2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım artık sonlara geldik fazla yormamamız gerek kendimizi dikkat etmeliyız bebeişlerimiz için kılosu da maşallah cok ii bebişinin

Selam kızlar, bizde Dr'a gittik. Bebegim iyi cok sukur. 2900 olmus. Demek tahin pekmez gercekten ise yarıyormuş :) gecen hafta 2500 dü. Gerçi drlarin dogru ölçtügu bile ne malum. Çünkü ondan öndeki hafta 2400du. Bir hafta 100 gr sonraki hafta 400 gr almış. Kafası buyuk bebeğimin. O yüzden normal dogum icin bakacağız.
Bir de dahiliye ye gittim. Faranjit olmuşum. İlac verdi Dr.

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olur inşallahh, ikiniz de sağlıklı bi şekilde kurtulursnuzz..

Sağol canım .diyorum ya belli olmaz allah bilir ancak bebeğim hiç kilo almadiysa belkide normal doğum yapacağım.çok farklı duygular ışte yarın ola hayır ola

maşallah vakti ile gelir inşallah canım benim dr. da bu pazartesi yapacak çatı muayenemi bazı arkadaşlar erken değilmi diyor ama bilmiyorum ben ne kadar erken olursa o kadar sakıncası oluyormuş eşimin arkadaşı 36. haftada yaptırmış ve doğum başlamış biliyorum kafam karıştı pazartesi 36. haftamda oluyorum bilgisi olan arkadaşlardan bende bekliyorum tavsiye.:26:

Sonunda kızımın odasını yerleştirmeyi bitirdim ama fena yoruldumm
Ben de gitgide çok heyecanlanıyorum arkadaşlar,bu inanılmaz bir duyguAllah evlatlarımızı bizlere bağışlasın..

Dün yemekte misafirim vardı, çok yorulmuştum ama bir türlü uyuyamadım gece... Öyle olunca eşimi sabah yolcu ettikten sonra 11:30 a kadar uyumuşum. Biraz buralarda gezindim. Etrafı topladım, çamaşır bulaşık yemek derken bu saat oldu ve gözlerimden uyku akıyor...

Bebeğimin dolabının ve şifoniyerinin içine sermek için mint yeşili pötikareli kumaş ile kenar süsü olarak sutaşı almıştım. Aslında onları dikmem lazım. Dikiş bilmem ama dümdüz kumaş, teyelleyip düz dikişlerini terziye götürmeyi planlıyorum. Bir de renk renk kumaşlar aldım. Hayvan motifleri keserek sifoniyerin üzerine sereceğim kumaşa aplike ile sabitlettireceğim. İşte, işten erken çıkmak zorunda kalınca insan yapacak iş arıyor kendine :) Bebişimin halısını da aldım... Herşeyi bitirnce fotoğraflayıp paylaşacağım...

Bu arada bir de doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışıyorum, eşime göre gereksiz ama ben çok istiyorum. İstanbul'da olup tavsiye edeceğiniz birileri varsa sevinirim...

Benim doktorum geçen hafta çatı muayenesini erken gördü,doğuma yakın bakılır dedi,haftaya bile olacağı meçhul,nst ye de almadı..Doktorum erkenden tedirgin etmeme taraftarı bir de,onun bu tutumu bana çok iyi geliyor ama doktordan doktora değişebiliyor..

Ben de gitgide çok heyecanlanıyorum arkadaşlar,bu inanılmaz bir duyguAllah evlatlarımızı bizlere bağışlasın..

Gözün aydınnnn eminim çok güzel olmuştur. Fotoğraflayıp cicişler topiğine koyabilir misin ???

hayırlı olsuunn, sağsalim kucağına alırsın inşallah ne şekilde olursa olsun :) uuff ne heyecan vardır şimdi evinizde.. dualarımız seninle ve minik tosuncukla

slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyice ağırlaştık yarın kontrolümüz var oğluşumu çok özledim gelşimini de çok merak ediyorum umarım güzel kilo almıştır

Sağol canım .diyorum ya belli olmaz allah bilir ancak bebeğim hiç kilo almadiysa belkide normal doğum yapacağım.çok farklı duygular ışte yarın ola hayır ola
Canım hakkında en hayırlısı olsun,inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alıpo bol bol emzirirsin..dualarımız seninle olacak emin ol..

yeni doğum yapan arkadaşlar neslihakan mexx Rabbim hayırlı uğurlu eylesin sağlık versin

tılsım cnm hakkında hayırlısı inş yarın sağlıkla kavuşurusn paşana maaşalalh kilosu çok güzel hangi doğum şekli hayırlıysa öyle olsun yeterki ikinizde sağlıklı olun eğer sezeryana girersende o anları yaşamış biri olarak sadece güzel düşün sütünün hemen geleceğine inan ve bolll dua et humana still tea mutlaka iç doktor artık sıvı tüketebilirsin dediği andan itibaren başla özellikle kayısı hoşafı çok lazım yanında götür mutlaka iç gaz çıkarmak ve tuvalete çıakbilmek çok önemli Allahım yardımcın olsun kolaylık versin cnm

buarad ilk gün sütüm gelmedi ama hep emzirdim 2.günden itiabren hamdolsun yetiyo artıyo:)Rabbim hepimize bol bol sütler versinbebişlerimiz için

Son düzenleme:
Tılsım7888 Allah hayırlısını versin benim oğlum da 3200bakalım ne olacak bu arada bayanlar ishal oldum ilaç kullanmak istemiyorum akşama eşime bişeyler sipariş ettim tavsiyesi olan var mı yardım edin terliyorum ama bulantı yok denecek kadar az :2:

Canim benim gözün aydin rabbim anali babali büyütmeyi nasip etsin o minik melegini cok öpüyorum senide insaallah hemen toparlar kendini rabbime sükür eve gelmissiniz hic ayirmasin allahim sizi bizleride hayirlica sagliklica kavustursun insaallah
3200 gramla biz geldik teyzeleri hersey yolunda boyle kılo almaya devam edersek sezeryan olucaz galiba

ooo masaallah tosuncuga ezinecim insaallah hakkinda hangisi hayirliysa o olsun

Canım doktorumla bu durumunu paylaştın mı? Danışsan için daha rahat eder belki tavsiyede bulunur..Şahsi fikrim bol bol sıvı alman çünkü sıvı kaybediyosun bu bebek için de çok gerekli..

evet herşeyimiz aynı ya benimde boğazım yara gibi malesef ve faranjiti tetiklediği için çok acıyoo yemek yerken yana yana inişini hissediyorum kızlar erkeklerden önce doğar derler ama benim sıpa durur mu bilmem hayırlısı cnmcım..

maşallah bebeğineee ne zaman olursa olsun Rabbim sağlıcakla kucaklmayı nasib etsin, hakkında hangisi hayırlısıysa o doğum şekliyle olsun inşallah.. ayy çok garip bi duygu yaa, ne zaman doğurucağını bilmek hem güzel hem aşırı heyecanlı.. Güzel haberlerini bekliyoruz artıkın :) dualarımız seninle..

geçmiş olsun kuzu.. Faranjitin hamilelikteki genel sebebi reflüymüş jaminim, benimde reflü tetikliyo malesef.. bebişinede maşallah gayet iyi kilo almış hayırlısı ne ise o olsun :)
aminnn inşallah cnm.. :)
ohh geçmiş olsun caty'mmm eline koluna sağlık, biraz da rahatın için istirahat :) bizde görelim en kısa zamanda =)
slm kızlar nasılsınız bakalım biz iyice ağırlaştık yarın kontrolümüz var oğluşumu çok özledim gelşimini de çok merak ediyorum umarım güzel kilo almıştır
a.slm sebimmm hosgeldinn oyy ne güselll yaa. hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah.. bu arada en son gittiğinde nasıldı, ne zaman gittin ?

geçmiş olsun cnm, öncelikle bol sıvı almalısın, ishalide yarım tatlı kaşığı kuru kahveye bikaç damla limon sıkıp yutarak ya da leblebi yiyerek bastırabilirsin. leblebi midenede iyi gelir..

bende hiç sanmıyorum kızım gününü beklesin ya ben doğurdummmu buraya haberde veremem ya..benim evde bilgisayarım netim falan yok eşim diyor bana sen şifreni sölersin ben girip yaarım haber veririm diyor hiiç veririmiyim şifremi o kadar onu çekiştiriyorum anasını çekiştiriyom burda okuusn hepsini sonra evde çıksın büyük çatışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…