2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhabalar ne zamandır yoğunluktan foruma giremiorum,doğum yapanlar bile olmuş :) bu arada 15 kilo aldım ve gebelik şekerim çıktı beim durumumda olan varmı?
Bir kişi yaptı bildiğim kadarıyla..Ben de 15 kilo almışım malesef ama şeker yoktur umarım,yakın zamanda ölçtürmedim..

Merhaba Arkadaşlar,

32. haftamda işten ayrıldım. Pazar günü de baby shower yaptım. Evi süsledim, yiyecekler yaptım. BEbek kurabiyeleri, baby shower pastası yaptırdım. 7 tane bebek oyunu hazırladım. O kadar çok eğlendik ki.. Sağolsun arkadaşlarım da bir çok güzel hediyeler getirmişler... Resim koymak istedim ama boyutları çok büyük, beceremedim...

Evde oturan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum böyle bir organizasyon düzenlemelerini çok güzel stres atıcı bir gün oluyor...
Şuan 33+4 deyim, çok şükür bir sıkıntım yok...

Normal doğumu tercih ediyorum ama doktorum konu ile ilgili hiç konuşmuyor. Muhtemel doğum tarihim 24 Ekim, bayrama denk gelirse ne olacak diye korkuyorum açıkçası... İçinizde aynı korkuyu yaşayan var mı acaba ??? Doktorunuz ne diyor ?
ne güzel eminim çok keyifli olmuştur ama ben o enerjiyi kendimde bulamam açıkçası evi süslemek misafir ağırlamak falan yok yok kalsın :) benim doğumum daha erken ama doktorunla konuş bayrama bile denk gelse hemen gelebileceğinin garantisini verebiliyorsa sana hiç tedirgin olma.
merhabalar ne zamandır yoğunluktan foruma giremiorum,doğum yapanlar bile olmuş :) bu arada 15 kilo aldım ve gebelik şekerim çıktı beim durumumda olan varmı?

bende 15 kilo aldım 36. haftamdayım gebelik şekeri çıkmamıştı daha önce şuan ne durumda bilmiyorum inanılmaz çok tatlı tüketiyorum

ne güzel eminim çok keyifli olmuştur ama ben o enerjiyi kendimde bulamam açıkçası evi süslemek misafir ağırlamak falan yok yok kalsın :) benim doğumum daha erken ama doktorunla konuş bayrama bile denk gelse hemen gelebileceğinin garantisini verebiliyorsa sana hiç tedirgin olma.

bende 15 kilo aldım 36. haftamdayım gebelik şekeri çıkmamıştı daha önce şuan ne durumda bilmiyorum inanılmaz çok tatlı tüketiyorum

ayy dikkatli olun valla bana cihaz verdiler ölçüyorum sürekli küçük bi şeker yesem çıkıo 200ün üstüne :( bende de ilk zamanlar çıkmamıştı sonradan bidaha yaptırdım resmen tavan yapmış :(

Butik bebe de güzel ama ben genelde unnado dan alıyorum,orası da kaliteli..Dün kızıma giysi askısı,emzik tutacağı,arabada bebek var yazısı ve birlikte oynayabileceğimiz eğitici oyun kitabı aldım..Çok şükür eksiğim kalmadı gibi bişey,kv ye kaldı çoğu şeyler:27:Mevlid hazırlıklarını o yapacak,kızımın dolabına kapitone diktiriyoruz bi de yorganını..Hastane için çantasını hazırladık ve yıkama ütü işleri bitti ya çok şükür rahatladım:16::nazar:

aynen canım ben de bitirdim hafta sonu cantamızı da hazırladık sadece makyaj cantam,düzleştiricim bi de kırmızı kurdelalı tacım eksik ay ne süslü anneyim kız ben :12::12::12::21::21::21:

aynen canım ben de bitirdim hafta sonu cantamızı da hazırladık sadece makyaj cantam,düzleştiricim bi de kırmızı kurdelalı tacım eksik ay ne süslü anneyim kız ben :12::12::12::21::21::21:
Benim de sadece onlar kaldı,aynen süsten ödün vermeyelim lütfen:1:Hamileyim diye hiç salmadım,kıyafetime de makyajıma da dikkat ettim hatta her gören erkek mi bekliyorsun dediler :9:

ay şu hastane çantasına neler koyduğunuzu bi liste yapsanız ya hanımlar bana
ben daha hazırlayamadım yaaaa listeye göre bi koyayım şunları

Benim de sadece onlar kaldı,aynen süsten ödün vermeyelim lütfen:1:Hamileyim diye hiç salmadım,kıyafetime de makyajıma da dikkat ettim hatta her gören erkek mi bekliyorsun dediler :9:

benimde onlar kaldı bi tek
bide hastaneden çıkarken giyebileceğim bişeyler koymadım siz ne giyip çıkacaksınız kızlar

ay şu hastane çantasına neler koyduğunuzu bi liste yapsanız ya hanımlar bana
ben daha hazırlayamadım yaaaa listeye göre bi koyayım şunları
Dün akşam birisine daha yazdım,tine idi sanırım..Buldum sana da alıntı yaptım belki faydalanırsın..
Ben hazırladıklarımı sayayım:
Benim için;Gecelik,sabahlık,çorap,bardak,çatal,kaşık,kağıt havlu,havlu,emzirme südyeni,atlet,sabun,göğüs pedi,hasta bezi,çamaşır,terlik
Bebeğim için,2 hastane çıkışı,(1 5 li 1 10 lu olarak koydum)yelek,mendil,ıslak mendil,battaniye,çorap,bez(prima yeni doğan aldım yarısını koydum)
Sütüm hemen gelmezse diye minik 30 cc lik biberon da aldım ama mama vermeyi düşünmüyorum,sık sık emzirmeye çalışmak gerekmiş pes etmemek gerek yoksa bebek mamaya alışır..

çok teşekkür ederim kızlar allah ayrılık vermesin:16:
aminn :16:
Merhaba kızlar,nasılsınız? Ne var yok?:3:Ben sabah sağlık ocağındaydım,çarşamba inş. minnağımı görücem doktorum tam kan sayımı istedi inş. sonuç güzel çıkar..Yemeğimi de ateşe koydum size bakayım dedim.
Adaderinim yıldönümünüz kutlu olsun,Allah sizi hiç ayırmasın,hepimizin yuvası mutlu sağlıklı daim olur inşallah
:16:
mrb cnm, inşallah güsel sonuçlarla gelirsin.. çarşambaya da az kaldı, doya doya görürsün minişi inşallah.. ben daha cuma gittim ama bıraksalar hergün gidicem :1:
:6:

Evt canım tıkamak gerekiyor gerçektende canınım sıkıldı durduk yere:((
boş yere hem kendimizi üzüyoruz hem bebişleri.. doğurasıya 3 maymunu oynamak gerek :)) görme duyma bilme :))
begen tuşu gene kayıplarda
pembiş şeker gibiydi, belki ben yemiş olabilirim :17: iştahım bazen böyle tavan yapıyo :1:
Merhaba Arkadaşlar,

32. haftamda işten ayrıldım. Pazar günü de baby shower yaptım. Evi süsledim, yiyecekler yaptım. BEbek kurabiyeleri, baby shower pastası yaptırdım. 7 tane bebek oyunu hazırladım. O kadar çok eğlendik ki.. Sağolsun arkadaşlarım da bir çok güzel hediyeler getirmişler... Resim koymak istedim ama boyutları çok büyük, beceremedim...

Evde oturan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum böyle bir organizasyon düzenlemelerini çok güzel stres atıcı bir gün oluyor...
Şuan 33+4 deyim, çok şükür bir sıkıntım yok...

Normal doğumu tercih ediyorum ama doktorum konu ile ilgili hiç konuşmuyor. Muhtemel doğum tarihim 24 Ekim, bayrama denk gelirse ne olacak diye korkuyorum açıkçası... İçinizde aynı korkuyu yaşayan var mı acaba ??? Doktorunuz ne diyor ?
mrb cnm eminim çok keyifli geçmiştir.. benimde tahmini doğum 25 ekim inşallah.. cuma günü kontrolüm vardı dr.umla görüştüm bayramda nöbetçiymiş. ayın 18inden sonra izne ayrılıcakmış. 18inde zaten 39.hafta doluyo ve geriye 1 hafta kalıyo 40. olması için. 0 yüzden şanslıyım şükür. ben ekime gireyimde gerisini saymıyorum zaten. en azından ekime kadar dursun diyorum. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasib etsin..

Son düzenleme:

ay ewet benim de kızım olacak kızı olacak çirkinleşir poposu büyür karnı yayvan olur senın top gibi göbeğin ve çok güzelleştin erkek olmasın senın bıdık diyolar ayyyy ne sok olur unisex de cok kıyafet aldım ama o pembiş kıyafetlere yazık olur doktor bile diyon %99 herzaman yanılma payı var diye cinsiyet tahmini konusunda :18::52::18::52::18::52:

aminn :16:

mrb cnm eminim çok keyifli geçmiştir.. benimde tahmini doğum 25 ekim inşallah.. cuma günü kontrolüm vardı dr.umla görüştüm bayramda nöbetçiymiş. ayın 18inden sonra izne ayrılıcakmış. 18inde zaten 39.hafta doluyo ve geriye 1 hafta kalıyo 40. olması için. 0 yüzden şanslıyım şükür. ben ekime gireyimde gerisini saymıyorum zaten. en azından ekime kadar dursun diyorum. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasib etsin..

Evet yaa sen şanslıymışsın. bir dahaki randevum 35+2 de doktorla konuşayım diyorum. Sırf tatil yüzünden sezeryan diyecek diye korkuyorum...

Bir de ben hiç sağlık ocağına gitmedim, hatta kaydım bile yok... Bir arkadaşımdan normal doğum için baskı yaptıklarını duymuştum. Ben de normal istiyorum ama en ufak ters durumda da sezaryana dönebilmeliyim... Sağlık ocağına gitmeli miyim sizce ?

selam kızlar nasılsınız ben çok mutlucuk oldun bugün kızımı gördüm nstye de bağlandım bana dedilerki hareket edince bas düğmeye ama kızım pek oynamadı hareket etmedi neyse sonra tartıya çıkardılar beni doktor şaşırdı sadecik sen kilo vermişin dedi bense hazırlıyorum kendimi bana şu kadar kilo almışın dicek ben hemen atlıcam ya ben kepek ekmeği yedim salata yedim hep falan diye ama bana kilo vermişin deyince aa ne kadar dedim 3 kilo vermişin dedi her hafta bir kilo vermişin dedi naptın böle noldu dedi bend ekepek ekmeği salata yedim dedim çok güzel aferin dedi çok şaşırdı sonra ultraonda kızım bi şımardı bi şımardı baştan ellerini yumruk yapmış yalıyordı sonra doktor gülmeye başladı bak dilini çıkartıyo bize dedi renkli yaptı ekranı ay allahım o dili küçücük bide çıkarıp sokuyo çıkarıp sokuyo ekrandan içeri girip öpeim geldi yavrumu çok tatlı tombul yanaklı kızım:emir_bebek::nazar: 32+6 2100 gram olmuş kızım doktorum çok güzel haftasına göre dedi

az önce selam vermıstım ama kımse görmemıs sanırım sayfalar ılerlemıs ama:27:

Evet yaa sen şanslıymışsın. bir dahaki randevum 35+2 de doktorla konuşayım diyorum. Sırf tatil yüzünden sezeryan diyecek diye korkuyorum...

Bir de ben hiç sağlık ocağına gitmedim, hatta kaydım bile yok... Bir arkadaşımdan normal doğum için baskı yaptıklarını duymuştum. Ben de normal istiyorum ama en ufak ters durumda da sezaryana dönebilmeliyim... Sağlık ocağına gitmeli miyim sizce ?

bende memlekete gittiğim için 5.ayımda kaydımı yaptırdım. o da tetanos aşıları içindi.. yoksa gitceğimden değildi. şimdide doğumdan sonraki aşılar ve bebişin kontrolleri yapılıyomuş. 0 yüzden devam ediyorum.. Bende normal doğumdan yanayım, bi sorun olmadığı sürece.. gerekirse sezeryan uygulanır zaten. kontrole gittiğinde doktorunla görüş tabiki, en azından ona göre düzenini kurarsın..

selam kızlar nasılsınız ben çok mutlucuk oldun bugün kızımı gördüm nstye de bağlandım bana dedilerki hareket edince bas düğmeye ama kızım pek oynamadı hareket etmedi neyse sonra tartıya çıkardılar beni doktor şaşırdı sadecik sen kilo vermişin dedi bense hazırlıyorum kendimi bana şu kadar kilo almışın dicek ben hemen atlıcam ya ben kepek ekmeği yedim salata yedim hep falan diye ama bana kilo vermişin deyince aa ne kadar dedim 3 kilo vermişin dedi her hafta bir kilo vermişin dedi naptın böle noldu dedi bend ekepek ekmeği salata yedim dedim çok güzel aferin dedi çok şaşırdı sonra ultraonda kızım bi şımardı bi şımardı baştan ellerini yumruk yapmış yalıyordı sonra doktor gülmeye başladı bak dilini çıkartıyo bize dedi renkli yaptı ekranı ay allahım o dili küçücük bide çıkarıp sokuyo çıkarıp sokuyo ekrandan içeri girip öpeim geldi yavrumu çok tatlı tombul yanaklı kızım:emir_bebek::nazar: 32+6 2100 gram olmuş kızım doktorum çok güzel haftasına göre dedi
oy maşallahhhh kızınaa:nazar::nazar::nazar: bugün özlem giderdiniz ne güsel.. nst'ye bağlaması şikayetlerinden dolayı mıydı :26: bu arada sona bu kadar yaklaşmışken niye beslenmeni aksattın bakim sennnn :20: besleyici şeyler yemeyi ihmal etme, doğuma az kaldı, lazım olcak bunlar bize :39: bu arada bi sonraki kontrolü ne zamana verdi kuzu ?
az önce selam vermıstım ama kımse görmemıs sanırım sayfalar ılerlemıs ama:27:
a.selam cnm ben kaçırmışım onu :26:

Ayy maşallah kuzuna da sana da okurken benim bile nasıl sevesim geldiii ne şeker :)))

oy maşallahhhh kızınaa:nazar::nazar::nazar: bugün özlem giderdiniz ne güsel.. nst'ye bağlaması şikayetlerinden dolayı mıydı :26: bu arada sona bu kadar yaklaşmışken niye beslenmeni aksattın bakim sennnn :20: besleyici şeyler yemeyi ihmal etme, doğuma az kaldı, lazım olcak bunlar bize :39: bu arada bi sonraki kontrolü ne zamana verdi kuzu ?

a.selam cnm ben kaçırmışım onu :26:

geçen kontrolde yani 3 hafta önce doktorum kızdı o zaman ben 15 kilo almışım toplamda çok kilo aldın yuvarlana yuvarlana gelirsin dedi çok üzüldüm o bana kızınca:14: bende inat ettim kendime laf söletmicem dedim kepek ekmeği yedim salata yedim tamam arada kaçamakta yaptım çikolata yedim ama geçen ay gibi hiiç şerbetli tatlı yemedim:50: dikkat edince kilo vermişim şimdi toplamda 12 kilo almış oldum.birdahaki kontrolüm 15 gün sonra gel dedi canım

Ayy maşallah kuzuna da sana da okurken benim bile nasıl sevesim geldiii ne şeker :)))

ah canım evet çok şeker çok şımarık benim yavrum kim nasıl şımarcak bize neler yapçak yavrum Allahım ne kadar güzel bir duygu..bu arada arkadaşlar nstye hiç bi şikayetim olmadan bağladılar kendileri gel nstye bağlancaksın dediler nst odasına götürdüler bişeyde demdi doktor herhalde normaldi herşey:26:

ayy yesin onu annesiiii:nazar::nazar: bak gecen günlerde üzüldüğüne değmedi aferin sana ama kıloya cık takılıp beslenmenı ıhmal etme bence:20:

ayy yesin onu annesiiii:nazar::nazar: bak gecen günlerde üzüldüğüne değmedi aferin sana ama kıloya cık takılıp beslenmenı ıhmal etme bence:20:

evet evet tam yemelik teyzesi:1::1: ya çok üzülmüştüm ama geçen sefer neyseki bu kontrol güzel geçtii amaan daha kaç kontrolüm kalmıştırki:1:

Back
X