2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hadi yaa :) donüyor demek. Bizimki iyice yoluna da girmiş. Gerçi 35den sonra doner mı bilmiyorum. Yerleri daralıyor ya :) bizimki de cok hareketli. Neler yapıyor içeride bilemiyorum :))

N'apsın o da misket oynuyordur annesi. Senin ki yola girdiyse daha dönmez. Benim kız daha yukarda şimdilik. Gerçi bana farketmiyor ters düz. 4 hafta sonra sezeryan diye karar verdik doktorumla. Daha doğrusu doktorum onerdi. Son haftaların riskini almayalım.
38 i doldurunca alalım dedi. Ben de tamam dedim. Başta normal olsun diyordum ama gözüm yemiyor. Çünkü hiçbir hazırlığım yok. Yürüyüş vs.. Bir de baya kilolandım. Tembelleştim. Normal yapmak için biraz aktif hayat süren fit hamile olması gerekir gibime geliyor. Biraz da korktum itiraf ediyorum vazgeçtim normalden. Hayılrısı artık.

N'apsın o da misket oynuyordur annesi. Senin ki yola girdiyse daha dönmez. Benim kız daha yukarda şimdilik. Gerçi bana farketmiyor ters düz. 4 hafta sonra sezeryan diye karar verdik doktorumla. Daha doğrusu doktorum onerdi. Son haftaların riskini almayalım.
38 i doldurunca alalım dedi. Ben de tamam dedim. Başta normal olsun diyordum ama gözüm yemiyor. Çünkü hiçbir hazırlığım yok. Yürüyüş vs.. Bir de baya kilolandım. Tembelleştim. Normal yapmak için biraz aktif hayat süren fit hamile olması gerekir gibime geliyor. Biraz da korktum itiraf ediyorum vazgeçtim normalden. Hayılrısı artık.
Hayırlısı olsun canım.
Benim aslında tup bebek oldugu icin genelde sezeryan olur diye düşünüyordum. Ama Dr'umla konuşmuştuk illa tup diye sezeryan olmak gerekmez demişti. Bizimki de dönünce ne istiyorsun deyince, normale cesaretim var dedim :)
Bende 15 kilo aldım ama yuruyus yapmayı düşünüyorum son haftalarda. Gerci illa fit olmak gerekmez bence. Sanki her normal doguran fit mi :) Hayırlısı olsun insallah.

Kizlar bugun esimle bebek sekeri magazasina gittik, bizim burda varmis fikir edinmek icin. Hemen siparisini verdik.
Size fotograflarii koyayim.
Burda fotografta pembe renk bazilari ama bizimki mavi olacak insallah. Tarih olarak da 2013 yazdiracagiz sadece. Cunku normal dogum dusundugumuz icin tarih belli degil _/_/2013 de esim istemedi ben ugrasamam onlari doldurmakla o heyecanla dedi. Bunalari hastane de verecegiz, mevlit icin de daha sonra baska yatiracagiz insallah.

Eki Görüntüle 797087
Bu kapi susumuz
Eki Görüntüle 797088
Bu buzdolabina da yapistirilabilen magnetli bebek sekerimiz. Daha dogrusu lavanta olacak.
Eki Görüntüle 797086
Bu da sekerleri icine saplayip koyacagimiz sepetimiz.
Bunun icinde olacaklar ve oyle duracak hastanede.

Hastane de lokum, kurabiye, lohusa serbeti falan da ikram edecegiz sanirim. Bugun esimle onu konustuk.
Birseyler ikram etmek guzeldir diye. Annemlerde sanrim cikolata falan alacaklar.
Lohusa serbetini de herhalde annem halleder.

Bunlari kenara koyarim hastane yakin oldugu icin dogum olunca esim evden alir getirir hastaneye. Yoksa o telasla bunlari tasimak da ayri bir eziyet olur.

cnm çok tatlılar herseyı dusunmuşsun

Günaydın hanımlar
Bir türlü uyuyamıyorum
Üşüttüm galiba boğazım
Ve basım ağrıyor:25:

günaydınn canım
geçmiş olsun boğazını sar istersen sıcak kalsın benimde geçen hafta boğazla ilgili sıkıntım oldu hatta öksürük bile başladı boğazımı sarmıştım iyi geldi

Canım kopyaladım yazımı.

Sezin internetten casual'in kendi sitesine baktım Anasayfa | Vatan Çocuk Gereçleri Ltd. Şti. | Casual - Jane - Babedue - Be cool - Multilac vatan çocuk gereçleri Türkiye'nin distribütörü zaten Aziz bebeye de onlar veriyor, bayiilerine baktım Trabzon'da Pepito Mağazası'nda satiyorlarmis. Oraya bak isteren. Semerciler bası PTT sok daymış.
Numarasını burdan yazmıyorum yazılır mı bilemediğim icin, ama siteden bulup sorabilirsin. Yakınsa gidip bakın isterseniz.

Teşekkürler canım bakıcaz oraya da kemeraltı dıye bi yer var oradaymış dediğin mağaza eşime sordum

Günaydin kizlar bugün kötü basladim güne:
Gaz sancisi
Ishal
Bulanti
Bas agrisi
Halsizlik
Bu sikayetler git gide artiyor inanin dogurmak istiyorum artik hayirlica

Günaydın kızlar...
Anlaşılan hepimiz kötü bi güne uyandık..
Şikayetler hiç azalmıyo hiçççç...
Üstüne bir de pazar sendromu yaşıyorum, güya eşimle vakit geçirebilceğimi düşünüyodum, ne kadar komik dimi... Yine olmadı.. Bundan sonra olmasında önemli değil, beklemicem artık..!
Artık hayırlısıyla bi an önce geçsin vakitte bebişlerimize kavuşalım sağ salim inşallah..
Bütün ağrı sancı huzursuzluk yetmez gibi, herşeye sinir oldum iyice.. Rahatlamak istedikçe üstüne ekleniyoda ekleniyo..
Rabbim hepimize sabır versin..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Üstüne bir de pazar sendromu yaşıyorum, güya eşimle vakit geçirebilceğimi düşünüyodum, ne kadar komik dimi... Yine olmadı.. Bundan sonra olmasında önemli değil, beklemicem artık..!
Artık hayırlısıyla bi an önce geçsin vakitte bebişlerimize kavuşalım sağ salim inşallah..
Bütün ağrı sancı huzursuzluk yetmez gibi, herşeye sinir oldum iyice.. Rahatlamak istedikçe üstüne ekleniyoda ekleniyo..

Amin kuzum..neden esinle olamiyorsun calisiyormu?sen takma fazla zaten sikayetler insani yoruyor birde sinirlenme yapma bunu kendine herseyi oluruna birak bende cok istiyorum bebegime kavusmayi onun kokusuyla nefesiyle sesiyle bakisiyla huzur bulmayi inan cok ihtiyacim var canim ama oda zamanini bekliyor ne yapalim su son haftalar gecmez derlerdi de inanmazdim Hayirlica sagliklica dogarlar insaallah

Amin kuzum..neden esinle olamiyorsun calisiyormu?sen takma fazla zaten sikayetler insani yoruyor birde sinirlenme yapma bunu kendine herseyi oluruna birak bende cok istiyorum bebegime kavusmayi onun kokusuyla nefesiyle sesiyle bakisiyla huzur bulmayi inan cok ihtiyacim var canim ama oda zamanini bekliyor ne yapalim su son haftalar gecmez derlerdi de inanmazdim Hayirlica sagliklica dogarlar insaallah
Yok canım çalışmıyo.. Şimdi dağa gitti kuzeniyle, burası ufak bi yer kışları yakacak felan getirilir. hem onu halledicek hemde yemek felan yicekler. Kuzenine söz vermiş şimdi onu tutuyo, zamanı ya şimdi !!! Gitmesi gelmesi epey vakit alır yani bir günlük iznimiz yok olup gider.. Cuma günü kontrole gittiğimizde de kayınpeder beklemeyi sevmez diye 10 dk bile dolaşamadık.. Hergün dört duvar arasında oturuyorum sadece, canımı iyice yaktı bu sefer :14::14::14: Hayırlısıyla vaktinde gelsinler büşüm, benim 1 ay daha durmamı söledi doktor, bu stresler yüzünden korkuyorum.. Rabbim korusun inşallah..

Yok canım çalışmıyo.. Şimdi dağa gitti kuzeniyle, burası ufak bi yer kışları yakacak felan getirilir. hem onu halledicek hemde yemek felan yicekler. Kuzenine söz vermiş şimdi onu tutuyo, zamanı ya şimdi !!! Gitmesi gelmesi epey vakit alır yani bir günlük iznimiz yok olup gider.. Cuma günü kontrole gittiğimizde de kayınpeder beklemeyi sevmez diye 10 dk bile dolaşamadık.. Hergün dört duvar arasında oturuyorum sadece, canımı iyice yaktı bu sefer :14::14::14: Hayırlısıyla vaktinde gelsinler büşüm, benim 1 ay daha durmamı söledi doktor, bu stresler yüzünden korkuyorum.. Rabbim korusun inşallah..

Amin insaallah kuzum öyle deme..ya cok haklisin insan dört gözle esiyle gecirecegi zamani bekliyor ama onlar hep birilerine söz veriyorlar..keske gitmeseymis..hamilelikte bide insan daha cok hassas oluyor ve daha cok seyler bekliyor insan esine ilgiye sevgiye daha cok ihtiyac duyuyor..rabbim yardimcin olsun kuzum ama sen sikma canini bebisi düsün sadece onunla konus annesi o hep yaninda senin tabiiki bizdeeee :16:

Günaydın cici annişler...bizde alış verişe çıkacağız inşallah şimdi oğluşumla...

Gaz sancisi
Ishal
Bulanti
Bas agrisi
Halsizlik

günaydınn canım
geçmiş olsun boğazını sar istersen sıcak kalsın benimde geçen hafta boğazla ilgili sıkıntım oldu hatta öksürük bile başladı boğazımı sarmıştım iyi geldi

günaydın canım al bendende o kadar sabah 6 da kalktım gece zaten doğru düzgün uyuyamadım kramplar yüzünden

Günaydın anneler
Uyumak git gide zor bir hale geldi

Günaydın hanımlar
Bir türlü uyuyamıyorum
Üşüttüm galiba boğazım

Günaydın kızlar...

Günaydın cici annişler...bizde alış verişe çıkacağız inşallah şimdi oğluşumla...
gunaydınn kızlar hepınıze hayırlı saglık mutlu huzurlu bır pazar gunu dılıyorum:16::16:bende gece uyuyamadım gobegımın etlerı agrıyor resmen oglum sol taraftaydı saga gectı seklınde bı degısklı oldu ama cozemedım nefes almaktada zorlanıyorum tam gogsumun altıında oglum otururken bıle baskı yapıyormusum onu rahatsız edıyormsum gıbı gelıyor:53::53:

Günaydın hanımlar
Bir türlü uyuyamıyorum
Üşüttüm galiba boğazım
Günaydın anneler
Uyumak git gide zor bir hale geldi
günaydın canım al bendende o kadar sabah 6 da kalktım gece zaten doğru düzgün uyuyamadım kramplar yüzünden
Gaz sancisi
Ishal
Bulanti
Bas agrisi
Halsizlik
Günaydın herkese, herkes şikayetlerle uyanmış bugun.
Teşekkürler canım bakıcaz oraya da kemeraltı dıye bi yer var oradaymış dediğin mağaza eşime sordum

Rica ederim canım. Sayfaya girersen bayiilerimizde tel de var ama pc den girmelisin. Cepten gözükmüyor.
İsterseniz arayıp fiyat da sorabilirsiniz. Yakınsa gitmekte fayda var. Belki pazarlık yapiyorlardir.
Gerçi Trabzon'da anladığım kadarıyla Nuh deyip peygamber demiyorlar.

Back
X