2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bu gün doktora gittim bebeğim 25+4 kilosu 780 gram normalmi bide doğumu 39. haftada yapacaklar sezeryan ekimin 20 sine fakat kilosu normalmi yardımmmmmm

Canım anormal bir durum olsa doktor zaten söylerdi benim 26.Haftada oğlum 930 gr di şimdi ne olmuştur çok merak ediyorum .sen rahat ol normaldir bebişin kilosu

amaan sen niye takıyosun ki inanmadıktan sonra boşver takılma hiiçbirşeycik olmaz hem bakkalda birşey yerken tabi saklican ramazandayız millet oruç göstere göstere mi yicen boşver ya sen

Allaha emanet yavrularımız...insanlarımız ne derse desin rabbim nasıl yaratırsa öyle olacak bebeklerimiz..leki yada lekesiz..benim elimde lekem var ama hiç bir zaman zorluğunu çekmedim hatta annemler bana küçükken seni kaybetmeyelim diye leke koyduk diyolardı çok küçükken:1::1: bende inanıyordum..he bebeğimde de elinde benim lekemin aynısının olmasını çook istiyorum anasının kızı olsun :27::27::49: bu arada burada korktuğum akıldan noksan biri vardı ya onu yakalamışlar bakırköye sevketmişler..kaymakamlığa çok şikayet olmuş milletin karısını çocuğunu kaçırıyormuş taşlığa yada gece milletin evine giriyormuş..yaralama olaylarından sonra nihayet ilgilendilerde yakaladılar..çok rahatladım...zaten beni dükkanda doğurtçaklar bu gidişle hep bir olay :27::27:

maşallah çok iyi canım hem doktorun normal demedi mi ben de dün gittim benimki 27.haftada 885gr seninki de normal

cnm doktor normal dedi haftasıyla uyumlu dedide bu kk da altta yazan kilodan 40 grm eksik göründüya o canımı sıktı ama google den baktımn ormalmiş sağol cnm

canım takılma o kadar 40gr çok bir fark değil ki bu standart bütün bebişler eşit kilo da olmuyor ki önemli olan sağlıklı olması

kızlar bu gün doktora gittim bebeğim 25+4 kilosu 780 gram normalmi bide doğumu 39. haftada yapacaklar sezeryan ekimin 20 sine fakat kilosu normalmi yardımmmmmm

canım bence normal aksi bir durum olsa zaten doktorun söylerdi..birde doğum işini şimdiden konuştunuzmu?bizim daha hiç lafı yok ama ben sezeryan istiyorum:49:

Canım anormal bir durum olsa doktor zaten söylerdi benim 26.Haftada oğlum 930 gr di şimdi ne olmuştur çok merak ediyorum .sen rahat ol normaldir bebişin kilosu

ama bakseninki baya iyiymiş bende geç döllenme olmuştu ondanmı acaba bide doktor dediki 24-25 hafta için kilosu uyumlu dedi ozaman bebek 25 haftalık ama verdiği doğum tarihine göre 26 haftalık kafam karıştı

ben çıkar kızlar kndinize iyi bakın gidip yemek yapıcam iftara herkese hayırlı iftarlar öpüldünüz:54::54:

sağol canım aklımda bulunsn peki bebitof nasıl bir fikrin var mı

Canım ben bebitof markasını sattım ama havlusunu değil. Hastane çıkışını.. Epey de bir zaman geçti.
Fiyatı orta derecede kumaşı da kaliteliye yakındı.. Yani hem diğerlerine göre fiyatı uygun, hem kalitesiz değil..
Şu an alışveriş yaptığım bir bebek mağazasındaki mağaza çalışanına sorduğumda, en çok sattıkları ve müşterilerin
çok memnun kaldıkları ürünün bebitof olduğunu söyledi.. Ben de bebitof'un battaniyesini aldım. Kumaşı da çok güzel..
Saydığım markalar ilk dördüm. Devamı gelir yani. Mesela hoppidik diye bir marka var. Özellikle çıtçıtlı badılerini hemen hemen her bebek mağazasında bulmak mümkün.. Fiyatı diğer saydığım markalara göre daha uygun ve kumaşı çok güzel..
O kadar çok bebek markası var ki.. :) Kafası karışıyor insanın..
Benim bebişin kıyafetlerinin hepsi yıkandı ve ütülendi.. Mesela bir markanın ürünü hemen yamuldu, giydirmeden bozuldu..
GAYE BEBE de.. Tavsiye edeceğim, kumaşı mükemmel diğer bir marka.. Çok konuştum galiba:1:

ama bakseninki baya iyiymiş bende geç döllenme olmuştu ondanmı acaba bide doktor dediki 24-25 hafta için kilosu uyumlu dedi ozaman bebek 25 haftalık ama verdiği doğum tarihine göre 26 haftalık kafam karıştı

Tatlım kafa karisikligi bende öyle çok ki bu konu da bebeğim sürekli Öndeen gidiyor 2ekim di doğum tarihi ilk gittiğimde doktora şimdi 19eylül oldu gelisimine göre o zaman 930 gr 35 cm di bakalım ayın 27 sinde randevu var çok merak ediyorum bu sefer ne diyecek benim oğlan erken gelecek gibi geliyor bana

Tatlım kafa karisikligi bende öyle çok ki bu konu da bebeğim sürekli Öndeen gidiyor 2ekim di doğum tarihi ilk gittiğimde doktora şimdi 19eylül oldu gelisimine göre o zaman 930 gr 35 cm di bakalım ayın 27 sinde randevu var çok merak ediyorum bu sefer ne diyecek benim oğlan erken gelecek gibi geliyor bana

ay alalım kucağımıza bir an önce bebeklerimizi oğluşumuz olacak ikimizinde ne güzel peki kilo aldınmı ben 6 kilo aldım sen benim kadarken ne kadar almıştın

ay alalım kucağımıza bir an önce bebeklerimizi oğluşumuz olacak ikimizinde ne güzel peki kilo aldınmı ben 6 kilo aldım sen benim kadarken ne kadar almıştın

Tam 6 kilo almıştım canım 26. Haftada ama 27 de de aynı ciktim şimdi çok merak ediyorum kilo mu daha tartilmadim ben 52kilo ile hamile kaldım canım en son 58 dim sen kaç la kaldın

Tam 6 kilo almıştım canım 26. Haftada ama 27 de de aynı ciktim şimdi çok merak ediyorum kilo mu daha tartilmadim ben 52kilo ile hamile kaldım canım en son 58 dim sen kaç la kaldın

ben 60 .5 ile hamiile kaldım 66. 5 im şimdi benim normal kilom 60 tır zaten iyi gidiyoruz ozaman son 3 ay çok alınıyomuş öyle diyolar

canım 50 kişi falanla kalsam hiiç takmam ama bizim burda 200 kişi 300 kişi olur mevlid..akrabalar komşular eşimin akrabaları köylüleri falan..gene en iyisi düğün salonu yada cami...eltimin duasında 3 evdik..eltimin evi kaynanamın evi ve benim ev...eltim benim duamda evini açmaz adım gibi eminim...çünkü nankör...birde soğuklara denk gelcek bizim dualarımız canım ekim annesiyiz çünkü:emir_bebek::nazar:

Olsun canım sende camide yaparsın. Bizim de burda öyle imkan olsa en iyisi ev disinda yapmak. Dediğin gibi soğuklara denk gelecek. Olsun canım takma sen de eltini. Bundan sinra sende onun birşeyine kısmazsın.

ben 60 .5 ile hamiile kaldım 66. 5 im şimdi benim normal kilom 60 tır zaten iyi gidiyoruz ozaman son 3 ay çok alınıyomuş öyle diyolar

Doktor bana sinir koydu 63 den fazla olmamı istemiyor bakalım ne olacak iyi gidiyoruz canım bence de bende hamilelik ile ilgili bir kitap var onda son ayda annenin almadigini yazıyor bilmiyorum ki almak istemiyorum bebeğim benden beslenip alsın ben almayayim .zaten normal doğum yaparsam inşallah plates yapacağım 2 ay sonra doğumdan 1ay sonra yavaş yavaş yapmaya başlarım zaten ama süt vereceğiz dikkat etmeliyiz değil mi doğumda gider hepsi

25 +1 de 730 du kızım cnm benım doktoruma dedımkı hocam bu az cunku burda arkadaşlar 800 hatta 900 gr lrdan bahsedıyorlardı oyuzden az geldı bana hayrı dedı ölçumlerın haftanla uyumlu onden gıtmıyor gerıde değil hem belkı sen bızım tarıhten belkı 10 gun sonra hamıle kalmışda olabılırsın dedı kılolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmez dedı doğum zor olur dedı sen takılma bunlara zaten eksık bir şey varsa mudahale eder senı bilgilendırırız dedı.dktrdan cıktım eşim demez mı ah bu kadınlar kulubuuuuuuuuuuu orayla mı kıyasladın hııı hııı dedım :1::1::1::1::1: bırde erkek kız çok far edıyor erkekler daha kılolu oluyo kızlar narın

profilindeki hamile kadın resmi bile çok zayıf :1::1::1:
yarın eklerim kendimde kullancağım etiketi:16::16:
banada onlardan lazım bılgısayarcı bı arkadasım var ona sorucam yapabılırmıyız yapamazsak reklamcılara sorucam artık

39 kılo mu ayakkabı numarasımı kız o nasıl kıloo oyle:1:

haha valla cnaım sonunda almaya başladım ama hamişlikten:49::49:oda toplam 4 kilo:9::9:

iyiki kırktabir dışarı çıktım ya milleti bogazlıyasım geldi kadının biri tutturdu karnın aşagıda diye yok dedim hep böyleydi hamileyim karnım düşerde çıkarda sinir :57::57:

Back
X