2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet ailemiz için iyi oldu en azından birimizin işi garanti artık tebriklerini ileticeğimm:16::16::16:

:1::1::1::1::55::55::55::55::55::55:
benim damat kısmetiyle geliyo bak darısı benim kızın başına kendisi bizim uğur böcüğümüz kendine de bize de hep uğur getirsin inş .:16:

Rabbim yediklerimizi onlara şifa olarak göndersin inşallah canım napalım arada çok canımızın çektiği şeyleri yemesek te olmuyo:56:

aynen canım ne kadar dikkat etsekte arada gidiyo bazı şeyler...

güle güle canım kolay gelsinn:10::10:
gittim geldim canım evimi temizledim sildim süpürdüm yoruldum geldim...

hem sıcak hem de son üç ayda iştahta azalma olurmuş diye duymuştum canım

ben de kolayı çok içmem ama şu sıralar aşeriyo sayılırım :1:
kola içme kuzu ya ben hamile kalmadan önce bile içmiyodum...

ne guzel ya bende alıştıtym kendımı bılyn mu 19 yasında yaptm dogumum normal sımdı 25 yasındaym dıyom şimdimi doguramcm diym ama ozaman panık atak yoktu amaaan neyse moralım duzeldı ark tansynmu ölctrdm 11 7 ıyı cıktı yuksek cıkınca korkym ama sıcaklardan ya evden cıkmym ama genede cok sıcak burdakı hepınızn ılk dogumu herhalde dımı

bak ne güzel ilkini pırtlatmışsın...ikinciyi de pırtlatırsın canım...tansiyonun normal bence..benimde hep 11-7-8 çıkar...

annişler bugün tatil ben anca geldim bebişim dün beni çok korkuttu 3-4 saat hareketsiz kaldı ben başladım ağlamaya tatlı yedim yinede hareket etmedi sonra uyumuşum sahura kalkmadan önce bi kaç tekme yedim rahatladım

bir tekme seni sana getirmiş demek ki...:9:

biz geldik kızlar ama bayağı yorulduk...

kızlar benım gobişte tam buyumedıgı için rahatım ama ne kadarda olsa bı agırlık oluyo ınsanda ama göbegım benı rahatsız etmıyo

aynen canım ne kadar dikkat etsekte arada gidiyo bazı şeyler...

gittim geldim canım evimi temizledim sildim süpürdüm yoruldum geldim...

kola içme kuzu ya ben hamile kalmadan önce bile içmiyodum...

bak ne güzel ilkini pırtlatmışsın...ikinciyi de pırtlatırsın canım...tansiyonun normal bence..benimde hep 11-7-8 çıkar...

bir tekme seni sana getirmiş demek ki...:9:

biz geldik kızlar ama bayağı yorulduk...
hoşgeldin canım yormasaydın kendini çok

selam kıslarr nasılsınızzz ?
mutfaktaki iş bitti, abimlerinde şimdiye kadar gelmesi lazım derken yolda kaza yaptıkları haberi geldi, içim nasıl yandı anlatamam :14:
eşim ve ailesi kaza yaptıkları yere gittiler şimdi, bişey yok felan dediler ama hamilede olunca ondan mı bişey demiyolar diye düşünmeye başladım ufff :44:

hoşgeldin canım yormasaydın kendini çok

kalktık yaptık canım temziliğimizi bizi 4-5 gün idare eder artık bu temizlik..kaldı bir yemek işimşz...onu da hallettik mi iftara kocişi beklemek kaldı...bugün bizim evlilik yıl dönümümüz bakalım akşama bizi ne sürpriz bekliyo..

Son düzenleme:
mutfaktaki iş bitti, abimlerinde şimdiye kadar gelmesi lazım derken yolda kaza yaptıkları haberi geldi, içim nasıl yandı anlatamam :14:
eşim ve ailesi kaza yaptıkları yere gittiler şimdi, bişey yok felan dediler ama hamilede olunca ondan mı bişey demiyolar diye düşünmeye başladım ufff :44:

çok geçmiş olsun canım bişe yoktur inşallah

Gecmıs olsun CNm bırsey yok bence iUzme kendınıde bebısıde hem bırsey yok demısler
Kız annelerının mıdelerı daha cok bulanırmıs dogrumu acaba kızlar ?
Olabılır CNm ben hala mıde bulantısı cekıyorum otobüse bınsem kesın kusarım

çok geçmiş olsun canım benim..korkma aklına da kötü şeyler getirme...

kalktık yaptık canım temziliğimizi bizi 4-5 gün idare eder artık bu temizlik..kaldı bir yemek işimşz...onu da hallettik mi iftara kocişi beklemek kaldı...bugün bizim evlilik yıl dönümümüz bakalım akşama bizi ne sürpriz bekliyo..

rabbim daha nice güzel seneler nasip etsin size canım evladınızla

üzülme tatlım evham yapma bişey yoktur inşallah gelirler görürsün :54:

Kızlar şu çizelgeyı ayarlayamadım yardım edin:52: Son adet tarıhım 10 ocak. Kk da tahmını dogumu hesaplayınca 9 ekım gösterıyor ee baska sitedehesaplıyorum 17 ekım dıyor normalde doktora göre yapmadım çizelgeyı aslında bebişim önde 1 haftadan fazla:nazar: ama sata göre ayarlayayım dedim?

aa ne güzel akşam eşin nasıl bi sürpriz yapacak bakalım :16:
nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere canım :123:

çok geçmiş olsun canım bişe yoktur inşallah

Gecmıs olsun CNm bırsey yok bence iUzme kendınıde bebısıde hem bırsey yok demısler

çok geçmiş olsun canım benim..korkma aklına da kötü şeyler getirme...

üzülme tatlım evham yapma bişey yoktur inşallah gelirler görürsün :54:
çok sağolun kızlar, teşekkür ederim desteğiniz için.., inşallah dediğiniz gibi bişeyleri yoktur.
kötü düşünmek istemiyorum ama tahmin ediceğiniz üzere kafamda bi milyon şey üretiyorum istemesemde :44:

Canım gecmıs olsun korkulacak bırsey yoktur ıcını ferah tut.

Evet galıba öyle canım benımde hala oluyor bulantılar

çok sağolun kızlar, teşekkür ederim desteğiniz için.., inşallah dediğiniz gibi bişeyleri yoktur.
kötü düşünmek istemiyorum ama tahmin ediceğiniz üzere kafamda bi milyon şey üretiyorum istemesemde :44:
insanın elinde değil bazen düşüncelerini kontrol etmek ama sen yine de moralini yüksek tut kötü şeylerden arındır kafanı başka bişeylere odaklan canım umarım hayırlı haberler alırsın hemen

Back
X