2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın güzel anneler ve mutlu göbişlerrr :16: Nasılsınız bakalım bugün?

günaydınlaaarrrr herkeseeeeeee..... mutlu bol tepikli günleeeerrrr.......

günaydın canlarım biz yine sabah sabah işteyizz şükür bi işimiz var ama hamişken işe gelmekte çok zormuş

Herkese günaydın:62:, uykum var, uyuyamıyorum mart ayıda değil ama kediler uyutmadı bütün gece:95:

günaydın tüm cicişler ve anneleri

günaydın güzel hamişler ve bal küpü bebişleri :79::79::79:

Gunaydin kizlar ve guzeller guzeli bebisler.. :16:

gunaydınnn annelerrr ve karete kid bebişleri neşeniz boll olsun :79::79:

günaydın herkeze..nasılsınız bu sabah?ben kendimi çok halsiz hissediyorum.gecede uyuyamadım sıcak bir yandan ağrılar bir yandan...tansiyonum dengesizleşti tam..normalde yüksek tansiyon ilacı kullanıyorum..ama biraz önce ölçtüm düşük tnsiyonum nabzımda 140 yüksek snırım biraz...

ay annişler çıkış evraklarmız vardı temizledim şimdi sizleyimmm:16::16::16:
:46::46::46: çalışkan dünürcüm :1: benm de bi iki müşteri fiyat teklifi bekliyo iki dk lık işi yarım saattir yapamıyorum hep sizin yüzünüzden ayy ne yazdılar acaba diye hep bu site açık :1:

Bir günaydın da benden olsun....selammm topik ahalisi...
günaydın canımmmmmmmmmmm
serapcımmm sahi ben seni rüyamda gördüm ne alakaysa hiç de tanışmıyoruz ama görsel olarak :1:
ikimiz de doğum yapıcaz doğuracak yer bulamıyoruz :1:
eşime anlatıyorum sahurda, doğurucam ama yer bulamadım diye, bi merdiven altına giriverseydin dedi yaaa deliiiii :27:
kedi miyim ben merdiven altında pırtlıcam :1:

Son düzenleme:
hoşbulduk kızlar napıyonuz ya..bu gece ben yine uyuyamadım ama kocişi de uyutmadım...oh ne ala ben uyuyamıyorsam o da uyumayacak totoyu dikipte tek başına uyumak marifet değil...saat 4 e kadar uyutmadım...

ohhh ıyı yapmıssın canımm anca beraber kanca berarber dımı :1: bızde sahura kadar oturduk daha dogrusu esım oturdu ben koltukta sızmısım uyandırdı sahurumuzu yaptık yattık bugun ızınlı herıfcann hala yatıyorr uyandırmazsamm ıftara kadar uyur :1:

günaydın canımmmmmmmmmmm
serapcımmm sahi ben seni rüyamda gördüm ne alakaysa hiç de tanışmıyoruz ama görsel olarak :1:
ikimiz de doğum yapıcaz doğuracak yer bulamıyoruz :1:
eşime anlatıyorum sahurda, doğurucam ama yer bulamadım diye, bi merdiven altına giriverseydin dedi yaaa deliiiii :27:
kedi miyim ben merdiven altında pırtlıcam :1:

günaydın canım...buluruz canım eşinin dediği gibi en olmadık yer merdiven altı orda doğururveririz.şişmiş birini gördüysen kesin o ben oluyorum canım...şaka maka akşam bende dedim eksin doğurcam...çok fena rahatsızlandım...akşam birde kocişe fırça çektim...sinirden uyutmadım da onu...sabah ta uykulu uykulu işe gitti oh olsun dedim bundan sonra evine erken gelirsin..

hoşbulduk kızlar napıyonuz ya..bu gece ben yine uyuyamadım ama kocişi de uyutmadım...oh ne ala ben uyuyamıyorsam o da uyumayacak totoyu dikipte tek başına uyumak marifet değil...saat 4 e kadar uyutmadım...
iyi yapmışın kız benim kociş te uyumadı bütün gece bu gün kendine izin vermiş:1:

günaydın canım...buluruz canım eşinin dediği gibi en olmadık yer merdiven altı orda doğururveririz.şişmiş birini gördüysen kesin o ben oluyorum canım...şaka maka akşam bende dedim eksin doğurcam...çok fena rahatsızlandım...akşam birde kocişe fırça çektim...sinirden uyutmadım da onu...sabah ta uykulu uykulu işe gitti oh olsun dedim bundan sonra evine erken gelirsin..
noldu kızz hayırdır neden sinirlendin bu kadar kocana :44:
siz dün alışverişe gitmemiş miydiniz? neler aldın hiç bahsetmiyosun ? ya da bahsettiysen ben görmedim :50:
benim de karnım çatlıcaktı akşam gerine gerine yay gibi oldu.

uykusuz serocuğum napıyosun ne zamandır karşılaşamadık bebişkon nasıll

Back
X