yaa bende kasılma hiç yokk sadece çok ayakta kalınca kasıklarımda ağırlık hissi oluyor..geçen bir ebe misafirimiz vardı karnın çok yukarda doğum için çokk erken dedi karnının aşağı inmesi lazım dedi çok şaşırdım.
canım benim 20 günüm kaldı görünüyor. hala karnım yukarda. bende sorun yapıyodum. geç mi doğacak niye inmedi diye. arkdaşım 4 ay önce 2. bebeğini dünyaya getirdi. karnın doğumdan bir gün önce de inebilir. bebek baş aşağı duruyorsa karnının aşağı inip inmemesini kafaya takma dedi. onun 2 bebeğinde de doğumdan bi kaç gün önce indi karnım dedi. çok kafana takma o yüzden..
çok güzel olmus ellerinize sağlık bayıldımgünaydın kızlar nabersiniz dün eminönüne gitik ama bu son artık dayanamıyorum bugün işe zor geldim allahtan cuma günü bebek şekeri için malzeme alldık kardeşimle yapıcaz bu akşam
Eki Görüntüle 801977
sonradan kullanılabilsin diye böyle bişi seçtik doğuma daha doğrusu mevlüte çok var diye şeker yerine lavanta koyduk
bu yaptığımız ilk deneme tasarımı farklılaştırabiliriz
Günaydiiiiiin...anaaaam bir tek ben mi varım.
günaydınlar herkeslere
Canım cok guzel. Birde kendiniz hazırlamanız da ayrı bir guzel. Biz Çubukçu magnet yaptırdık. Hastanede vermek icin. Buzdolaplarına yapıştırırlar diye düşünüyorum. Mevlitte de Allah yazılı cam biblolar var ondan yaptırmayı düşünüyorum.günaydın kızlar nabersiniz dün eminönüne gitik ama bu son artık dayanamıyorum bugün işe zor geldim allahtan cuma günü bebek şekeri için malzeme alldık kardeşimle yapıcaz bu akşam
Eki Görüntüle 801977
sonradan kullanılabilsin diye böyle bişi seçtik doğuma daha doğrusu mevlüte çok var diye şeker yerine lavanta koyduk
bu yaptığımız ilk deneme tasarımı farklılaştırabiliriz
Canım yorma kendini. Artık misafir kabul etmeyin kızlar cok yakın akraba olmadıgı sürece. Gücümüz yok artık.günaydın canım
çok güzelmiş canım bende buzdolabı süsü düşünmüştüm ama bu daha çok hoşuma gitti
günaydın bugün erkenciyiz yavaş yavaş ev silip süpürcem akşama misafirimiz var
Hadi bakalım bebisini de görürsün insallsh.Günaydın anneciklerimmmmmm nasılsınızzzz?
Biz babamızla kahvaltımızı ettik, odamızı topladık ve geldik..
Bugün dr.a gidicez kum ve enfeksiyon için, bakalım neler dicek.. İnşallah bebikimide görürüm
Kv ile biraz erken çıkıp teyzemizede uğrıcaz, onunda kızı yeni doğum yaptı, kırkının çıkmasına az kaldı.. Gidip bebiş sevicez biraz =)
Günaydın :)günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
yaa bende kasılma hiç yokk sadece çok ayakta kalınca kasıklarımda ağırlık hissi oluyor..geçen bir ebe misafirimiz vardı karnın çok yukarda doğum için çokk erken dedi karnının aşağı inmesi lazım dedi çok şaşırdım.
Günaydın kızlar, bizde kahvaltımızı ettik, babamizi ise gönderdik.
Bugun biraz utu yapayım diyorum. Bakalım nasıl olacak.
Günaydiiiiiin...
Canım cok guzel. Birde kendiniz hazırlamanız da ayrı bir guzel. Biz Çubukçu magnet yaptırdık. Hastanede vermek icin. Buzdolaplarına yapıştırırlar diye düşünüyorum. Mevlitte de Allah yazılı cam biblolar var ondan yaptırmayı düşünüyorum.
Canım yorma kendini. Artık misafir kabul etmeyin kızlar cok yakın akraba olmadıgı sürece. Gücümüz yok artık.
Hadi bakalım bebisini de görürsün insallsh.
Günaydın :)
Bende de hic kasilma yok henüz. Hayırlısı olsun artık.
kızlar eşi yani plasentası yanda olup, normal doğumunu engelleyen var mı içinizde? yada eşleri aşağıda olup sonradan çıkan? bizim eş yanda ve şimdilik sezeryan ihtimalimizde var dr sezeryanada hazırlıklı ol dedi
bide akıntılarınız ne durumda? sürekli ıslağım yaa bide beyaz parça geliyor sizdede var mı? hani sonlara yaklaştıkça akıntılar çoğalır diolar ama bu onlardan mı yoksa bi sorun mu var çözemedim
adet sancısı gibi oluyor kasıklarımda bide sanki bebek kendini yaslıyomuş gbi oluyor oda kasılma oluyormuş bende tam emin olamıyorum hangisi bebek hangisi kasılma
kızlar eşi yani plasentası yanda olup, normal doğumunu engelleyen var mı içinizde? yada eşleri aşağıda olup sonradan çıkan? bizim eş yanda ve şimdilik sezeryan ihtimalimizde var dr sezeryanada hazırlıklı ol dedi
bide akıntılarınız ne durumda? sürekli ıslağım yaa bide beyaz parça geliyor sizdede var mı? hani sonlara yaklaştıkça akıntılar çoğalır diolar ama bu onlardan mı yoksa bi sorun mu var çözemedim
çok güzel olmus ellerinize sağlık bayıldım
Günaydın kızlar, bizde kahvaltımızı ettik, babamizi ise gönderdik.
Bugun biraz utu yapayım diyorum. Bakalım nasıl olacak.
Günaydiiiiiin...
Canım cok guzel. Birde kendiniz hazırlamanız da ayrı bir guzel. Biz Çubukçu magnet yaptırdık. Hastanede vermek icin. Buzdolaplarına yapıştırırlar diye düşünüyorum. Mevlitte de Allah yazılı cam biblolar var ondan yaptırmayı düşünüyorum.
Canım yorma kendini. Artık misafir kabul etmeyin kızlar cok yakın akraba olmadıgı sürece. Gücümüz yok artık.
Hadi bakalım bebisini de görürsün insallsh.
Günaydın :)
Bende de hic kasilma yok henüz. Hayırlısı olsun artık.
kızlar hepinizden ayrı ayrı kasılma ve sancı tarifi istiyorum :) ya ben de dün gece sancılandım sanırsam ama aynı bağırsak ağrısı gibiydi hafif hafif bacaklara vuran bi ağrı.. arada bir de rahim kaslarımda hissettiğim bi gerilme.. sizdekiler nasıldı?
ay evet canım ya konulmuştuk bak unutmuşum.. ya çok kilo almasın zaten normal olsun kilosu ve sağlıklı olsun yeter minnakın üzülmeerken doğum bizim gibi şekeri olanlar için riskliymiş biliyosun dimi ciğer gelişimi daha geç oluyomuş bebeklerin..
eşine deki bu seni baba yapmak için feda ettiğim 90-60-90 vücudum :) ne kadar fedakarım
Allah kavuştursun canım benım ben de nişanlıyken bekledim asker yolu tabi senın durumun daha zor Allah sabır versin tatlımkizlaaarrr 38.haftama girdim cok sükür
Ama bende hic bir belirti yok benim oglum bekleticek beni herhalde sagliklica gelsinde ne yapalim beklicez
Bebegime son 20 gün (insaallah)
Kocacima son 284 gün (insaallah)
bendende herkese günaydınnn kızlar izne ayrıldım artık evdeyim ama sudan çıkmış balık gibiyim.çalışmaya alışınca çok tuhaf oluyor...
Kızlar merhaba gecende yazmıştım size kayınpederim ameliyat olucak diye oldu çok şükür ve çokda gzel geçti riski atlattık:))) dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun :))) şu son 1 hafta ağlamaktan bittim yoruldum neyseki geçti bitti:) bu arada bendede çok kasılmalar ağrılar oluyor karnım patlıycak gibi hissediyorum göbek deliğine yakın yer yanıyor kimi zaman sizdede olıyormu geceleri ekşi su geliyor ağzıma midem bulanıor uyku zaten yok ..zaman yaklaştıkça heyecan basıyor allahım hayırlısyla evlatlarımıza kavuştursun bizi son günler geçmek bilmiyor sanki ....
Cabuk ye birşeyler. Ac bırakma cocugu. Dun ben sadece bir dilim ekmek yedim diye hemsire kızdı ac bırakma cocugu dedi.günaydın canım bendaha kahvaltı yapmadım
Afiyet olsun. Senin sorumlulugunda olan bir evrak mı ki.günaydınnn annişler biz geldikkkkknasılsınız bakalım. biz iyiyiz kahvaltı yapıyoruz oğluşumla.dün işyerinden aradılar bi tane evrak kayıpmış bulamamışlar dünden beri nasıl cnm sıkıldı
Hadi hayırlı olsun canım. Benim de henüz belirti yok :)kizlaaarrr 38.haftama girdim cok sükür
Ama bende hic bir belirti yok benim oglum bekleticek beni herhalde sagliklica gelsinde ne yapalim beklicez
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin bebişinin olsun
saol tatlım evet yapmakla yaptırmak arasında çok ciddi bi fark yoktu maddi anlamda ama biz kendimiz yapmak istedik
hastanede çikolata vericez nazarlıklı olanlardan zaten normal olursa bi gün kalıcam belkide çok fazla kimse gelmeyecek
kizlaaarrr 38.haftama girdim cok sükür
canım benim 20 günüm kaldı görünüyor. hala karnım yukarda. bende sorun yapıyodum. geç mi doğacak niye inmedi diye. arkdaşım 4 ay önce 2. bebeğini dünyaya getirdi. karnın doğumdan bir gün önce de inebilir. bebek baş aşağı duruyorsa karnının aşağı inip inmemesini kafaya takma dedi. onun 2 bebeğinde de doğumdan bi kaç gün önce indi karnım dedi. çok kafana takma o yüzden..
aynen cnm ya zaten erken doğum riskiyle evde yatmaya devam ediyorum33. haftamıza yeni girdik dr 37 bi görsek hayırlısı ile dio ama minişim bekler mi bilemiyorum :) eşim için oğluşunu sevmek ayrı bir zevk ama bekliyorki bendede bi değişiklik olmasın karısı fiziğinden bişey kaybetmesin :) nerdeeeee şimdiden 12 kiloya ulaştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?