Biz de az once kontrolden geldik yine nst de sancilar cikti eşim ve doktorum bir olup rahat durmuyorum diye bana kızdılar. Olsun bebegim iyiydi çok şükür kordon bir kere dolanmis ,endise etme dedi doktor,belki bir daha ki hafatadan sonra sezeryan olabilirmisim belli degil 36+6 bebeğim 3080 gr olmus sükür rabbime. Bazi arkadaşlarin bebeklerinde ufak problemler çikmis ,geçmis olsun içinizi ferah tutun inşallah düzelecek herşey
youtube tan doğum videolarını açtık eşimle oturduk ağladıkçok heycanlı :) tabi doğumu gözterenleri değil çok mucizevi bişey birkadın için hayatta daha önmeli hangi gün olabilir doğum anından başka merak ediyorum
Kızlar oğlum ve ben geldik .yarın tam kesin olmasa da sezeryan oluyorum galiba.hazirlikli bir şekilde gideceğim bebeğim masallah güzel kilo aldı hamileliğim boyunca ve sezeryan biraz şart oldu bize .en son 3700dü bir yarın bakacak doktor amcası ve karar verecek .normali çok istedim ama nasip belki hala olur allah bilir .kızlar sizden istiyorum nolur bebeğim sağlıklı olsun da herşeye raziyim.öyle farklı duygular içindeyim ki şu an .kesinde değil hicbirsey allah bilir diyorum.inşallah sütüm de gelir hemen yavrum aç kalmaz .tek istediğim temiz kalbimizden bir dua.yazamazsam yarın zaten sezeryan olmuşumdur.allaha emanet olun kızlar.
hadi cnm hayırlısı olsun senin ve bebişin içinde inş. istediğin gibi normal doğum olur, sağlıkla bebişini kucağına alırsın cnm,ayy bi tuhaf oldum böyle gün bilerek gitmekte bi garip geliyor insan nasıl hazırlar ki kendini kendimi sezeryan olarak hiç düşünemiyorum bu sezeryan tarihini bilmeden dolayı, ama benimde sezeryan olma riskim var. herşey kolay güzel ve yolunda gider ve minişini sağlıkla kucağına alırsın inş. cnm... şimdiden geçmiş olsun ve gözün aydın diyelim :)
Sağol canım .diyorum ya belli olmaz allah bilir ancak bebeğim hiç kilo almadiysa belkide normal doğum yapacağım.çok farklı duygular ışte yarın ola hayır ola
Selam anneler :114::114: Dün kontrolüm vardı bebiş ıyıymıs normalde 1 ay var bakalım ne zaman gelıcek fıstık saglıkla gelsınde ınsallah hepımızınkıDoya doya yuzunu gösterdi Yerım ben onun melek yüzünü.
Çatı muanem 2 hafta sonra bıraz tedırgınım yaptıranların bana anlatması lazım :44::44::44:
Benim doktorum geçen hafta çatı muayenesini erken gördü,doğuma yakın bakılır dedi,haftaya bile olacağı meçhul,nst ye de almadı..Doktorum erkenden tedirgin etmeme taraftarı bir de,onun bu tutumu bana çok iyi geliyor ama doktordan doktora değişebiliyor..maşallah vakti ile gelir inşallah canım benim dr. da bu pazartesi yapacak çatı muayenemi bazı arkadaşlar erken değilmi diyor ama bilmiyorum ben ne kadar erken olursa o kadar sakıncası oluyormuş eşimin arkadaşı 36. haftada yaptırmış ve doğum başlamış biliyorum kafam karıştı pazartesi 36. haftamda oluyorum bilgisi olan arkadaşlardan bende bekliyorum tavsiye.:26:
Sonunda kızımın odasını yerleştirmeyi bitirdim ama fena yoruldumm
Ben de gitgide çok heyecanlanıyorum arkadaşlar,bu inanılmaz bir duyguAllah evlatlarımızı bizlere bağışlasın..
Kızlar oğlum ve ben geldik .yarın tam kesin olmasa da sezeryan oluyorum galiba.hazirlikli bir şekilde gideceğim bebeğim masallah güzel kilo aldı hamileliğim boyunca ve sezeryan biraz şart oldu bize .en son 3700dü bir yarın bakacak doktor amcası ve karar verecek .normali çok istedim ama nasip belki hala olur allah bilir .kızlar sizden istiyorum nolur bebeğim sağlıklı olsun da herşeye raziyim.öyle farklı duygular içindeyim ki şu an .kesinde değil hicbirsey allah bilir diyorum.inşallah sütüm de gelir hemen yavrum aç kalmaz .tek istediğim temiz kalbimizden bir dua.yazamazsam yarın zaten sezeryan olmuşumdur.allaha emanet olun kızlar.
Canım hakkında en hayırlısı olsun,inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alıpo bol bol emzirirsin..dualarımız seninle olacak emin ol..Sağol canım .diyorum ya belli olmaz allah bilir ancak bebeğim hiç kilo almadiysa belkide normal doğum yapacağım.çok farklı duygular ışte yarın ola hayır ola
slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı ama tüm hikayeyi sunuyorum şimdi sizlere
(bildiğiniz gibi tansiyon problemım çıkmıştı 24. haftamda )
1 eylülde işden ayrıldım dinlenmeye çekildim fakat ne dinlenmek işe yaradı ne işden ayrılmak malesef...
3 eylülde kontrole gittiğimde bebeğimizin gelişmediğini kilo almadığını ögrendim ve dr hafta takibine aldı idrarda protein kaçagına rastlandı malesef ve tansiyonum yüksek seyretmeye başladı 2 gunde bir tahlillerimizi yenilemeye başladık. en son 10 eylülde dr mun fakülteden prof. hocasına gittik ve sonuç olarak bebeğin gelişimi 35 haftalıkken 29. haftada kalmış ve kordondan giden oksijen ve kan sadece beynine yetebiliyormuş heran bebeğimizin ve benim hayatım tehlikeye girebilirmiş.
doğuma karar verdik sonuç olarak. normal doğumu bebeğin gerçekleştiremeyeceğini söyledi dr 1700 gramdı çünkü meleğim. drum narkozda alamayacağımı karaciğerlerim etkilendiği için narkozla birlikte ilerde karaciğer yetmezliğine sebep olabileceğini söyledi ve ben 11 eylülde sabah lokal olarak (belden uyuşturma) sezeryana girdim.
melek yavrum cok şükür hiç bir alete bağlanmadan gelişim gösterdi ve dün itibariyle evimize getirdik.
en yakın zamanda tekrar yazarım öptm hepinizi
3200 gramla biz geldik teyzeleri hersey yolunda boyle kılo almaya devam edersek sezeryan olucaz galiba
Canım doktorumla bu durumunu paylaştın mı? Danışsan için daha rahat eder belki tavsiyede bulunur..Şahsi fikrim bol bol sıvı alman çünkü sıvı kaybediyosun bu bebek için de çok gerekli..Tılsım7888 Allah hayırlısını versin benim oğlum da 3200bakalım ne olacak bu arada bayanlar ishal oldum ilaç kullanmak istemiyorum akşama eşime bişeyler sipariş ettim tavsiyesi olan var mı yardım edin terliyorum ama bulantı yok denecek kadar az :2:
evet herşeyimiz aynı ya benimde boğazım yara gibi malesef ve faranjiti tetiklediği için çok acıyooşikayetlerimiz aynı.boğazım yara oluyor sanki yanmadan..çok kötü oluyorum bende..şikayetlerimiz hep aynı gerçekten..aramızda pek farkta yok zaten.çpeş peşe alıcaz bebişleri bakalım önce kim doğuracak
maşallah bebeğineeeKızlar oğlum ve ben geldik .yarın tam kesin olmasa da sezeryan oluyorum galiba.hazirlikli bir şekilde gideceğim bebeğim masallah güzel kilo aldı hamileliğim boyunca ve sezeryan biraz şart oldu bize .en son 3700dü bir yarın bakacak doktor amcası ve karar verecek .normali çok istedim ama nasip belki hala olur allah bilir .kızlar sizden istiyorum nolur bebeğim sağlıklı olsun da herşeye raziyim.öyle farklı duygular içindeyim ki şu an .kesinde değil hicbirsey allah bilir diyorum.inşallah sütüm de gelir hemen yavrum aç kalmaz .tek istediğim temiz kalbimizden bir dua.yazamazsam yarın zaten sezeryan olmuşumdur.allaha emanet olun kızlar.
geçmiş olsun kuzu.. Faranjitin hamilelikteki genel sebebi reflüymüş jaminim, benimde reflü tetikliyo malesef.. bebişinede maşallah gayet iyi kilo almışSelam kızlar, bizde Dr'a gittik. Bebegim iyi cok sukur. 2900 olmus. Demek tahin pekmez gercekten ise yarıyormuş :) gecen hafta 2500 dü. Gerçi drlarin dogru ölçtügu bile ne malum. Çünkü ondan öndeki hafta 2400du. Bir hafta 100 gr sonraki hafta 400 gr almış. Kafası buyuk bebeğimin. O yüzden normal dogum icin bakacağız.
Bir de dahiliye ye gittim. Faranjit olmuşum. İlac verdi Dr.
aminnn inşallah cnm.. :)Sonunda kızımın odasını yerleştirmeyi bitirdim ama fena yoruldumm
Ben de gitgide çok heyecanlanıyorum arkadaşlar,bu inanılmaz bir duyguAllah evlatlarımızı bizlere bağışlasın..
a.slm sebimmm hosgeldinnslm kızlar nasılsınız bakalım biz iyice ağırlaştık yarın kontrolümüz var oğluşumu çok özledim gelşimini de çok merak ediyorum umarım güzel kilo almıştır
geçmiş olsun cnm, öncelikle bol sıvı almalısın, ishalide yarım tatlı kaşığı kuru kahveye bikaç damla limon sıkıp yutarak ya da leblebi yiyerek bastırabilirsin. leblebi midenede iyi gelir..Tılsım7888 Allah hayırlısını versin benim oğlum da 3200bakalım ne olacak bu arada bayanlar ishal oldum ilaç kullanmak istemiyorum akşama eşime bişeyler sipariş ettim tavsiyesi olan var mı yardım edin terliyorum ama bulantı yok denecek kadar az :2:
bende hiç sanmıyorum kızım gününü beklesin ya ben doğurdummmu buraya haberde veremem ya..benim evde bilgisayarım netim falan yok eşim diyor bana sen şifreni sölersin ben girip yaarım haber veririm diyor hiiç veririmiyim şifremi o kadar onu çekiştiriyorum anasını çekiştiriyom burda okuusn hepsini sonra evde çıksın büyük çatışmaevet herşeyimiz aynı ya benimde boğazım yara gibi malesef ve faranjiti tetiklediği için çok acıyooyemek yerken yana yana inişini hissediyorum kızlar erkeklerden önce doğar derler ama benim sıpa durur mu bilmem hayırlısı cnmcım..
maşallah bebeğineeene zaman olursa olsun Rabbim sağlıcakla kucaklmayı nasib etsin, hakkında hangisi hayırlısıysa o doğum şekliyle olsun inşallah.. ayy çok garip bi duygu yaa, ne zaman doğurucağını bilmek hem güzel hem aşırı heyecanlı.. Güzel haberlerini bekliyoruz artıkın :) dualarımız seninle..
geçmiş olsun kuzu.. Faranjitin hamilelikteki genel sebebi reflüymüş jaminim, benimde reflü tetikliyo malesef.. bebişinede maşallah gayet iyi kilo almışhayırlısı ne ise o olsun :)
aminnn inşallah cnm.. :)
ohh geçmiş olsun caty'mmm eline koluna sağlık, biraz da rahatın için istirahat :) bizde görelim en kısa zamanda =)
a.slm sebimmm hosgeldinnoyy ne güselll yaa. hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah.. bu arada en son gittiğinde nasıldı, ne zaman gittin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?