gezenti seniiiiiiiiiiiiiiii
valla gezdim..ben bu kadar dayanabileceğimi zannetmemiştim ama dayandım valla...ay naptık sabah biz buradan çıktık erkenden eşimle....çünkü eşim yavaş gidelim dedi...her neyse urfaya geçtik... erken gittiğimiz için bir saate yakın dinlenme şansım oldu iyi de oldu gerçi yorulmamaıştım da arabada ki konforum evde yok... tabi biz bastık eski görev yerine gittik...milli eğitime uğradık herkes şok oldu tabi nerden esti diye...biraz orada oyalandık..sonra bankadaki tanıdık memurdan tutun bir sürü eş dost 5er dakikaylada olsa görüldü..tanıdık komutan vardı onu da ziyaret ettik...derken çalıştığım köye geldim...hangi evden içeri girdiysem herkes şaşırdı...tabi bu şaşkınlığın iki sebebi var...birincisi beni beklemiyorlardı..ikincisi hamile olduğumu bilmiyorlardı...ay güzeldi..sonradan urfa merkeze geldik saat 8 gibiydi 12 ye kadarda urfayı gezerek o görevimi de hallettim...bu arada balıklı göle uğradık...herkesin adına ekim annelerindekilerin adına balıklara yem attım...hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hiç zorlanmadan minnaklarımızı kucaklarımıza alalım diye...otelde kalmadık geri döndük geldik...biraz geç oldu ama gelir gelmez uyuyp kalmışım..deliksiz ilk defa..

dinlendiysen sorun yok canım. duaların kabul olur inşşaaalaaahhhh Yarabbimmmm

ben de bayramda çok yorulmuştum ilk gün bi ağrı kesici içip yattım ilk ve son o zaman deliksiz uyumuştum şimdi hasretim o uykuyaa, 2 dedin mi benim gözler açılıyo sıcak basıyo çok fena.