2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Tünaydın herkese :)
iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:
sen nasılsın bebişin nasıl bu gün

Canım bende kesintisiz uyuyup sabah uyandığımda tuvalete sık çıkmadığım icin agri oluyor kasıklarımda. Sonra hemen tuvalete gidiyorum azalıyor. Sonra da geçiyor.

süt doldugu için sarkmıo zaten şuan sonrasında sarkma olsun istemem önlemimi almaya çalışıyorum
şu an zaten göbek göğüslere alttan destek yapıyo :1::1::1:
sarkmaz inş. sarkacaksa koca gün canıma yetiyo takke eve gidnce ilk işim onu çıkartmak oluyo :1:

aynı kocişkoyla ben...hangmiz de diye bazen şaşırıyoruz bebik...90ı görmezsin herhalde canım ya...görsende boy var sende farkettirmezsin artık...

umarım canımmm hep kızıma yarasın yediklerimm :16:
yaa bu arada canım bi abur cubur yemek istiyor buzz gibi kolalarr cipslerrr
hele şu lays in kaşık şekli çıkmış ya deli oluyorum o reklama :47: zaten ramazan da geldi şu sıcak pidelerden uzak tutamıyorum kendimi :50::1:

şu an zaten göbek göğüslere alttan destek yapıyo :1::1::1:
sarkmaz inş. sarkacaksa koca gün canıma yetiyo takke eve gidnce ilk işim onu çıkartmak oluyo :1:

hele şu lays in kaşık şekli çıkmış ya deli oluyorum o reklama :47: zaten ramazan da geldi şu sıcak pidelerden uzak tutamıyorum kendimi :50::1:

inşallah canım rahat edemiyorum bende ama direniyorum
benim bu ara hiç iştahım yok niyeki acaba :44:

ben hiç istemiyorum abur cubur...kola hiç içmem...ama pide konusunda sana katılıyorum...

aynen dün bende ilk çatlağımla yüzleştim.... herkesin göbükünde çıkar çatlak benim ise sağ bacağımda... görünce çok tuhaf oldum ama...:5::5:
üzülme tatlım olsun ömemi yok çatlakların küçücük bi çatlak bozmasın moralini:54:
mesaj yazma bölümünde insert image diye bir tuş var onu tıkla denileni yap kuzu...

hazır sana tarif etmişken bende minnakımın fotosunu ekleyem de görün teyzeleri burnu havada olan oğlumu..

Eki Görüntüle 754350
ayyy ne tatlı bi bebişmiş bu böle yaa:nazar::nazar::nazar:
kısss serap bu senin gibi dişli olacak ha burnu havada bu çok çektirecek sana diim:9::9::9:

üzülme tatlım olsun ömemi yok çatlakların küçücük bi çatlak bozmasın moralini:54:

ayyy ne tatlı bi bebişmiş bu böle yaa:nazar::nazar::nazar:
kısss serap bu senin gibi dişli olacak ha burnu havada bu çok çektirecek sana diim:9::9::9:

çatlağı takmıyom kuzu kafaya tek kuzum sağlıklı olsun benimle olsun gerisi faso fiso...

aynen doktor teyzemizde dedi annesi sana benziyo diye..benim gibi fındık çeneliymiş...çenesinde gamzesi varmış benim gibi kuzumun...huy olarak üzmez beni teyzesi..annesine kıyamaz benim kuzum..yerim ben onun totosunu...

bende kola çay hiç içmem canım çay belki haftada bir zorlarlarsa o da ama cips canım çok istiyo:27: kendime hakim oluyorum yemiyorum minnakıma zararlı bişey yedirmek istemiyorum:27:

ben bir kere yedim canım ama onda da canım çok istemişti..şu peynirlilerinden..hayatta da hiç yemem haaa...aynen yerken düşünüyorum yararlı mı zararlı mı diye...

çatlağı takmıyom kuzu kafaya tek kuzum sağlıklı olsun benimle olsun gerisi faso fiso...

aynen doktor teyzemizde dedi annesi sana benziyo diye..benim gibi fındık çeneliymiş...çenesinde gamzesi varmış benim gibi kuzumun...huy olarak üzmez beni teyzesi..annesine kıyamaz benim kuzum..yerim ben onun totosunu...
bek seni görmeden anladım annesine benzediğini :1:
inşallah tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:bizlere de :34:

bek seni görmeden anladım annesine benzediğini :1:
inşallah tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:bizlere de :34:

amin canım...mevlam isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..kucaklarını boş bırakmasın...minnak minnak kuzular olsun kucaklarda hep...

kızlar bana bir saat müsade...accık yapmam gerekn işler var...ben gelinceye kadar fazla kaynatmayın okuması zor oluyo...

ben bir kere yedim canım ama onda da canım çok istemişti..şu peynirlilerinden..hayatta da hiç yemem haaa...aynen yerken düşünüyorum yararlı mı zararlı mı diye...
Rabbim yediklerimizi onlara şifa olarak göndersin inşallah canım napalım arada çok canımızın çektiği şeyleri yemesek te olmuyo:56:

inşallah canım rahat edemiyorum bende ama direniyorum
benim bu ara hiç iştahım yok niyeki acaba :44:
hem sıcak hem de son üç ayda iştahta azalma olurmuş diye duymuştum canım

ben hiç istemiyorum abur cubur...kola hiç içmem...ama pide konusunda sana katılıyorum...
ben de kolayı çok içmem ama şu sıralar aşeriyo sayılırım :1:

aynen sağ salim kucağımıza alalım da gerisi faso fiso..ben doğumdan korkmuyorum nedense...pırtlatcaz çıkcak..:9:

ne guzel ya bende alıştıtym kendımı bılyn mu 19 yasında yaptm dogumum normal sımdı 25 yasındaym dıyom şimdimi doguramcm diym ama ozaman panık atak yoktu amaaan neyse moralım duzeldı ark tansynmu ölctrdm 11 7 ıyı cıktı yuksek cıkınca korkym ama sıcaklardan ya evden cıkmym ama genede cok sıcak burdakı hepınızn ılk dogumu herhalde dımı

hem sıcak hem de son üç ayda iştahta azalma olurmuş diye duymuştum canım

ben de kolayı çok içmem ama şu sıralar aşeriyo sayılırım :1:

benm daha cok artıyo canm bişeylr istyo süreklı ama hemen doyuym sık acym kola sevmym bende onun yerıne meyve kaynatym kendım soguk soguk onu içym cipste yemeye dıkkt edym ama cok cann istyosa al 2 tane ye

kızlar vallahi şimdiden belimin ağrısından geceleri yatamıyorum Doğuma kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum :((((

egzersiz yapmaya başladım bakalım inşallah işe yarar....gece oyana dön buyana dön sonrada öyleye kadar uyku...bu ne yaaa:'(

kızlar hastane cıkıslarını tek mı aldınız yoksa 2 cıft mı?bende 29 .haftadayım daha hıcbırsey almadım acele etmek ıstemedım.teklı zıbınlardan falan ne kadar alsam kı???gercı sayısı olmazda ben tahmını ne alacagımı bılemedım

kızlar vallahi şimdiden belimin ağrısından geceleri yatamıyorum Doğuma kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum :((((

egzersiz yapmaya başladım bakalım inşallah işe yarar....gece oyana dön buyana dön sonrada öyleye kadar uyku...bu ne yaaa:'(
valla aynı durumdayım ben de :31: napcam bilmiyom:44:

Back
X