2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yaa kocişim evde yok arkadaşlarıyla iftara gitti ben de evde orucum ama yemek yapmadım yaa hiç yapasım yok ne yesem acaba ben iftarda:56::56::56:

Aynen benimkide arkadaşlarıyla iftara gitti öyle olunca da boşluyoum ama yine iftar olunca birşeyler yaptm tabii
bebişime yarasın :)

kızlar yorumları okuyorumda siz oruç tutabiliyor musunuz?? ben denemedim bu yıl hiç dayanamam sanırım 2 saatte bir yiyorum çünkü

merhaba bana yardımcı olabılırsenız sevınırınnn dun seker testı yaptırdım 50 gr aclık 104 tokluk 207 cıktııı yanı yuksek haftaya 100 gr yapılıcak 50 gr yuksek cıkıpta 100 luktee dusukk cıkan varmı yadaaa sekerınızı nasıl dusuruyosunuzzz ve bebege bı zararı olurmuuu lutfen cvp

Kizlaar benim bi kac gündür adet sancisi gibi agrim var nedendir sizce?corap flnda giymiyorum giyemiyorum cok sicak oluyor ama yarin bi giymeye calisacagim belki kesilir ama sizin yorumlarinizida bekliyorum :31:

Canım bende bugün ütü yaptım, ayakta kaldım biraz, bende de oldu bugun sanki adet agrisi gibi. Sag tarafımda belim ağrıdı ve sanki bacağıma vurdu. Ben ayakta kaldığım icin oldu diye düşünüyorum. Birde belim açıkladı ondan da olmus olabilir. Bende bu sıcakta hiç çorap giymiyorum.

kızlar yorumları okuyorumda siz oruç tutabiliyor musunuz?? ben denemedim bu yıl hiç dayanamam sanırım 2 saatte bir yiyorum çünkü
Bende bu sene hiç denemedim, çünkü cok uzun ve su ihtiyacım cok oluyor.

merhaba bana yardımcı olabılırsenız sevınırınnn dun seker testı yaptırdım 50 gr aclık 104 tokluk 207 cıktııı yanı yuksek haftaya 100 gr yapılıcak 50 gr yuksek cıkıpta 100 luktee dusukk cıkan varmı yadaaa sekerınızı nasıl dusuruyosunuzzz ve bebege bı zararı olurmuuu lutfen cvp

Benimki düşüktu o yüzden bilemiyorum. Ama seninki yüksek çıkmış. Acaba önceki gun ve aksam cok tatlı hamur ısı falan yedin mı? O da etkileyebilir.

Kizlaar benim bi kac gündür adet sancisi gibi agrim var nedendir sizce?corap flnda giymiyorum giyemiyorum cok sicak oluyor ama yarin bi giymeye calisacagim belki kesilir ama sizin yorumlarinizida bekliyorum :31:

üşütmüşsündür canım dikkat et kendine bende artık ne kadar bunalsamda çorabı ayagımdan çıkarmıyorum hemen başlıo sızısı

millet sahurdamısınız

Günaydın topik ahalisi....

$58265_577726792263668_1646199917_n.webp

bende aldım beyaz ssallanan sandalye pembe kumaşı pufuda odasıyla baber aldım bende ah balkonumuzu kapatmaya ustalar gelse odamız hemencık gelıvrcek adam her gun arıyoo depomda yer kalmadı getıreyım dıye 1,2 gundaha abı dıyo eşimm adamı oyalıyoz oda boşalmadıki daha
hayırlısı olsun canım, güle güle kullanın inşallah, bizim balkonlar kapalı allahtan hemen yığdık oraya herşeyi bide kitap dolabım vardı okuduğum kitaplarımı oraya koyuyodum onuda kömürlüğe indirdi kocişim dedim artık bebiş geliyo ne kitabı, anca bebiş kitapları okucaz:1:, balkon yığılı duruyo öle bakalım bizde bu hafta sonu inşallah biraz yerleştirme yapıcaz, yer açıcaz dolapların içinde:31:

slm canım, evet daha sonra 100 lük yaptırıpta normal sonuç alan arkadaşlar var aramızda o nedenle gönlünü ferah tut inşallah 100lük taramada iyi çıkar sonuçların. Şeker neyazık ki insanın bünyesiyle alakalı, ırsi bir durum olabiliyor ancak yinede hamur işi, beyaz pirinç, şeker, pudra şekeri ve tatlandırıcılar, kızartma ve yağlı yiyeceklerden uzak durursan daha iyi olur ama dediğim gibi şeker insanın vücudunda yapısal bir durum eğer çıkacaksa illlaki çıkacaktır, en kötü diyet vs. yapıp normale döndürür doktorun merak etme:34:

günaydın herkese :3:

Günaydın kıslarrrr, erkencisizin bugün:52:

Günaydın kızlarrrrrrrr :16::16::16::16::16:
gnaydnnnnn

hayırlısı olsun canım, güle güle kullanın inşallah, bizim balkonlar kapalı allahtan hemen yığdık oraya herşeyi bide kitap dolabım vardı okuduğum kitaplarımı oraya koyuyodum onuda kömürlüğe indirdi kocişim dedim artık bebiş geliyo ne kitabı, anca bebiş kitapları okucaz:1:, balkon yığılı duruyo öle bakalım bizde bu hafta sonu inşallah biraz yerleştirme yapıcaz, yer açıcaz dolapların içinde:31:

slm canım, evet daha sonra 100 lük yaptırıpta normal sonuç alan arkadaşlar var aramızda o nedenle gönlünü ferah tut inşallah 100lük taramada iyi çıkar sonuçların. Şeker neyazık ki insanın bünyesiyle alakalı, ırsi bir durum olabiliyor ancak yinede hamur işi, beyaz pirinç, şeker, pudra şekeri ve tatlandırıcılar, kızartma ve yağlı yiyeceklerden uzak durursan daha iyi olur ama dediğim gibi şeker insanın vücudunda yapısal bir durum eğer çıkacaksa illlaki çıkacaktır, en kötü diyet vs. yapıp normale döndürür doktorun merak etme:34:

Günaydın kıslarrrr, erkencisizin bugün:52:

sorma cnm malum bnm bide dışarda paşam var 2.5 yaşında teyzesi anne galkkkkk diyo sıkıyosa yat 7 de başlıyo bnm mesai:)

günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi :1::1::1:

günaydın herkese :3:
günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların??? :16:

günaydın kuzularrrr
dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzz :16::16:
Günaydın kızlarrrrrrrr :16::16::16::16::16:
cullucanım günaydın :16: napıyo yakışıklı oğlun ve tabii ki sen :9:

günaydın canımmm kızz bu benim kokooş kız değil mi :1::1::1:

günaydın nurberracımmm napıyo oğluşların??? :16:

dünürcümmmmmmmmmmmmmm günaydın canım damadım ve sen nasılsınızzzz :16::16:

cullucanım günaydın :16: napıyo yakışıklı oğlun ve tabii ki sen :9:

günaydın dünürüm biz iyiyiz çok şükür cuma oldu ya mutluyuz siz nasılsınız nasıl geçti dün akşam

Back
X