• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Son düzenleme:
herkese kucak kucak günaydınnnn :16::16::16::16:
günaydın canımmmm nasılsınız bakalım bgn _?

günaydın bebekim bugünde daire başkanlığının iftarı var ama belki gitmicez kendimi iyi hissedersem gidicez iftar çok geç ya beklemesi zor oluyor

duruyo duruyo oraya hiç ramazan uğramamış:1::1::1: kalabalık geldi bana haftalardır ev iş ev iş yapınca insan içine çıkmak garip geldi:1::1::1:
git git hem kocan da olucak bizim iş yemekelrine eşleri istemiyolar o yüzden katılmak istemiyorum pek.

Sevgili bayanlar ve tatlı minnakları hepinize günaydınnnnn..........
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum.. Özellikle adige cim sana Kızlar aadige nin bugün bir ayrıcalığı var kendisinin doğum günü . Sabah yoğunlaşmadan hem adigenin doğum gününü kutlayayım hemde sizlere selam vereyim istedim. Hepinizi öpüyorum tek tek. Ara ara girip yazmaya çalışıcam yoğunlaşmadan.

Adigecim bunlardan benden sana hediye :54: :71::71::119:
canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağollll :16::16::16::16:
seve seve kabul ediyorum hediyelerini :9:

günaydın canımmmm nasılsınız bakalım bgn _?

git git hem kocan da olucak bizim iş yemekelrine eşleri istemiyolar o yüzden katılmak istemiyorum pek.
iyiyiz kuzum biz sen nasılsın dün akşam aklım sende kaldı umarım çok üzülmedin tatlımmm:38:

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağollll :16::16::16::16:
seve seve kabul ediyorum hediyelerini :9:

Yavruşunla ve eşinle nice mutlu seneler olsun inşallah. Hep mutlu ol ve bu heyecanını yaşa :emir_bebek: seneye de inşalalh miniğinle kutlarsın doğum gününü.

günaydınnnn cullu hanımcımmmm

ay canım bende aynı şekildeyim ayaklarım davul:52::52:
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm:54:

Sevgili bayanlar ve tatlı minnakları hepinize günaydınnnnn..........
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum.. Özellikle adige cim sana Kızlar aadige nin bugün bir ayrıcalığı var kendisinin doğum günü . Sabah yoğunlaşmadan hem adigenin doğum gününü kutlayayım hemde sizlere selam vereyim istedim. Hepinizi öpüyorum tek tek. Ara ara girip yazmaya çalışıcam yoğunlaşmadan.

Adigecim bunlardan benden sana hediye :54: :71::71::119:
günaydın neslicim, hoşgeldin, kolay gelsin sana, kendini çok yormamaya çalış:54:

canım benim üzülme ama, magnezyum ilacını düzenli al bol bol süt yoğurt peynir tüket bu aylarda yoğurt diğerlerinden daha etkiliymiş, muz ye o da bacak kramplarına iyi geliyo inşallah düzelir canım :54:
bebişin nasıl canım ?:55:
süt yoğurt bol bol tüketiyorum zaten cnm dün muz alacaktım unuttum:19: inş en yakın zamanda gecer. bebişim gayet iyi şükür tekmeler savurup duruyo cnm onun için katlanıyorum herşeye zaten. senin bebiş nasıl. kızmıydı erkekmi?

günaydın canım, çok geçmiş olsun ya okadar kötü olduysa bi doktora göstersen madem geçmiyo belki kolay bi yolu vardır krem falan bişi verir sana he ne dersin?:31: boşver iftar yemeğini sen iyi olda gerisi çok önemli değil:40:
cnm gecen hafta gıttıgımde doktoruma sormustum yapabilecegımız bişi yok varis için varis corabı gıyeceksın bol bol yürüyeceksın dedi. bacak krampları içinde magnezyum verdi ama cok kötüyüm yaaa:43: agustoda alcam ben iznimi bananeeeee:43:

günaydın kuzum nasıl geçti akşam iyi misin sen?:26:
muhteşeeemmm geçti kocam beni sürprizlere boğdu demek isterdim amaaaaaaaaaaaaa :50::50::50: daha bu akşam var kendi biletini kesicek mi bakalım görcez :1: ben akşam ağladım rahatladım ohhh misss :9:

iyiyim canım çok şükür, istanbul kapalı bugün tam uyku havası:23:, bide saat 10 da toplantı var ona sinir oldum, hazırlanmaya çalışıyom bi yandan size bakıyomu öle işte:27:

Sen nasılsın, keyifler, bebiş, koca?
ben iyiyim bebiş iyi koca da iyi ama ne naz ne niyaz ufak bi tartışma o kadar sonra ikimiz de bi koltukta sızıp kaldık muhteşem bi akşamdı yani :27:

Bizim de senin gibi kızımız geliyor teyzesi :16:
süperrrrrrrrr gelsin pamuk kızzlaarrr :46::46:

:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:

günaydın bebekim bugünde daire başkanlığının iftarı var ama belki gitmicez kendimi iyi hissedersem gidicez iftar çok geç ya beklemesi zor oluyor

duruyo duruyo oraya hiç ramazan uğramamış:1::1::1: kalabalık geldi bana haftalardır ev iş ev iş yapınca insan içine çıkmak garip geldi:1::1::1:

öyle oluyor gerçekten bi müddet insanlarla sosyal manada görüşmessen ne konuşcağnı bile bilemiyosun.aklında da iş ve ev oluyor..:16:

Adigecim, hepi de börtdey tu yuuuuuuuuuuuuuu:24::24::24::16: Bol hediyeli, mutlu, huzurlu bi sene geçirmen dileğiyle, inşallah tüm dileklerinin kabul olucağı güzel bir yıl olsun bu yıl, boh kahkahalı geçir inşallahh!

süt yoğurt bol bol tüketiyorum zaten cnm dün muz alacaktım unuttum:19: inş en yakın zamanda gecer. bebişim gayet iyi şükür tekmeler savurup duruyo cnm onun için katlanıyorum herşeye zaten. senin bebiş nasıl. kızmıydı erkekmi?

cnm gecen hafta gıttıgımde doktoruma sormustum yapabilecegımız bişi yok varis için varis corabı gıyeceksın bol bol yürüyeceksın dedi. bacak krampları içinde magnezyum verdi ama cok kötüyüm yaaa:43: agustoda alcam ben iznimi bananeeeee:43:
inşallah geçer en yakın zamanda canım benim oğluşum da gayet iyi çok şükür :16::16:

muhteşeeemmm geçti kocam beni sürprizlere boğdu demek isterdim amaaaaaaaaaaaaa :50::50::50: daha bu akşam var kendi biletini kesicek mi bakalım görcez :1: ben akşam ağladım rahatladım ohhh misss :9:

ben iyiyim bebiş iyi koca da iyi ama ne naz ne niyaz ufak bi tartışma o kadar sonra ikimiz de bi koltukta sızıp kaldık muhteşem bi akşamdı yani :27:

ayyy başını okudum nasıl heyecanlandım sevindim sonrasında sevincim kursağımda kaldı kıss :37: neyse tatlım inşallah bu akşam gösterir kendini kocişin göstermese seni bu kadar üzdüğü için topikçe ertesi gün ordayız :41::41::41:
:1::1::1:

anladım canım, belki biraz giyebilsen o çorabı en azından akşamları eve gidince işe yaramazmı diyosun? al güzelim al zaten devlet o hakkı veriyo bize, iyi değilsen tabiki alcaksın, sen ne istersen o olcak sıkma canını tatlişşş:34:

hadi hayırlısı artık canımcım, kocişi sen eğitçen bu konuda mecbur, hiç üzülme bişi yapmazsada ama taktikleri işleme geçirdinmi yavaş yavaş alışçaktır oda merak etme, insanların huyu değişmez evet ama törpülenir bunu unutma, kimseyi tam anlamıyla değiştiremezsin o bir gerçek ancak herkesin törpülenecek yanları vardır bu bilimsel olarakta kanıtlandı, sen çalışmaya başla bu doğumgünü sonrası
:54:
günaydınnnnnnnnnnnnnn:23:

tatlım nice mutlu senelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebişini sıhhatle getirsin inşallah :54::54::54: :16::16::16:
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm:54:

günaydın neslicim, hoşgeldin, kolay gelsin sana, kendini çok yormamaya çalış:54:

Canım hoşbulduk . Özlüyorum sizleri sohbetnizi muhabbetinizi saatlerce size takıldığım zamanları. İnşallah evde kalınca bu özlemimi bol bol gidereceğim sizlerle. İş yeri bir taşındı ne yerim çok müsait nede işim maalesef yazışmaya. Ara ara girip yine takip ederim sizi.

Günaydınnnnn....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X