• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ya bişey sorcam,benim canım çok şalgam cekiyo ve 2 gündür de 1bucuk 2 bardak içiyorum günde.. bi zararı olmaz demi?şimdi yine cnm çekti.......

Canım şalgam doğal havuçtan yapıldığından ve içinde katkı maddesi olmadığından iç içebildiğin kadar. :) Sadece sonrasında mide yanması yaşabilirsin. :1:

sansımCok bizi de ekler misiiiiinnn:)))
yaş 27 SAT 29.12.2012 kilo 68 d. tarihi: 05.10.2013 ilk bebek öğretmen

ssirius şimdi dikkatimi çekti biz birçok yönden benziyrz galiba yaşımız kilomuz tdt miz mesleğimiz ilk bebeklerimiz olması... ilginç değil mi? hangi şehirdesin sen ?

arkadaşlar benim aklıma bişey takıldı , ben pko hastası olduğum için şker hapı vermişti doktor bana dioformin , ilk hamile olduğumu öğrendiğimde onun zararı yok kullanbilirsin demişti muayeneye gittiğimde bununla ilgili bişey konuşmadık onunda benımde aklıma gelmedi , şimdi de doktorum kongrede bu hafta o yuzden görüşemedik bir bunun içide cep ten aramiim diyorum , acaba bir sıkıntı yaratır mı nedersiniz ? benimle aynı durumda olanlar var mı aranızda ?

Canım kullanma onu yumurtalıkları haraketlendirmek için veriyorlar hamilesin ve bırak . Eğer bendde kullanırken hamile kalsaydım doktorum bıraktıracaktı.
sende hamile kalmışsın bırak bence

meraba kızlar dün kalp atışlarını duymak için gitmiştim ama malesef duyamadım geçen haftal 5 haftalıktı ama hiç büyümemiş :-( çok moralim bozuldu galiba yaptığım tüm stresler bebeği etkiledi korktuğumda başıma geldi hala kese 5 haftalık gözüküyor doktor üzülme belki geç dölllenmedir dedi geçen hafta vajinal ultrasyonla bakmıştı dün karından baktı fark varmı bilmiyorum ama hayırlısı artık 6 marta gün verdi bir aksilik olmazsa duyarız dedi inşallah bir sorun yoktur :-(

merhaba kızlarrr bugün doktora gidicem bebeğimin inş. görebilirsek kese ve kalp atıişlarını göreceğiz

meraba kızlar dün kalp atışlarını duymak için gitmiştim ama malesef duyamadım geçen haftal 5 haftalıktı ama hiç büyümemiş :-( çok moralim bozuldu galiba yaptığım tüm stresler bebeği etkiledi korktuğumda başıma geldi hala kese 5 haftalık gözüküyor doktor üzülme belki geç dölllenmedir dedi geçen hafta vajinal ultrasyonla bakmıştı dün karından baktı fark varmı bilmiyorum ama hayırlısı artık 6 marta gün verdi bir aksilik olmazsa duyarız dedi inşallah bir sorun yoktur :-(

Ah canım,bak canını sıkıyorsun bebişi üzüyorsun.Neslihakanın bana sürekli dediği gibi olumlu düşün sonuç olumlu olsun:)Sakın üzülme sakın canını sıkma.Geç döllenmedir veya vajinal ultrasonla karından ultrason farklı olmuş olabilir.İnşaAllah sorunsuz bir şekilde pıt pıtları duyacaksın canım.

@mahtuana canım haber bekliyordum senden bugün yazdın mı ?
Umarım pıt pıtları duymuşsundur...
Dualarım seninle canım...

sağol canım ama duyamadım bebeğim büyümemiş inşallah terslik yoktur doktor normal dedi ama korkuyorum işte geçen hafta 5 haftalık görünüyordu bu haftada öyle göründü bilmiyorum ama çok üzüldüm :-(

cnm doktorunda sölemiş işte belki geç döllenmedir diye inşallah öledirde 6 martda görürsün kalp pıt pıtınıda cnm

hadi bakalım kolay gelsin..inşallah bebişten güzel haberler getirirsin.. hangi dr a gidiyorsun

özele gidiyordum oda devlet hastanesine yönlendirdi dr.nafiz körez devlet hastanesi daha doktoru ilk görcem ilknur die bi doktor bakalım randewu 3,30 dainş. güzel haberlerle dönerim hcg en son adetten 2 gün önce bakılmıst 879,48 cıkmıstı aradan 11 gün geçti bakalım ne kadar olmus

canım tabiki alttan ve üstten aynı değil. alttan bi hafta önceden gidiyor. cıx cıx cıx çocuğu durduk yere strese soktu bak :20:

Ben büşrayı zaten yazmışım da bilgilerini girmemişim :))) bknz.88 nolu kişi. ama az sonra değişecek :)))

Yoksa bu bir işaret mi:1:Zaten varmışım, o halde bunu olumlu bir işaret olarak alıyorum:nazar:
Bu arada canım satın 20 Aralık olduğuna bakma ben geç döllendim,ocakta adet olmam gereken zamanda hamile kaldım,bu yüzden inşaAllah doğum ekimde olacak:)

Arkadaşlar beni de ekleyebilir misiniz?Çok sık giremedim bu aralar nasıl olduğunu bilmiyorum ama sadece nick yetiyor mu? Yaş kilo gibi bilgiler ne için lazım?

Back
X