2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bundan sonra böyle canım ben saat 3 e kadar uyuyamıyorum beş buçuk gibi uyanıyorum..daha da uykum yok...her yanım ağrıyo..uykum var...ama minnakım benimle ya bu bana yeter...

bana da doktorum çantanı hazırla arabaya koy dedi...her an geleblirim dermiş..

ben de aynı duumdayım canım uyuyamıyorum uyusam bile sağa sola dönerken acı içinde kalkıyorum uyuyamıyorum sonra yanlarım acıyo yan yatmaktan ama terlemem yok az kaldı minnaklaımız için katlanıcaz

Insallah az kaldigina inanmak istiyorum uykusuzluk ve terleme birarada cok zor..

bundan sonra böyle canım ben saat 3 e kadar uyuyamıyorum beş buçuk gibi uyanıyorum..daha da uykum yok...her yanım ağrıyo..uykum var...ama minnakım benimle ya bu bana yeter...

Allahim ben de 1 haftadir bole 2-3 saat uyku gunde yetecek mi vucut cok enerji harciyor. ALlah yardim etsin tum hamilelere..

canim ben de ydisindayim. 12 ve 20 den sonra ultrason yok. Ebe bakiyor zaten, o da tansiyon, gobek olcumu. Ne NST ne baska bir sey. Allaha emanetiz insallah..

Allahim ben de 1 haftadir bole 2-3 saat uyku gunde yetecek mi vucut cok enerji harciyor. ALlah yardim etsin tum hamilelere..

.

canım vücut gelecek günlere yatırım yapıyor...alıştırıyor kendini...nasıl olsa bol bol uyuyamayacağımız günler olacak...

Sizin hafta daha ileri 34ten itirbaren normal mi uyku sorunu?

normal normal stres etme...her tarafın ağrıyacak..penguen gibi yürüyecen... yer birşey düştü mü o düşen şeye garip garip bakacan...nasıl eğilip alacam diye...baskı hissedecen hem alttan hem üstten...nefesin kesilecek...ne oturabilecen ne ayakta durabilecen...sadece yattığın zaman kendini rahat hissedecen...bir de alt kısımda iğnelenmeler olacak...akıntın fazlalaşacak...

nasıl gözünü korkuttum di mi?
bunlar olağan şeyler canım korkma...

:)
Ben bunlari yasiyorum simdiden. Egilip alamama tam ben:)

selam kızlar biz geldik az önce kahvaltı yaptık geç oldu ama olsun,gece hiç rahat uyuyamadım aşırı derecede belim ağrıyordu bir de sağa sola dönerken kütür jütür ses çıkarıyor sabah da yanıydı en sonunda bölük bölük uykuyla 9 kadar yattım sizlerden nehaber bakalım

sen de yeni mi başladı bu sorunlar ben yaklaşık 2 aydır böyleyim
çok normal yani telaş yapma
maşallah yavruna
Arkadaslar 39+2 deyim. Doktordayim simdi. 3300 gr olmus.
Ama doktor suyun azalmis dedi. Bir sorun olur mu acaba. Normal istiyorum ben.

canım 1 hafta önce komşum doğum yaptı 38. haftada mecburen suni sancıyla normal doğum yaptı çünkü senin gibi suyu azalmıştı o yüzden normal doğuma engel değil suyun azalması

Merhaba arkadaslar,
Bizde Dr'a gittik bugun. Nst de sancı çıkmadı. Cati muayenesi yaptın. Hic de acımadı. Çatın normal doguma müsait dedi. Fakat açıklık yok henüz dedi. Artık bu haftalarda doğursan iyi olur. Bebegin kafası da daha cok büyümez dedi. Suyu da iyimis.
Artık bol yuruyus ve merdiven çıkma yapacagım. Insallsh sancın gelir biran ince dedi. 40i geçirmek istemiyorum, kakasini yapar falan dedi. Hayırlısı artık. Bebegim 3200 olmus.
Artık sancı bekliyiruz insallah.
Haftaya gideceğim tekrardan.

Aynıyiz seninle canım. senin kac haftalık. Beklemesini mi istiyorsun sen?

bu saatten sonra kuzum gel teskere diyeceğiz herhalde...şafak sayıyoruzz resmen...maşallah kuzuna canım...inşallah normal doğumu gerçekleştirirsin...

okuyunca bir heyecan bastı bana allah hepimiz sağ salim kurtarsın inşallah minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

okuyunca bir heyecan bastı bana allah hepimiz sağ salim kurtarsın inşallah minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

amin canım inş ben hergun tetıkteyım artk ama sancı falan yok hurmada yıym ama yok vaktı saatı var herhalde gecen carsmba 2850 dı bırhafta oldu 3000kg olmstr dıme benm normal olck ayyy doguranları görünce cok sevınıyrm aglıyrm ya kendım dogurup kurtulmusm gıbı

ne guzel canım her seyın noormal maşallah bebeklre toparladı kılo olrak bu haftalarda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…