2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayyy adigecim canımm ne güzel bak boşuna üzüldün kuzum o kadar çok sevindim çok güzel geçmiş Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :nazar::nazar::123::103:
günaydın canımmmm aminnnnn hepimizin daim olsun işşşaaalllaahhh Yarabbimm :9:
adige gözün aydın kızz..yemekler çiçekler ooo:23:sonsuz mutluluklar yavri...:16:
çok sağol tavuklumm :16:

bak gördün mü yazımı gördün mü bilmiyorum ama sana yazmıştım kocan seni utandıracak ve cok güzel bi aksam geçirecek cok mutlu olacaksın demişti senin adına çok sevindim canım :)))
utandım utandım ilk kez utanmaktan çok memnunum canım :27::1:
ahhh ahh burda yazdıklarımı görse napar beni bilmem :27::37::ssz::1::1::1:

Benim mide fena kızlar bugün...herhalde klima çarpıldı bana bu akşam...:27::27:
aman canım dikkat et klima çarpması bişeye benzemiyo valla. iş yerinde benim d eödüm kopuyo çarpılcam diye. müdür geliyo burası çok sıcak diyo düşürüyo, bi geliyo off çok sğuk burası kapatın klimaları diyo menopozlu kadınlar gibi oldu ramazan başladığından beri :1:

cullucanım zizag haklı bence de sen yaparsın onu ve senden de hatıra olur oğluşunaa :16:
o kıpırdanmaları sorma biraz göbeğimi okşuyim hemen uyanıyo hanımcımm rahatsız mı oluyo hoşuna mı gidiyo henüz keşfedemedim :1:
bi araştırayım bakayım netten nası kaplanıyo bu abajürler:1: hareketli olunca mutlu oluyolarmış dediler ama bizimki hiç durmuyo ayol kıpır kıpır, doğduktan sorada böle olursa işte o zaman yandıkk:52:

günaydın anneler ve bebişleriiii :16: erkencisiniz bugün. adige durumlar nasıl kız merak ettim? bizde dün akşam kocişle yemeğe çıktık ama çok maceralı bi akşamdı :1: iftardan yarım saat önce gittik yemeklerimizi söyledik. iftar vakti geldi çorbalarımız yedik bekliyoruz. bekle bekle yemekler gelmedi herkese çay servisi yapılıyo. neyse eşim garsonu çağırdı bizim siparişler vardı diye. adam ne sipariş vermiştiniz dedi söyledik onlardan kalmadı dedi sus payı gibi önümüze iki tabak yemek geldi eşim tabağı yitti ben taa iftardan önce gelip siparişimi verdim bu nasıl bi rezillik dedi çorbaları ödedik kalktık. dedim aşkım naapcaz evde yemek yok:1: başka bi yere gidelim dedi gittik. tabi herkes yemeğini yemiş kalkmış bile biz içeri girdik kafayı çevirdi herkes bize bakıyo:1: ben gülmekten yemek yiyemedim düştüğümüz hale bak diye. ben gülüyom eşim gülüyo. yemeği yedik çıktık diyom oğlumada macera oldu asla unutmayız biz bu akşamı:52:

heheh hani evde yicektiniz, dışarı çıkmışınız ama oda harbi macera olmuş, olsun canım arada olur öle şeyler ramazan şimdi biraz karışıyo ortalık yemek zamanı dışarda:51:

haberler güzel canım yazdım herşey yolunda çok şükür :16: iftar yemeklerinde illa öyle pürüzler oluyo. hani sen akşam evde yemek yapıyodun nolduuu yaaa :1:

di mi canım yaa güzel bi çanta seçicem kendime bu akşammm :1::1::1:
kızlar yaa dün akşam dolaşırken iki hamile kadın geçti önümüzden ve ben resmen paniğe kapıldım. ikisinin de ayaklar olmuş balonnnn parmaklar görünmüyo. bi de elbise giymişler tombul şiş bacaklar meydanda.
göbeklerr kocamaannn ve birinin kolları bile birleşmiyodu. eşime dedim yaa bende mi böyle olcammm diyee :27: hallerine de üzüldüm kendimi yerlerine koyunca da panik oldummm resmen :50: neyse sağlıklı olsunlar da doğumu yapınca incez nasılsaaa :49:
ay üzülme gülüm, herkes aynı olcak diye bişi yok, takma sen onu, olursakta napalım incek sora o şişikler:32:

yaaaa nerde bulunur bu iskelet avizeler varmı bildiğin bi yer, vala yapsam daha iyi olcak nette hiçbişey bulamıyorum çok sinir oldum, becerebilir miyim aceba yaaa:44:

oyyyyyy maaşallahhhhh:nazar: süper, çok güzel olmuş, yemek çiçek daha ne olsun, Allah daha iyi etsin inşallah, aferin kız, çalışmaya devam sen arada manyağa bağla demekki isteyince yapıyo senin kocişşş:34:

internetten bi araştır bakalım ama atıyorum koçtaşta çok ucuz avizeler var kasnaklı onun kumaşını çıkarırsın yerine kendi kumasını gerersin avizecilere sor bide bence hobi marketlerdede oluyor bu tarz şeyler

haberler güzel canım yazdım herşey yolunda çok şükür :16: iftar yemeklerinde illa öyle pürüzler oluyo. hani sen akşam evde yemek yapıyodun nolduuu yaaa :1:

di mi canım yaa güzel bi çanta seçicem kendime bu akşammm :1::1::1:
kızlar yaa dün akşam dolaşırken iki hamile kadın geçti önümüzden ve ben resmen paniğe kapıldım. ikisinin de ayaklar olmuş balonnnn parmaklar görünmüyo. bi de elbise giymişler tombul şiş bacaklar meydanda.
göbeklerr kocamaannn ve birinin kolları bile birleşmiyodu. eşime dedim yaa bende mi böyle olcammm diyee :27: hallerine de üzüldüm kendimi yerlerine koyunca da panik oldummm resmen :50: neyse sağlıklı olsunlar da doğumu yapınca incez nasılsaaa :49:

o ayaklardan bendede var canım dolmiş ayakkkk:1::1::1:

ciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn:27:

aman canım dikkat et klima çarpması bişeye benzemiyo valla. iş yerinde benim d eödüm kopuyo çarpılcam diye. müdür geliyo burası çok sıcak diyo düşürüyo, bi geliyo off çok sğuk burası kapatın klimaları diyo menopozlu kadınlar gibi oldu ramazan başladığından beri :1:

ay bilmiyom ki kuzu o da çalışmasa ben geceleri hiç uyuyamam ki...:26:

internetten bi araştır bakalım ama atıyorum koçtaşta çok ucuz avizeler var kasnaklı onun kumaşını çıkarırsın yerine kendi kumasını gerersin avizecilere sor bide bence hobi marketlerdede oluyor bu tarz şeyler

benim ayaklar da dün akşa dolma olmuştu valla balon gibi neyse ayaklara diktim havaya yarım saate indi :27:

ciddi merak edip bakmıyolar mı sizin kocişler kızlar ben sadece iş yerinde girdiğim için sorun olmuyo ama yarın öbür gün evde olcam illa merak eder benimki napcam o zamn:27:

benmki beni kk a girerken görüre "hmm tavuklumakarna ne yazıyosun bakiim "filan dio ama durduk yere okuduğunu sanmam:44:hem nerden bulup okuycak 3000 sayfa içinde...:24:uğraşmaz..

canım benimkiler de şişiyo ve büyüdüler de ama onlar çok başkaydı yaa yazık kadınların son günleri de belli. terliklere sığmamış ayaklar Allahım hayırlısıyla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize de onlar inecek elbet. ama görünce bi korktum :1:

bu arada cumanız mübarek olsun kızlar:16:
$374376_475621595861102_2068240947_n.webp

aman serap dikkat et klima fena bizim de yangın ayşe bi patronumuz var benim yanımda hep bi hırka coşunca atıyorum omzuma hırkayı dikkat et kendine bi de herkese benden tavsiye çok soğuk su içmeyin kızlarrrr bana dediler ben inatla içtim dinlemedim 1 haftadır boğaz ağrısından ölüyorum enazından yarım soğuk yarım ılık su katıp için...

günaydınnn kuzummm sanada mutlu günlerr

akşam uyurken mi açıyorsun canım benimmm dikkat et şimdiden üşütmeyeye başlamamız lazımmış annemler öyle diodu

evet kuzu uyunmuyor yoksa burada...ya pencereyi açcaz ya klimayı...klimayı açıp havalandırma yerini yukarı veriyorum üzerimize gelmesin diye o şekilde ayarlıyorum ama bu akşam işler karışmış herhlade...

günaydın canlarr herkese mutlu günler :16::16::16::16:
günaydın sebişşşşş:16:
heh yata yata altında üşüttün kesin, ılık şeyler iç sen bugün soğuk şeylere saldırma:20:

ya onu bende düşünüyorum bazen o kadar burda anlatıyoz ediyoz, bigün bunları görse varyaaaa:18:

evde olunca çaktırmadan girersin:1:, benimki bazen sen bu kadar şeyi nerden biliyon dio, bende sesimi çıkarmıyorum, bi keresinde bi forum var ordan okudum gibi bişi çıktı ağzımdan neymiş o bakim, öle zararlı şeyler varsa okuma onları sakın diyo bana:1:

canım benimkiler de şişiyo ve büyüdüler de ama onlar çok başkaydı yaa yazık kadınların son günleri de belli. terliklere sığmamış ayaklar Allahım hayırlısıyla kazasız belasız doğumlar nasip etsin hepimize de onlar inecek elbet. ama görünce bi korktum :1:
aminnnnn canımmm:16:

aman serap dikkat et klima fena bizim de yangın ayşe bi patronumuz var benim yanımda hep bi hırka coşunca atıyorum omzuma hırkayı dikkat et kendine bi de herkese benden tavsiye çok soğuk su içmeyin kızlarrrr bana dediler ben inatla içtim dinlemedim 1 haftadır boğaz ağrısından ölüyorum enazından yarım soğuk yarım ılık su katıp için...

bana da dediler o soğuk su meselesini de benim boğazlar şişmedi..midemi üşüttüm br hafta mide bulantısı çektim iki hafta önce..şimdi ılıtıp içiyorum ama nafile yangınımı kesmiyo:27:

Back
X