Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel anneler ve mutlu göbişlerrrNasılsınız bakalım bugün?
günaydınlaaarrrr herkeseeeeeee..... mutlu bol tepikli günleeeerrrr.......
günaydın canlarım biz yine sabah sabah işteyizz şükür bi işimiz var ama hamişken işe gelmekte çok zormuş
Herkese günaydın, uykum var, uyuyamıyorum mart ayıda değil ama kediler uyutmadı bütün gece:95:
günaydın tüm cicişler ve anneleri
günaydın güzel hamişler ve bal küpü bebişleri :79::79::79:
Gunaydin kizlar ve guzeller guzeli bebisler..![]()
gunaydınnn annelerrr ve karete kid bebişleri neşeniz boll olsun :79::79:
Gunaydin kizlar ve guzeller guzeli bebisler..![]()
sanada canım hoşgeldingunaydınnn annelerrr ve karete kid bebişleri neşeniz boll olsun :79::79:
kızz beni nye alıntılamadın![]()
gunaydın canım hosgeldın :79:Bir günaydın da benden olsun....selammm topik ahalisi...
saol sebicim hosbulduksanada canım hoşgeldin![]()
hoşgeldin canımmmBir günaydın da benden olsun....selammm topik ahalisi...
gunaydın canım hosgeldın :79:
hoşgeldin canımmm![]()
ay annişler çıkış evraklarmız vardı temizledim şimdi sizleyimmm![]()
günaydın canımmmmmmmmmmmBir günaydın da benden olsun....selammm topik ahalisi...
hoşbulduk kızlar napıyonuz ya..bu gece ben yine uyuyamadım ama kocişi de uyutmadım...oh ne ala ben uyuyamıyorsam o da uyumayacak totoyu dikipte tek başına uyumak marifet değil...saat 4 e kadar uyutmadım...
günaydın canımmmmmmmmmmm
serapcımmm sahi ben seni rüyamda gördüm ne alakaysa hiç de tanışmıyoruz ama görsel olarak
ikimiz de doğum yapıcaz doğuracak yer bulamıyoruz
eşime anlatıyorum sahurda, doğurucam ama yer bulamadım diye, bi merdiven altına giriverseydin dedi yaaa deliiiii
kedi miyim ben merdiven altında pırtlıcam![]()
iyi yapmışın kız benim kociş te uyumadı bütün gece bu gün kendine izin vermişhoşbulduk kızlar napıyonuz ya..bu gece ben yine uyuyamadım ama kocişi de uyutmadım...oh ne ala ben uyuyamıyorsam o da uyumayacak totoyu dikipte tek başına uyumak marifet değil...saat 4 e kadar uyutmadım...
noldu kızz hayırdır neden sinirlendin bu kadar kocana :44:günaydın canım...buluruz canım eşinin dediği gibi en olmadık yer merdiven altı orda doğururveririz.şişmiş birini gördüysen kesin o ben oluyorum canım...şaka maka akşam bende dedim eksin doğurcam...çok fena rahatsızlandım...akşam birde kocişe fırça çektim...sinirden uyutmadım da onu...sabah ta uykulu uykulu işe gitti oh olsun dedim bundan sonra evine erken gelirsin..
bana daha gelmedi yaff:44::44:milupa bana canta göndermiş içindede bi kaç tane numune ürünleri var![]()
hoşbulduk kızlar napıyonuz ya..bu gece ben yine uyuyamadım ama kocişi de uyutmadım...oh ne ala ben uyuyamıyorsam o da uyumayacak totoyu dikipte tek başına uyumak marifet değil...saat 4 e kadar uyutmadım...