2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

valla gezdim..ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmemiştim ama dayandım valla...ay naptık sabah biz buradan çıktık erkenden eşimle....çünkü eşim yavaş gidelim dedi...her neyse urfaya geçtik... erken gittiğimiz için bir saate yakın dinlenme şansım oldu iyi de oldu gerçi yorulmamaıştım da arabada ki konforum evde yok... tabi biz bastık eski görev yerine gittik...milli eğitime uğradık herkes şok oldu tabi nerden esti diye...biraz orada oyalandık..sonra bankadaki tanıdık memurdan tutun bir sürü eş dost 5er dakikaylada olsa görüldü..tanıdık komutan vardı onu da ziyaret ettik...derken çalıştığım köye geldim...hangi evden içeri girdiysem herkes şaşırdı...tabi bu şaşkınlığın iki sebebi var...birincisi beni beklemiyorlardı..ikincisi hamile olduğumu bilmiyorlardı...ay güzeldi..sonradan urfa merkeze geldik saat 8 gibiydi 12 ye kadarda urfayı gezerek o görevimi de hallettim...bu arada balıklı göle uğradık...herkesin adına ekim annelerindekilerin adına balıklara yem attım...hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hiç zorlanmadan minnaklarımızı kucaklarımıza alalım diye...otelde kalmadık geri döndük geldik...biraz geç oldu ama gelir gelmez uyuyp kalmışım..deliksiz ilk defa..
gezenti seniiiiiiiiiiiiiiii :1: olsun size değişiklik olmuştur moral olmuştur
dinlendiysen sorun yok canım. duaların kabul olur inşşaaalaaahhhh Yarabbimmmm :16: urfa da amma sıcaktır şimdi :82:

ben de bayramda çok yorulmuştum ilk gün bi ağrı kesici içip yattım ilk ve son o zaman deliksiz uyumuştum şimdi hasretim o uykuyaa, 2 dedin mi benim gözler açılıyo sıcak basıyo çok fena.

Tabii ki yardımcı oldun Güzin Aplaamm :1: naber canım????

bizim anneler pek bana fırsat vermicek gibi duruyolar valla bilmiyorum doğunca nasıl olurlar :1:
iyiyim canım, iş güç ve iki gündür geçmeyen bir baş ağrısı öle gidiyo işte, sen nabıyon:6:

valla gezdim..ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmemiştim ama dayandım valla...ay naptık sabah biz buradan çıktık erkenden eşimle....çünkü eşim yavaş gidelim dedi...her neyse urfaya geçtik... erken gittiğimiz için bir saate yakın dinlenme şansım oldu iyi de oldu gerçi yorulmamaıştım da arabada ki konforum evde yok... tabi biz bastık eski görev yerine gittik...milli eğitime uğradık herkes şok oldu tabi nerden esti diye...biraz orada oyalandık..sonra bankadaki tanıdık memurdan tutun bir sürü eş dost 5er dakikaylada olsa görüldü..tanıdık komutan vardı onu da ziyaret ettik...derken çalıştığım köye geldim...hangi evden içeri girdiysem herkes şaşırdı...tabi bu şaşkınlığın iki sebebi var...birincisi beni beklemiyorlardı..ikincisi hamile olduğumu bilmiyorlardı...ay güzeldi..sonradan urfa merkeze geldik saat 8 gibiydi 12 ye kadarda urfayı gezerek o görevimi de hallettim...bu arada balıklı göle uğradık...herkesin adına ekim annelerindekilerin adına balıklara yem attım...hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hiç zorlanmadan minnaklarımızı kucaklarımıza alalım diye...otelde kalmadık geri döndük geldik...biraz geç oldu ama gelir gelmez uyuyp kalmışım..deliksiz ilk defa..
oh yarasın hamişimizeeee, allah kabul etsin balık yemini:23: iyikide gitmişin:27: dinlenirsin şimdik biraz:51:
kız oku üfle kendini o kadar insanın karşısına çıkmışın, nazar olma ona göre bak:27:

Ya evet bunu ogrenmek iyi oldu, hazirliklarin da hepsi tamam gibi ufak tefek seyler disinda ama tabi bende panik basladi hic boyle planlamamistim hem Ekim diye dusunuyorduk. Saglikli gelsin hepimizin yavrucuklari insallah..

amin cnm bak benimki hesaplamalarda doğru ama erken doğum riskim var hean bebeğim gelebilir ve nerdeyse hiç hazırlığım yok :( allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza vaktinde almayı nasip etsin cnm

iyiyim canım, iş güç ve iki gündür geçmeyen bir baş ağrısı öle gidiyo işte, sen nabıyon:6:

oh yarasın hamişimizeeee, iyikide gitmişin:27: dinlenirsin şimdik biraz:51:

benim kısçe bugün kıpır kıpır yine çok şükür. ama kasıklarım ağrıyo bugün dün biraz yordum kendimi 12iydi evin işi azıcık bitti. ben de bittim tabii kocamın da işi uzadı çok geç geldi eve. pazara gittim evi süpürdüm kızımın kıyafetlerini yıkadım ve asması hiç abartısız 20-30 dk sürdü Allahımm minik minik ne zor :1:
bi de sana da sık oluyordu sanırım bugün hep tuvaletim varmış gibi geliyo yaa çok sinir bozucu bi durum tuvalet de üst katta merdiven çıkmak ölüm geliyo bana :50:

cullu bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim şekerim...:82:
ne demek herzaman:16:önemli bilgiler bunlar bilip bilmeden konuşmak yerine doktora sormak gerekir, şuanda erken doğum sıkıntısı yaşayan arkadaşlar falan var, malum bizde artık o dönemdeyiz, erken doğumu tetikleyen şeylere karşı dikkat etmemiz lazım gerek, yorulmayacaz, stres yok, eğilip kalkarken dikkat edicez, bol su iççez ki idrar yolu enfeksiyonu olmayalım, vitaminlere ve beslenmeye devam falan filan iştee:52:

hamile olman eş görevlerini yapmanı engellemez şeklinde görüyorlar kuzum ondan beklemeye devam eidyor :)hamileliğin zorluğunu bilmediklerinden evdesin kalk kahvaltımı hazırla beni gönder akşama kadar geri yat gibi bakıolar ama o öle olmuyor anlamıyorlar

bugün kalktım 6.30 da kahvaltısını hazırladım kalkınca uyuyamıyorum ben bide şimdi sersem gibi dolanıyorum evde benim de için elvermiyor onu aç yollamayı ama ne yapayım karar veremedim

gezenti seniiiiiiiiiiiiiiii :1: olsun size değişiklik olmuştur moral olmuştur
dinlendiysen sorun yok canım. duaların kabul olur inşşaaalaaahhhh Yarabbimmmm :16: urfa da amma sıcaktır şimdi :82:

ben de bayramda çok yorulmuştum ilk gün bi ağrı kesici içip yattım ilk ve son o zaman deliksiz uyumuştum şimdi hasretim o uykuyaa, 2 dedin mi benim gözler açılıyo sıcak basıyo çok fena.

ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmiyordum canım ama ya arabada klima vardı sıcak o kadar etkilemedi...gitiiğim her yerde de klima vardı beni pek zorlamadı..gezme işini de zaten bilerek akşama koyduk o da 26-27 dereceydi gece iyiydi sıcaktan yana pek şikayet etmedim ..ama gelirken bir ayağımı cama dayadım bir ayağımı aşağı sarkıttım...eve geldik gülmekten öldüm..hatta fotoğrafını çekecektim bileklerimin unuttum o arada uyuyakalmışım...sağ ayak bileğim sol ayak bileğimin iki katı...ama şimdi şişi inmiş..şükürler olsun ikiside dengelemiş birbirini...

kızlar merhaba,

en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusun :( ben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26::50: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum :43::43::43: ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım :(

canım bnm geçmiş olsun inşallah dua edelim zamanını beklesin Rabbimin vardır bi hikmeti Rabbim seni ve meleğini korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Sende bol bol dua et canım hazırlıklarıda düşünme herşey olur biter yeterki sen ve bebeğin sağlıklı olun.
hiç kalmadan dinlen

oh yarasın hamişimizeeee, allah kabul etsin balık yemini:23: iyikide gitmişin:27: dinlenirsin şimdik biraz:51:
kız oku üfle kendini o kadar insanın karşısına çıkmışın, nazar olma ona göre bak:27:

amin kuzum..evet iyi ki de gitmişim yoksa evde otur otur fenalık gelmişti bana artıkın...ay zaten sorma kuduruk oğlum dün gün boyunca kudurdu durdu zaten..bankada oturuyoruz arkadaşın yanında...göbeğim birden havalandı arkadaş başladı gülmeye kız napıyo hocam o içeride diyo...ahhh bir bilsem dedim...sana da anlatacam da bilmiyom içeride neler yaptığını...

benim kısçe bugün kıpır kıpır yine çok şükür. ama kasıklarım ağrıyo bugün dün biraz yordum kendimi 12iydi evin işi azıcık bitti. ben de bittim tabii kocamın da işi uzadı çok geç geldi eve. pazara gittim evi süpürdüm kızımın kıyafetlerini yıkadım ve asması hiç abartısız 20-30 dk sürdü Allahımm minik minik ne zor :1:
bi de sana da sık oluyordu sanırım bugün hep tuvaletim varmış gibi geliyo yaa çok sinir bozucu bi durum tuvalet de üst katta merdiven çıkmak ölüm geliyo bana :50:
aman maaşallah diyelim, nazar değmesin bebişlerimiz ve biz iyi olalım son ana kadar:nazar: kız biz ne anlatıyoz burda yormucan kendini demiyozmuuuu? yapsan bile dinlene dinlene yapçan, iki tane as dinlen öle yap, yarım saat iş yarım saat mola bundan sora, hiçbişey bebişlerden ve bizden önemli değil ona göre, kızdırma beni getirtme oraya:27:, hehe evet öle hep varmış gibi oluyo, bebiş baskı yapıyo oraya yoksada varmış gibi koşuyon wc ye:60: olsun sen yavaş yavaş çık merdivenleri git wcye:37:

çok geçmiş olsun canımm
aman tek derdin kıyafet olsun ayarlanır onlar açıkta kalmıcaksınız ya. sen stres yapıp daha erken getirme kuzucuğu
ama ilk önce ben doğum yapcaktım sen neden atıldın ki şimdi doğurucam diye :1:
dikkat et canım doktorun dediklerinden çıkma ve sıkma canını teknoloji gelişti artık 5-6 aylıklar bile yaşıyo Allahın izniyle o da tutunur hayata sım sıkı.

kıss kıyafet değil bebişiimin daha ne odasını hazırladım ne beşiğini aldım gelecek ay hazırlıklarını yapacaktım bişekilde halletcez artık olduğu kadarıyla aklımda olan ona yapcam hiçbirşeyi yapamıcam :( aman o sağlıklı olsnda gerisi önemli değil, bizimkinin acelesi var :) bende dur diom ama illa gelcem dio yaramazım biraz daha kalıp,ciğer gelişimini tamamlasa bari küede kalma süresi kısalır yavrumun daha küçük teyzesi daha ciğerleri gelişmemiş o yüzden aslında dahada çk düşünüyorum, biraz daha büyüyüp,toparlasa kendisini başka bişi istemiyırum hayırlısı ile sağlıkla kucağıma alıyımda erken yada zamanında olmasını aramıyoırum artık,yeterki o sağlıklı olsun :(

bitti kuzum bizim gezmelerimiz insanın canı bile istemiyor zatenn

:19::19::19: sen yokken biz çok eğlendik burda topicte parti yaptıkkkk:1::1::1::1:
:24::24::24::21::21::21:

ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmiyordum canım ama ya arabada klima vardı sıcak o kadar etkilemedi...gitiiğim her yerde de klima vardı beni pek zorlamadı..gezme işini de zaten bilerek akşama koyduk o da 26-27 dereceydi gece iyiydi sıcaktan yana pek şikayet etmedim ..ama gelirken bir ayağımı cama dayadım bir ayağımı aşağı sarkıttım...eve geldik gülmekten öldüm..hatta fotoğrafını çekecektim bileklerimin unuttum o arada uyuyakalmışım...sağ ayak bileğim sol ayak bileğimin iki katı...ama şimdi şişi inmiş..şükürler olsun ikiside dengelemiş birbirini...
:1::1::1: inanırım canım biz de balıkesire gidip gelirken bacak ağrımdan duramıyorum artık araba yolculugu bile istemiyo vücut.
ohhhhhhhhhhhh ne güzel bu gezi sizi bi süre idare ederr :1:

bitti kuzum bizim gezmelerimiz insanın canı bile istemiyor zatenn

:19::19::19: sen yokken biz çok eğlendik burda topicte parti yaptıkkkk:1::1::1::1:

bende öyle düşnüyordum da yok kız dünden sonra yine dedim sero kızım sen gezip tozabilirsin...de tozduktan sonra durumun nasıl olur bilemem...

ben yokken parti yaptınız hııı:22:ne partisi yaptınız bakim...:43:

kızlar merhaba,

en son bikaçgün önce kanamam olduğunu yazmıştım,sonrasında apar topar hastaneye gittik. Erken doğum başlangıcı ve rahmimde açılma olduğunu söylediler. Heran doğuma girebilirim diye doktor Doğumhane kapıasına yakın odaya aldırdı. kan idrar tahlilleri nstye bağlandım, bebek için akciğerini geliştirici iğneler, hormon ilaçları ağrı kesiciler vs.... bir sürü işlem yapıldı. kanamam durdu diye gece taburcu edildim,2 saat sonra gece yeniden evde kanamam olup,yeniden hastanelik oldum bu seferde 24 saatlik müşadeye alındım yeniden ağrı kesiciler serumlar, korku ve stres dolu berbat 2 gün geçirdim. Kendi dr. yaptığı kontrollerde bebeğin her ihtimalle erken doğum olacağını söyledi bizimki zamanını beklemeyecekmiş. Şuan raporluyum 32.haftaya kadar 10 ar günlük raporlarla çalışmayacağım. 32. haftada işi bırakacağım. çok zor günler ve saatler geçirdim allah sizleri korusun :( ben her şarta erken doğuma gireceğim ama dr. en az 32. haftayı tamamlatmamız gerkiyor ciğerleri için ama dr. bana kalsa 37 de alırım ama beklemeyecek seninki okadar dedi :18::26::50: miniğim çok küçük içerde daha kalması gerekiyor çok kötüyüm kızlar ve korkuyorum :43::43::43: ayrıca minişimin hiçbişeyinide daha almamıştım bu halde hazırlıklarını bile yapamayacağım :(

canım benım senin için dua edeceğim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin moralini yüksek tut emi dua et bol bol belkemekten başka yapacak bi şey yok maalesef tatlım içini ferah tut :nazar:

ohhh gezmiş gelmiş benim serommm kız kalmadan geri dönmüşsün yorulmadınmı kız:26:duanıda Rabbim kabul eder inş sağ salim alırız minnaklarımızı kucaklarımıza:49:

:24::24::24::21::21::21:

:1::1::1: inanırım canım biz de balıkesire gidip gelirken bacak ağrımdan duramıyorum artık araba yolculugu bile istemiyo vücut.
ohhhhhhhhhhhh ne güzel bu gezi sizi bi süre idare ederr :1:

haftaya kadar idare eder haftaya da sınav varmış..okuldaki öğretmenlerle accık stres atarım zaten ondan sonrada okul başlıyo..git gel dedin mi zaman geçer ekim gelir sonra benim minnakım gelir kucağıma alırım severim severim öperim koklarım ayyyyyyyyyyyyy:52::52::52::52:

kıss kıyafet değil bebişiimin daha ne odasını hazırladım ne beşiğini aldım gelecek ay hazırlıklarını yapacaktım bişekilde halletcez artık olduğu kadarıyla aklımda olan ona yapcam hiçbirşeyi yapamıcam :( aman o sağlıklı olsnda gerisi önemli değil, bizimkinin acelesi var :) bende dur diom ama illa gelcem dio yaramazım biraz daha kalıp,ciğer gelişimini tamamlasa bari küede kalma süresi kısalır yavrumun daha küçük teyzesi daha ciğerleri gelişmemiş o yüzden aslında dahada çk düşünüyorum, biraz daha büyüyüp,toparlasa kendisini başka bişi istemiyırum hayırlısı ile sağlıkla kucağıma alıyımda erken yada zamanında olmasını aramıyoırum artık,yeterki o sağlıklı olsun :(
işte ben de onu diyorum sağlığınız önemli beşikle dolap olmasın nolcak yani biz aldık da sanki farkında mı olcak bebekler. acele etmesin yüz verme sen sakın yalvarsa da çıkartma içerden yaramazı :1:
cezalarının bitmesine az kaldı sabretsinler biraz :27:

Back
X