- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
1 haftadir uyku kalitesi 0. Uyaninca her yanim agriyor basim agir. Yatiyorum uyusam da uyku kalitesi yok kalkinca hic yatmasam daha iyi gibi. Bu zamana kadar ne guzeldi yine uykumu aliyordum. Simdi gece 2 de anca uyu 5te kalk sonrasi dön dön, ter icinde..Terleme olayi da cabasi hava soguk olmasina ragmen. Hep bole uykusuz mu geciyor son aylar 34+4 um
Slm kızlar doktordan geldik şimdi nst de sancım çıkmadı dün adet ağrısı gibi ağrım vardı dedim muayene etti açıklığa baktı yokmuş açıklık bebişin suyuda iyimiş gelişmeye devam ediyomuş ama bundan sonra çantalarınla gel kontrole heran herşey olabilir eve göndermem seni dedi cuma günü tekrar gel dedi artık yalancı doğum sancıları başlar senin ilk doğumun olduğu için anlamayabilirsin sancın olursa hemen gel dedi bakalım beklemicek herhalde benimki baksana doktorunda umudu yok
ben de aynı duumdayım canım uyuyamıyorum uyusam bile sağa sola dönerken acı içinde kalkıyorum uyuyamıyorum sonra yanlarım acıyo yan yatmaktan ama terlemem yok az kaldı minnaklaımız için katlanıcaz
bundan sonra böyle canım ben saat 3 e kadar uyuyamıyorum beş buçuk gibi uyanıyorum..daha da uykum yok...her yanım ağrıyo..uykum var...ama minnakım benimle ya bu bana yeter...
canım ultrasondan bakmıyor bana 3 aydır,yurtdışındayım,buırda nst ultrason çatı muayenesi,açıklık bakmak yok....en son 20. hf ultrasona girmiştim...kontrollerim sadece ebeyle...tüm gerginliğim bu yüzden zaten...Allaha emanet artık bebeğim...
Allahim ben de 1 haftadir bole 2-3 saat uyku gunde yetecek mi vucut cok enerji harciyor. ALlah yardim etsin tum hamilelere..
.
canım vücut gelecek günlere yatırım yapıyor...alıştırıyor kendini...nasıl olsa bol bol uyuyamayacağımız günler olacak...
Sizin hafta daha ileri 34ten itirbaren normal mi uyku sorunu?
normal normal stres etme...her tarafın ağrıyacak..penguen gibi yürüyecen... yer birşey düştü mü o düşen şeye garip garip bakacan...nasıl eğilip alacam diye...baskı hissedecen hem alttan hem üstten...nefesin kesilecek...ne oturabilecen ne ayakta durabilecen...sadece yattığın zaman kendini rahat hissedecen...bir de alt kısımda iğnelenmeler olacak...akıntın fazlalaşacak...
nasıl gözünü korkuttum di mi?bunlar olağan şeyler canım korkma...
bana da doktorum çantanı hazırla arabaya koy dedi...her an geleblirim dermiş..
:)
Ben bunlari yasiyorum simdiden. Egilip alamama tam ben:)
kaçıncı haftandasın peki.
sen de yeni mi başladı bu sorunlar ben yaklaşık 2 aydır böyleyim1 haftadir uyku kalitesi 0. Uyaninca her yanim agriyor basim agir. Yatiyorum uyusam da uyku kalitesi yok kalkinca hic yatmasam daha iyi gibi. Bu zamana kadar ne guzeldi yine uykumu aliyordum. Simdi gece 2 de anca uyu 5te kalk sonrasi dön dön, ter icinde..Terleme olayi da cabasi hava soguk olmasina ragmen. Hep bole uykusuz mu geciyor son aylar 34+4 um
maşallah yavrunatünaydın kızlar :80::80:
hastaneden geldim çok şükür oğluşum 3 kilo olmuşannesini üzmedi minnakım bir haftada 600 gr almış geçen hafta çok üzülmüştüm az almıştı die rahatladım neyseki
Arkadaslar 39+2 deyim. Doktordayim simdi. 3300 gr olmus.
Ama doktor suyun azalmis dedi. Bir sorun olur mu acaba. Normal istiyorum ben.
Slm kızlar doktordan geldik şimdi nst de sancım çıkmadı dün adet ağrısı gibi ağrım vardı dedim muayene etti açıklığa baktı yokmuş açıklık bebişin suyuda iyimiş gelişmeye devam ediyomuş ama bundan sonra çantalarınla gel kontrole heran herşey olabilir eve göndermem seni dedi cuma günü tekrar gel dedi artık yalancı doğum sancıları başlar senin ilk doğumun olduğu için anlamayabilirsin sancın olursa hemen gel dedi bakalım beklemicek herhalde benimki baksana doktorunda umudu yok
Merhaba arkadaslar,
Bizde Dr'a gittik bugun. Nst de sancı çıkmadı. Cati muayenesi yaptın. Hic de acımadı. Çatın normal doguma müsait dedi. Fakat açıklık yok henüz dedi. Artık bu haftalarda doğursan iyi olur. Bebegin kafası da daha cok büyümez dedi. Suyu da iyimis.
Artık bol yuruyus ve merdiven çıkma yapacagım. Insallsh sancın gelir biran ince dedi. 40i geçirmek istemiyorum, kakasini yapar falan dedi. Hayırlısı artık. Bebegim 3200 olmus.
Artık sancı bekliyiruz insallah.
Haftaya gideceğim tekrardan.
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlarrrrr ben yarın son kez hamileyimperşembe sabah 9 itibariyle ben bir anneyim :)
minik oğlum doğdu,en yakın zamanda hikayemi yazıcam
Merhaba arkadaslar,
Bizde Dr'a gittik bugun. Nst de sancı çıkmadı. Cati muayenesi yaptın. Hic de acımadı. Çatın normal doguma müsait dedi. Fakat açıklık yok henüz dedi. Artık bu haftalarda doğursan iyi olur. Bebegin kafası da daha cok büyümez dedi. Suyu da iyimis.
Artık bol yuruyus ve merdiven çıkma yapacagım. Insallsh sancın gelir biran ince dedi. 40i geçirmek istemiyorum, kakasini yapar falan dedi. Hayırlısı artık. Bebegim 3200 olmus.
Aynıyiz seninle canım. senin kac haftalık. Beklemesini mi istiyorsun sen?
okuyunca bir heyecan bastı bana allah hepimiz sağ salim kurtarsın inşallah minişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Merhaba arkadaslar,
Aynıyiz seninle canım. senin kac haftalık. Beklemesini mi istiyorsun sen?
Eki Görüntüle 813101
Kıxıma ördüğüm yelelek daha süslüycem kudaleyle:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?