- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
valla canm etsiz olan bulgur baharatlarla filan yapıldığından ben yedim ama baharat filan fazla oldugu için sakın fazla kaçırma olurmu??kizlar etsiz cig kofte yememde sakinca var miiiii cok canim cektiiiiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canm etsiz olan bulgur baharatlarla filan yapıldığından ben yedim ama baharat filan fazla oldugu için sakın fazla kaçırma olurmu??kizlar etsiz cig kofte yememde sakinca var miiiii cok canim cektiiiiiii![]()
valla canm etsiz olan bulgur baharatlarla filan yapıldığından ben yedim ama baharat filan fazla oldugu için sakın fazla kaçırma olurmu??
benim de ilk tüp bebek denememdi ve tuttu çok şükür. 27 sinde doktordan randevu aldık. inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz![]()
kizlar gecmisi okuyamadim tamamen ya acaba kacirdigim bisey varmi :26:
ayberk_ece cok sevindim tatlimm insallah yarin bende gorebilirim heyecanliyim
ben korkmuyorum vajinal ultrasondan fln filn nedense gozumu iyice kararttim yani![]()
aranızda manisalı olan var mıve önerebileceği bi.dr.
slm sanırım manisada oturuyorsun doktor önerisinde bulunmuşsun, bende bergamalıyım biz somaya vefa hastanesine gittik tabi size biraz uzak gelir ağbimler de manisa bozköyde oturuyorlar migrosa yakın bir yerde yengem iki buçuk sene önce vatan hastanesinde doğum yapmıştı sezeryanla oldu memnun kaldı... bu arada seninde tahmini doğum günün 18 ekimmiş benimkide 18 ekim. belkide aynı günde doğururuz :)
inş. canm benmde ilk denememdi Rabbim çok bekletmedi isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin imş.benim de ilk tüp bebek denememdi ve tuttu çok şükür. 27 sinde doktordan randevu aldık. inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz![]()
yavrum gerçekten hiç kokrmayın yaa bişey olmuyo ciddi diyorum bak..kizlar gecmisi okuyamadim tamamen ya acaba kacirdigim bisey varmi :26:
ayberk_ece cok sevindim tatlimm insallah yarin bende gorebilirim heyecanliyim
ben korkmuyorum vajinal ultrasondan fln filn nedense gozumu iyice kararttim yani![]()
korkma tatlimm korkulcak hicbise yokmusss insallah sende gorursun yarin :)
kızlar bugün doktora gittim lekelenmem olduğu için bugün gittim yoksa yarın gidecektim ama malesef kese görünmedi beta hcg 160,16 düşük tehlikesi varmış yada sağlıksız gebelik dedi progestan ve folik asit verdi cumartesi tekrar çağırdı moralim çok kötü dua istiyorum bebeğim sağlıklı gelişsin inşallah lütfen
inş. pıt pıt ları duyarsın canım...o boş gebelik o kadar zorrr ki başa geçmmeyine bilinmiyo..benimm başıma 3 yıl önce geldi tam kendini gebeliğe alıştırıyorsun ,hazırlıklara başlıyorsun 7. hafftada bebek kesede yok kalp atışı yok şoke olmamak elde değil ben tam 1 ay ağladımm allahım kimsenin başına verrmesin..
geçmiş olsun canm...kızlar bugün doktora gittim lekelenmem olduğu için bugün gittim yoksa yarın gidecektim ama malesef kese görünmedi beta hcg 160,16 düşük tehlikesi varmış yada sağlıksız gebelik dedi progestan ve folik asit verdi cumartesi tekrar çağırdı moralim çok kötü dua istiyorum bebeğim sağlıklı gelişsin inşallah lütfen
benim de ilk tüp bebek denememdi ve tuttu çok şükür. 27 sinde doktordan randevu aldık. inşallah güzel bir hamilelik dönemi geçiririz![]()
benimde bacaklarım çok ağrıyor dra söyledim magnezyum verdi.onuda içemiyorum suda eritilenlerden midem bulanıyor
kızlar bugün doktora gittim lekelenmem olduğu için bugün gittim yoksa yarın gidecektim ama malesef kese görünmedi beta hcg 160,16 düşük tehlikesi varmış yada sağlıksız gebelik dedi progestan ve folik asit verdi cumartesi tekrar çağırdı moralim çok kötü dua istiyorum bebeğim sağlıklı gelişsin inşallah lütfen