2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben Gazi'ye gidiyordum ama buyuk ihtimalle baska bir yerde yapacagim dogumu cesitli nedenler dolayisiyla...sen orada mi yapacaksin?

evet canım orda yapıcam zaten prof doktorum memnunumda bakalım hayırlısı zaten sezaryan benimde kesin sen özelimi düşünüyosun...

şu doğum işleri bi yoluna girsin, Allah'ın izniyle seneye gelmeyi planlıyoruz. en azından çalıştığım zaman bebişe annemler bakar içim rahat eder :) ama geçen sene burada halk eğitim öğretmeni olarak çalıştım, hamilelikten dolayı ara verdim.. eğer iş durumu ıspartayı gerektirirse ona da razıyız ne yapalım hayırlısı :) Sen neresindesin Ankara'nın?

Ben biraz uzagim merkeze Konutkent'i de geciyorsun :) ama senin icin ordan gelirken yol ustu bizim ev :)

evet canım orda yapıcam zaten prof doktorum memnunumda bakalım hayırlısı zaten sezaryan benimde kesin sen özelimi düşünüyosun...

Tam kesin degil aslinda ne olursa olsun universite hastaneleri dogum icin iyi bir secenek...ben daha ziyade bayramda ani sekilde dogum baslarsa diye tedbir amacli ikinci bir yer ariyorum da denebilir...bakalim

slm kızlar nasılsınız..
ben bugün dr gittim 2 haftada çagırıyo canım sıkıldı biraz ..:31:

kasılmalarım dışında bi sorunum yoktu başka ultrasona yolladı ve nts istedi.
ultrasonda bebeğim 2 hafta geri çıktı hafta olarak kilosunu sordum sölemedi:4:

bazen dedi ultrason yanılıyo dedi sakın takma dedi ama anne yüregi işte neden oldu demekten alamadım kendimi:50:
sadece gelişime bakıyoruz dedi kilo ölçmüyoz dedi..:26:
nst de olmadı nedense birtürlü yapamadı gıcık kadın:4:

bebeğin kalp atışını duydun dedi olmuyo kalk dr git dedi:31:

halbuki bu ayda kan ilacıma ve yediklerime çok dikkat etmiştim:50:

haydaaaa bu millet de felaket tellalcısı mübarek.ne zorları var.

aynen öyle canım..hamileliğimin başından beri böyleler.eşimde onlar gibi belli edemiyor heycanını hevesini birşey deyince oda anası gibi doğmadan ben hevslenmem falan diyor...çokkkk sinirimi bozuyorlarrrr...

selam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktor :( doğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)
Maşallah yavruna. Eylül'ün sonunda ne cok sezeryan olacak yahu.
Hayırlısıyla kucağına alırsın insallah.
bugün topik topik dolaşıyorum, sanal misafircilik oynuyorum :)Eki Görüntüle 799569
keyfiniz neşeniz sohpetiniz bol olsun, bişey sormak istiyorum yaşamış olan vardır belki 12 haftada cinsiyet söyledi doktor yüzde /90 erkek dedi ama ne varki halen içime kız doğuyor sizlerde böyle yanlma oldumu buda bebeşimin resmi anlayan vardır aranızda belki

Bizim 12nci haftada tahmin etmişti 16 da kesin söyledi. Erkekler onceden belli ediyor kendini. Kızlar pek belli olmuyor.
Saglikli sihhatli olsun da kız erkek farketmez ;)

slm kızlar nasılsınız..

bazen dedi ultrason yanılıyo dedi sakın takma dedi ama anne yüregi işte neden oldu demekten alamadım kendimi:50:

canım hiç sıkma canını benimde kontrolüm vardı bugün kilosunu söyledi ama 200- 300 gr oynar dedi net bişey söylenmez bu ayda dedi hatta ultrasonda hiç bize göstermedi bile o kadar heyecanla gitmiştim :(

Hu huu canım bir tatlı türü istedi onu yapmakla meşguldüm,ilk aylar ekşiciydim son zamanlar tatlıcı oldum:56: ama kız bekliyorum ben:1:

slm kızlar nasılsınız..

Aslında kilosunu söylerler ama sen takma diye söylemedi belki dr'un. Bir sorun yok dediyse takma canım.
Nst nin olmaması sinir etmiştir seni. Daha sonra yapacaklar mı tekrardan nst?
Bebegin gelişimi hic belli olmuyor. Benimki de bi ileriydi arada geriledi falan. Saglikli olsunlar da insallah gelince de alırlar kiloyu ;)

Hu huu canım bir tatlı türü istedi onu yapmakla meşguldüm,ilk aylar ekşiciydim son zamanlar tatlıcı oldum:56: ama kız bekliyorum ben:1:
Oh afiyet olsun :)
canım hiç sıkma canını benimde kontrolüm vardı bugün kilosunu söyledi ama 200- 300 gr oynar dedi net bişey söylenmez bu ayda dedi hatta ultrasonda hiç bize göstermedi bile o kadar heyecanla gitmiştim :(

Artık ultrasonda pek birsey belli olmuyor. Bizde bi foto alırız demiştik ama hiçbirşey göremedik.

anne yüregi işte canımm sıkmayım dedim yanılma payı yüksek diorum ama yinede sıkıyorum canımı..
bende daha kızımı ultrasonda hiç görmedim gıcıklar göstermiyorlar her defasında heyecanla gidiyorum yine göremiyorum
hayırlısı bakalım artık doğunca görürüz bizde..benim bu 3. bebeğim ama ilkmiş gibi geliyo çünkü kv yanındaydım digerlerinde
büyük kızım 3500 52cm dogdu 38 haftada. oglumda 38 haftada 3750 52cm dogdu bakalım bu nasıl olcak.bunda yapamadıklarımı bütün hevesimi aldım:1:ilk bebeşim gibi ama insanın kaçıncı bebegi olursa olsun ilk gibi heyecan yapıyoo:16:
canım bu arada mşllh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:senin bebişeee ne güzel gününde belli olmuşş:16::16:Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin:16::16:benimki normal olcak Allah izin veririse:6:

Aslında kilosunu söylerler ama sen takma diye söylemedi belki dr'un. Bir sorun yok dediyse takma canım.
Nst nin olmaması sinir etmiştir seni. Daha sonra yapacaklar mı tekrardan nst?
Bebegin gelişimi hic belli olmuyor. Benimki de bi ileriydi arada geriledi falan. Saglikli olsunlar da insallah gelince de alırlar kiloyu ;)
tatlımm ben dr sorunu çok yaşadım bendekide şans işte ankaradan konyaya geldim tanımadıgım şehir..hangi dr gittimse net aydınlatmadılar benii bende bişi var sanırım:1:burda bi tanıdık fasıtasıyla bi dr buldum dedim oda nazlanıyo saati saatini tuttmuyo bi bakıyosun güzel ilgileniyo bi bakıyosun baştan savuyo:4::4:evet canım 5dk ara ile kasılma yaşıyorum 30sn sürüyo ama nts olmadı gıcık oldum dedigin gibi ...dr üstüne durmadı 2 hafta sonra tekrar gel dedi :31:evet canım sağlıklı olsunlarda önemli olan oo biz onlara nasıl bakarızzz:16::16::16:

Ben biraz uzagim merkeze Konutkent'i de geciyorsun :) ama senin icin ordan gelirken yol ustu bizim ev :)
evet biraz uzağız ama geçerken el sallarım en azından :)

slm kızlar nasılsınız..

canımcım hepimiz normal şeylere kenetlenipte gidiyoruz, en ufak ters bişeyde can sıkıyoruz. bende gayet iyiydim giderken ama ilk defa kilosu 100 gr kadar eksik ama önemsencek bişey değil dedi dr.um. buna bile sıkılmıştı canım. halbuki takvimde 33. haftada 2000 gr normaldir yazıyo, nette de o sekilde ama bnm bebişte şükür 1980 gr.dı. gelişimdeki gerilik ve ilerilik hiç belli olmuyo, ilk zamanlar bnmkide önden gidiyodu 1 2 hafta, sonra normale döndü. ufak tefek oynamalar illaki oluyo. sen canını sıkma hiç, onlar gelişim felan dinlemes, geliceği vakti bilir :)

middem çok ekşiyo oturdum ağladımm renne vermişti doktor fayda etmiyor ne yapabilirimmm
benimde ağrıma ve yanma saatlerim geliyo, akşam 7 - 8den snra ne oluyosa oluyo. gaviskon içemiyorum diye rennie yazdı dr ama ne fayda... soğuk süt, maden suyu, yoğurt hep denedim ama geçirmeyi başaramadım. eğerki dayanamıcak duruma gelirsem yemeklik toz soda ile geçiriyorum. :50:

komşuda pişer bizede düşer dimi catymmm :9: bende ilk 6 ay ekşi delisi olmuştum, şimdiyse tatlı diye dolanıyorum ortalıkta. ye tatlıyı doğur hakkıyı deyimini son 3 ay kala yerine getirdim :1:

canımcım hepimiz normal şeylere kenetlenipte gidiyoruz, en ufak ters bişeyde can sıkıyoruz. bende gayet iyiydim giderken ama ilk defa kilosu 100 gr kadar eksik ama önemsencek bişey değil dedi dr.um. buna bile sıkılmıştı canım. halbuki takvimde 33. haftada 2000 gr normaldir yazıyo, nette de o sekilde ama bnm bebişte şükür 1980 gr.dı. gelişimdeki gerilik ve ilerilik hiç belli olmuyo, ilk zamanlar bnmkide önden gidiyodu 1 2 hafta, sonra normale döndü. ufak tefek oynamalar illaki oluyo. sen canını sıkma hiç, onlar gelişim felan dinlemes, geliceği vakti bilir :)
haklısın canımm Rabbim yoluna koymuşturrr sizinle konuştukca biraz daha rahatladımm:16::16::16:hepinize tşkr ediyorum:29::29:
bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelsinler inşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:zamanında:16::16:

Teşekkür ederim kızlar:23:Eşim de çok tatlıcıdır biraz da onun için yaptım,akşamları türk kahvesinin yanında tatlı arar illa kendisi:1:Azıcık oburdur bnm kocacım,sayemde evde ve dışarda çok yemek yemiştir:1: Yarasın bizlere en diyelim:56::49::nazar:

haklısın canımm Rabbim yoluna koymuşturrr sizinle konuştukca biraz daha rahatladımm:16::16::16:hepinize tşkr ediyorum:29::29:
bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelsinler inşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:zamanında:16::16:
kesinlikle öyle tatlım Allah büyüktür :34:
aminn, hepimiz vaktiyle ve sağlıcakla kavusalım insallah :emir_bebek::emir_bebek:
hepimiz bi şekilde birbirimize yardım ediyoruz, her sorun için doktoru aramaya kalksak halimiz harap olurdu :1:
birimizin dr.unun sölemediği şeyleri diğeri sölemiş oluyo, herkes birbirine anlatıyo, sonuçta hepimiz aynı yoldan yürüyoruz, fazlasıyla faydası oluyo buranın :16:

Teşekkür ederim kızlar:23:Eşim de çok tatlıcıdır biraz da onun için yaptım,akşamları türk kahvesinin yanında tatlı arar illa kendisi:1:Azıcık oburdur bnm kocacım,sayemde evde ve dışarda çok yemek yemiştir:1: Yarasın bizlere en diyelim:56::49::nazar:
ohh senin eşin ağzının tadını biliyo desene :1: afiyet bal şeker olsun canımcım :56: sizede yarasın minikimizede :emir_bebek:

Back
X