isim koyun sünnetmiş hem koyduğunuz isimlerin anlamı çocuğun kişiliğine işler tabi 7 ismin 7sini de kimliğe yzmıyorsunuz sadece kulağana okunuyor böylece kötü niyetli kişilerin bedduaları ve büyüleri işlemezmiş bu tür konularda tam ismini söylemek gerekiyormuş çünkü

kızlar oğluşumun ismini beğenmediniz mi :43::14:
çok güzel bir isim canım benim de arkadaşımın oğlunun ismi çok yakışıyor sıpaya eminim senin oğluna da yakışır
slm kızlar nasılsınız ben bugun cok kotuyum :(( kalktıgım andan ıhtıbaren sag kasıgım da cok sıddetlı bı agrı var bazen dayanılmaz oluyor haraket edemeyecek gıbı oluyorum

canım dokturnu ara sor istersen için rahat eder

arkadaşlar çocuğunuza 7 tane isim koyun sünnetmiş hem koyduğunuz isimlerin anlamı çocuğun kişiliğine işler tabi 7 ismin 7sini de kimliğe yzmıyorsunuz sadece kulağana okunuyor böylece kötü niyetli kişilerin bedduaları ve büyüleri işlemezmiş bu tür konularda tam ismini söylemek gerekiyormuş çünkü

çok güzel bir isim canım benim de arkadaşımın oğlunun ismi çok yakışıyor sıpaya eminim senin oğluna da yakışır

canım dokturnu ara sor istersen için rahat eder

kız biz birine zor karar verdik 7 taneyi nerden bulcaz :9:

benimkide 4 diyo dedim yuh yaşım kaç benim menepoza girerim:27::27:

bizim ailedede var ama büyük bi kaan o yüzden koyucaz bide eltimin oğlu olsaydı onlar eymen yahya koyacaktı onalrda bunu uygun bulmuşlardı bide bizim yahya gökalpimiz vardı favorimiz sizde eminim içinize sinen bişey bulursunuz
bence 1 aydan fazla olması sorun değil az olursa sorun olurmuş gibi geldi

Daha vakit oldugu icin düşünüyoruz bakalım ;)

Bu arada kızlar vucudun su toplamamasi icin bol protein yemek gerekirmiş. Öyle okudum.
Benimde aklıma geldi tup bebekte yumurta toplama işleminden sonra bol protein tüket demişti dr'um. Toplanan yumurtaların yerinde su birikmesini önler demişti.

Back
X