- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Çok güzel ve kullanisliymis canım. Güle güle kullan. Kaça aldın?
yok canım yaa, ne mümkün hazırlanıp işe geldim zaten sabah normal kalkış saatim o benim işe gelirken
günaydın, evet biraz zor oluyo bu haliyle insanın çalışması seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım herşey sonrası içinbak benim bitmek üzere inşallah salı günü raporumu kapattırcam ve evde olcam bende yayılcamm
Günaydın, ne zaman izne çıkıyosun, hepsi olur merak etme, bi şekilde yoluna giriyo herşey
halledersin canım iş dediğin nedir ki ewet eski performanslarımız olmasa da yine de evvel allah hallediyoruzzgünaydın kızlar nasılsınız yine işe geldim ev almış başını gidiyor bir sürü iş var izne ayrılıp bu işleri halletmem lazım
Günaydın kızlar , 32. Hafta mecburi doğum iznime çıkalı 3 hafta oldu bakalım bugün tam 35 haftalık olduk bakalım, evde beklemeye devam , ben sabah uyanınca gayet iiyim ama geceleri çok huzursuz geçio sabah çok zor oluo ağrım oluo ve uyuyamıyorum , Pazartesi gittim doktora 2250 olmuş kızım bakalım ne kadar daha büyücek bakalım briz bizimki geriden gelioama giderek sıkıntılar artıo ya bide gün yaklaştıkça ilk sancıyı falan nasıl anlıcaz ben hiç endişeli değildim ama artık bi garip hissetmeye başladım...
ay saol canım senden gördüm şimdi araştırıyorum en uygun fiyat nerde diye cok güzel almayacaktım eşimin jansport sırt cantasını kullanacaktım ama aklımı çeldinDaha iyileri senin olsun canım, açıkçası bir çok şey ile beraber almıştım, 500tl ye hediye çeki vardı çünkü o zaman bana uyguna geldi.
Şimdi baktım siteye 149TL ama sağlam vladiyelik birşey.
Fikir vermesi açısından içinin de fotoğraflarını çektim.Eki Görüntüle 800995 Eki Görüntüle 800996 Eki Görüntüle 800997
Selam kizlar ya benim karnim surekli garr gurr sesler cikariyo ac flnda degilim cok rahatsiz ediyo
12.5 kilo bildiğim kadarıyla..
İlk zamanlar çok fonksiyonel arabalar tercih ediliyor ama işte ağırlıkları sorun oluyor ilerde birkaç yıl sonra da daha hafif arabalar alınıyor gördüğüm kadarıyla..Ben daha araştırma safhasındayım bakalım..Bir de her model hakkında yazı yazılır çizilir iyi araştırmak gerek..:26:
Günaydın kızlar , 32. Hafta mecburi doğum iznime çıkalı 3 hafta oldu bakalım bugün tam 35 haftalık olduk bakalım, evde beklemeye devam , ben sabah uyanınca gayet iiyim ama geceleri çok huzursuz geçio sabah çok zor oluo ağrım oluo ve uyuyamıyorum , Pazartesi gittim doktora 2250 olmuş kızım bakalım ne kadar daha büyücek bakalım briz bizimki geriden gelioama giderek sıkıntılar artıo ya bide gün yaklaştıkça ilk sancıyı falan nasıl anlıcaz ben hiç endişeli değildim ama artık bi garip hissetmeye başladım...
günaydın herkese,
sling veya kanguru almayı düşünen var mı? özellikle slinglerin yenidoğan için faydalı olduğunu söylüyorlar. kolik ağlamalarına iyi geliyormuş. ben şu modeli almak istiyorum ama başka fikirlere de açığım :)
Neko Klasik Wrap Sling Neko Klasik Wrap Sling Tuniko.com
canım hadi hayırlı olsun, biraz erkene gün vermiş, bana doktorum 7 ekim haftsı için gün veririz dedi,
sende tansiyon yada preeklampsi sorunu mu vardı?
Günaydın kızlarr, nasılsınız bugün..
Geçmişi okuyamadım, dün aksamdan bu yana var mı önemli gelişmeler ?
Bu arada dünkü tahlillerimde enfeksiyon ve kum döktüğüm çıkmış..
Akıntı ve kokuyuda sordum dr.uma, 1 2 gün takip et artarsa gel burda ilaçlarını yazayım dedi..
Bende epeydir takip ediyodum zaten, o yüzden direk yarına randevumu aldım.. Şükür ki bulabildim, yoksa pazartesiyi beklemek zorunda kalıcaktım.. Bugünüde sordum akşam bile olsa razıydım ama 11den 5e kadar ameliyatta olcakmış, sanırım yeni minişler geliyo =)
İyi akşamlar,hadi hayırlı olsun inş..Maşallah kilosu gayet iyi,benimki bgn 35+2 de 2580 di,annelerin boyu ve kilosu da etkili bu konuda,senin boyun uzun mu canım? Benimkisi de inş. terazi olacakO ağlamalar zırlamalara alışmamız lazım,şiş gözlere uykusuz gecelere
ay ne güzel bir haber bu böyle benim oğlumda terezi olacak bende teraziyim ana oğul aynı burç olacaz yanlız dikkat et kendimden biliyorum pek bi süslü oluyor bu terazi kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?