2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Adıge doğum gunun kutlu oldun canım.
İnsallah esın seni uyandırır bugun de birşeyler yapar:)
sağol jasmincimmmm görcez bakalım henüz bugünle ilgili hiç bi cümle gelmedi kendisinden :1:utançdan yerin dibine geçmek istiyorum o yapsın yeter ki :1:

kızlarrr benim kocişşş akşama seni yemeğe götürüyümmi dedi bende ayaklarım ağrıdığı için başka zaman gidelim dedim. acaba tamam aşkım gidelimmi deseydim :26:
kız fırsat bu fırsat gitsene işte sonra adam hiç götürmez hee nasıl olsa bizim hanım dışarı çıkmayı sevmiyor ohh bee der yayar kendini bak diyim ben sana:6::6::6:
kızlar ben çıkıyorum bı arkadaşım doğum yapmıştı bebek gormeye gıdıcemm bebek 8 aylık dogdu epeyde hastanede kaldı 1 ay oldu doğalı bakalım nasıl bır kız akşama görüşürüzzz çok konuşmayın bişey kaçırmayayım :1::1::.1:

o biraz zor canım ben oku oku bitiremedim nihayet son syfaya geldim ama atlaya atlaya sayfaları anca bitirdim

sorma canım ama o da bize arkadaşlarını getirmeye kalkınca deli oluyorumm evimin düzeni bozulmasın istiyorum ben :50:

oğlun bu kızı alıcam Ana ben diye dikilsin karşına da görürüm ben seni :1::1::1:

ya sonuçta kendi annelerimiz değil elbet bi yerden açık veriyolarr bizi sinir edecekk

ahh ahh bu oğlanlar analarını hiçe sayıyolarrr

ya sonuçta kendi annelerimiz değil elbet bi yerden açık veriyolarr bizi sinir edecekk

ahh ahh bu oğlanlar analarını hiçe sayıyolarrr

oğlanlar kendi annelerine bile ilgisiz oluyolar ilerde. ama kızlarr kendimizden pay biçelim hangimiz annemizi her gün aramıyo :9:
ben kayınvalidemi oğlundan çok arıyorum valla :1: hayırlı evlat olsunlar inş. hepsi :16:

kız fırsat bu fırsat gitsene işte sonra adam hiç götürmez hee nasıl olsa bizim hanım dışarı çıkmayı sevmiyor ohh bee der yayar kendini bak diyim ben sana:6::6::6:

o biraz zor canım ben oku oku bitiremedim nihayet son syfaya geldim ama atlaya atlaya sayfaları anca bitirdim

yok cnm öyle bişey dıyemez haftaya gideriz dedim. ben kendimi iyi hissedince derim dışarda yiyelim diye tamam der benim kociş :1: sürekli yaptıgım sey çünkü evde yemek yok cnm bişey yapmak istemıyo derim oda hemen dışarda yiyelim aşkım der:16:seviyom kocişkomu

yok cnm öyle bişey dıyemez haftaya gideriz dedim. ben kendimi iyi hissedince derim dışarda yiyelim diye tamam der benim kociş :1: sürekli yaptıgım sey çünkü evde yemek yok cnm bişey yapmak istemıyo derim oda hemen dışarda yiyelim aşkım der:16:seviyom kocişkomu
benimki de der bi kereee :19::9::9:
ama bgün için inat ettik ondan koptu olay :1::1::1::1:

hımm iyi o zaman böyle olsunlar ya ne güzel benimki de öyle hiç sıkıntı yapmaz yemeği eğer yapmak istemezsem ya dışarda yeriz ya da eve sipariş aa bak aklıma şimdi geldi madem ayakların ağrıyor canım eve sipariş verin yemeği sen de dinlenmiş olursun

oğlanlar kendi annelerine bile ilgisiz oluyolar ilerde. ama kızlarr kendimizden pay biçelim hangimiz annemizi her gün aramıyo :9:
ben kayınvalidemi oğlundan çok arıyorum valla :1: hayırlı evlat olsunlar inş. hepsi :16:

kocamın babası çok küçükken vefat etmiş annesine çok düşkün ama yinede bi ana kız ilişkisi olamaz öyle valla hayırlı evlat olsunlar ana babayı sokağa atanlardan olmasınlar

valla ben canlısını izledim canım doğumun işte o yırtılan yerlerde ben tuhaf oldum...ay neyse kapatalım bu konuyu no stres no problem gelsin kuzular yola gelir herşey herhalde...makine işini de canım ben sürekli kullanmayacağım için kararma olmaz herhalde..doğumdan sonra tekrar ağdaya dönerim...

bende ilk hamıle kaldıgımda izledim bida izleyemem diye ciddende izlenmıyor.
haklısın valla kapatalım o an gelişsin herşey inş.
bende 2 kullandım bariz kararma oldu ama gebeliktende olabilir tabi :)

koştur dur o zaman bu akşam yemek yapıcam diyee :1:
corbam var oturdugum yerde dolma doldurcam salatayıda kociş yapsın hehehe :1: hava cok kapalı modumda deilim ya bugun eve girince cıkasım gelmıyo tekrar gıyınıp :52:

hemen eşini ara kuzu ayaklarım çok ağrıyo evde de yemek yok biz en iyisi dıaşrıda yiyelim de...

kararsızsın dıye kızar kuzu ben cok kararsızımda :52:

kocamın babası çok küçükken vefat etmiş annesine çok düşkün ama yinede bi ana kız ilişkisi olamaz öyle valla hayırlı evlat olsunlar ana babayı sokağa atanlardan olmasınlar

aminnn canımmmmm vicdanı olan insandan zarar gelmez :16:

Bunlara dikkat edin !
1. Paraben: Hamileyken paraben içeren kozmetik ürünlerinden kesinlikle uzak durmalısınız. Nemlendiriciler, makyaj ürünleri, güneş kremi, yaşlanma karşıtı ürünlerin yanı sıra, saç bakım ürünlerinde de paraben oldukça sık kullanılır. Paraben, koruyucu madde olarak kullanılır, çeşitli kanser türleri üzerinde etkisi vardır ve vücudunuzun hormon sistemini bozabilir.
2. C Vitamini: Damar sağlığınızı korumanıza yardım eder ve vücudunuzun varis gibi damar hastalıklarıyla savaşmasına yardımcı olur.
3. İstenmeyen tüyler: Hamilelik döneminde, istenmeyen tüylerden kurtulmak için kimyasal kullanmamanızı öneriyoruz. Jilet kullanmak daha faydalı olacaktır. Tüy dökücü kremlerle ilgili sağlam bir kanıt olmamakla birlikte, ana maddesi tiyoglikolik asit olduğundan, hamilelik süresince kullanmamanızda fayda olacaktır.
4. Retinoid: Hamilelik döneminde retinoid içeren maddelerden de uzak durmalısınız. Retinoid, akne tedavisinde kullanılan ürünlerde bulunur ve düşük ve doğum kusurlarıyla bağlantısı vardır.
5. Melazma: Aynı zamanda hamilelik maskesi olarak bilinen melazma, vücutta meydana gelen renk değişikliğidir ve güneşe maruz kalan bölgelerde görülür. Melazmayı önlemek için yaz kış fark etmez mutlaka yüksek faktörlü bir güneş kremi kullanın. Yüzünüzü korumak için de geniş kenarlı bir şapka kullanın.
6. Oksibenzon: Genellikle güneş koruma ürünlerinde kullanılır ve aşırı kullanımlarda gelişimsel toksisite ve hormonal bozukluklara yol açar. Güvenli koruma için zink oksit veya titanyum diyoksit içeren ürünler kullanın.
7. Akne: Kullanacağınız cilt bakım ürünleri yağsız temizleyiciler ve nemlendiriciler olmalıdır. Aynı zamanda, hamilelikte yaşanan ekstra yağlanmayı önlemek için astrenjan içermelidir. Hamileyken cildinize zarar verecek salisilik asit veya benzoil peroksit yerine çay ağacı yağı ya da hamamelis içeren ürünler kullanabilirsiniz.
8. Saç bakımı: Saç boyası içinde bulunan Pfenilendiyamin maddesi hamileyken son derece zararlıdır. Bu madde aynı zamanda saç spreyi, şampuan ve kremlerde de bulunur. Bu nedenle organik, doğal ve kimyasal maddesiz ürünleri tercih edin.
9. Formaldehit: Bebeğinizin sağlığı için, oje ve saç boyası seçerken formaldehit içermeyen ürünler seçmelisiniz. Bu ürünler kanser, reprodüktif ve gelişimsel zehirlenmelerle yakından ilgilidir.
10. Hindistancevizi yağı: Hindistancevizi yağını hem vücudunuz, hem yüzünüz hem de saçınız için kullanabilirsiniz. Göğüs ucu kremi olarak da kullanılabilir.
11. Ftalat: Ftalat ojeden parfüme kadar pek çok üründe bulunur. Ftalat, ürünlerin daha uzun süre dayanmasını sağlayan plastikleştirici maddedir ve bu kimyasala uzun süre maruz kalma vücutta toksisite birikimine neden olur.
12. Depresyon: Hamileyken, hem beslenmenize hem de ruh halinize son derece özen göstermelisiniz. Stresten uzak kalmalı, kendinizi bol bol dinlendirmelisiniz. Unutmayın ne kadar huzurlu bir gebelikgeçirirseniz o kadar huzurlu bir bebeğiniz olur.
13. Cilt: Hamilelik döneminde ağır makyajdan uzak durmalısınız. Cildiniz normalden daha hassaslaşır ve daha fazla özen ister. Ağır fondöten gibi gözeneklerinizin tıkanmasına neden olan ürünlerden uzak durmanız iyi olur.
14. Metilbenzen: Metilbenzen tırnak ürünlerinde bulunur bu nedenle oje sürecekseniz de metilbenzen içermeyen ürünler kullanmalısınız.
15. Ruj: Bu süreçte kullandığınız ürünler hakkında mutlaka araştırma yapmalısınız. Rujlarda yer alan kurşun hakkında bilginiz var mı? Gün içinde sürekli tazelendiği için, ruj içindeki maddeler son derece önemlidir. Uzun süreli ruj kullanımı sonrasında vücutta kurşun birikir.
16. Diş beyazlatıcılar: Beyazlığı korumak için peroksit ve florür içermeyen diş macunlarını tercih edin.

bende ilk hamıle kaldıgımda izledim bida izleyemem diye ciddende izlenmıyor.
haklısın valla kapatalım o an gelişsin herşey inş.
bende 2 kullandım bariz kararma oldu ama gebeliktende olabilir tabi :)

gebelikten dolayı olabilir canım bazılarında koltuk altında kararma olmuştu geçenlerde...

Back
X