Ay bende bıraktım artık iki haftadır hergun kargo geldi. Bana çalıştı resmen. Bundan sonra almicam artık dedim. Bi doğsun oğlum öyle başlayacam :)aynen canım...bende vurdum kendimi nette alışverişe...
Cullucan 3 gibi girecekti sanki ama emin değilim.ayy doğurmuştur heralde, öğlen değil miydi saati :26: bende cok merak ediyorum..
sağol canım, çok seviniyorum vallasonumuz geliyo yavaştan
elimden geldiğince dikkat edicem, Allah hayırlısıyla sağlıcakla ve doğru zamanda göndersin inşallah bebişlerimizi :)
Canım yuruyus merdiven çıkma falan yapıyor musun. Artık doğursan da olur.
doktorum bu şekilde kilo alırsa normal seni çok zorlar dedi canım...ama deneyeceğim..gerçi kilo alımına bağlı..bazı bebeklerin son haftalarda kilo alımında yavaşlama oluyormuş...öyle olursa doğururum...
kız çizgi filme ağlar mı insan...ben şu an o haldeyim..geçtim filmi..çizgi film...
slm cnm hoşgeldin.. rabbim sağlıcakla kavustursun insallahh :) kaçıncı haftandasın suan ?slm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
allah nasip ederse bende pazartesi saat 13te kızıma kavuşacağım..
Eki Görüntüle 812347 Eki Görüntüle 812348 [/QUO
snırım senin iç karnın büyük cnm ben 34. haftadayım ama karnım senden çokkk büyük :) iç karnım olmadığından, çok şeker görünüyorsun...
inşallah hayirlisi olur Cnmhoşgeldiniz kuzucuklarr :)
güle güle cnm, hayırlısıyla iste hep :) Allah en doğru zamanda gönderir, içini ferah tut emi :)
sağol Cnm benimallah gonlune gore versın canım dıkkat et kendıne ınsallah bebegınde saglıkla en kısa zamada gelır
hosgeldınızıyı yapmıssın bende uyumak ıstıyom ama bugun uyuyamıyom bugun acayıp bı sıkıntı var bend esımde evdeydı ama gonderdım gıt dısarı dedım cunku ne dese batıyor kavga edıcez durup dururken bu hormaonlar tum psıkolojımı lackalastırdıı
liste kabardıslm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
bende öğle saatlerinde diye hatılıyorum ama emin olamamıştım kuzum. hayırlısıyla kavussunda önemli değil :)Cullucan 3 gibi girecekti sanki ama emin değilim.
Evet canım vakit doluyor artık. Sona geldigimize inanmak zor. 280 gun.
film önerisi bekliyorum o zaman kızlar sizlerden...
slm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
zullumm kramp gibi adet sancısı tarzındaysa ağrıyla beraber sancı girip çıkıyosa saatlerini yaz ki aralığını ölçebilesin. benim dün sabah 8 de başladı 2şer saat arayla devam etti, akşamüstü 1,5 - 1 saat arası değişmeye başladı. 8,30dan sonra rahatladım. eğer ki daha da sıklaşsaydı dicektim kesin doğuruyom diyebiz geldik
kızlar belime ve karnım hala ağrıyor
kızım da habire tekme atıyor
az sonra duş alacagim yalancı sanciysa geçer
Eki Görüntüle 812347 Eki Görüntüle 812348 [/QUO
snırım senin iç karnın büyük cnm ben 34. haftadayım ama karnım senden çokkk büyük :) iç karnım olmadığından, çok şeker görünüyorsun...
saol canım ewet doktorda dedı iç karnın geniş diye olmasa da cok takılmazdım ya böle olunca da hoşuma gidiyo içimde kızım olduktan sonra sıkıntı yok
slm arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum ama yazılarınızı arada okuyordum nasılsınız
slm cnm hoşgeldin.. rabbim sağlıcakla kavustursun insallahh :) kaçıncı haftandasın suan ?
hoşgeldin hemşoooo...sezeryan mı olacaksın canım...
Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık
jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun
Ay bende bıraktım artık iki haftadır hergun kargo geldi. Bana çalıştı resmen. Bundan sonra almicam artık dedim. Bi doğsun oğlum öyle başlayacam :)
Canım yuruyus merdiven çıkma falan yapıyor musun. Artık doğursan da olur.
"What to expect when you're expecting" diye bir film var onu izledim gecen cok iyi geldi. Ağladım güldüm.
Izlemenizi tavsiye ederim. Tam hamilelikte izlenecek bir film.
Cnm benim düzenli sabah başlıyor akşama doğru bitiyorzullumm kramp gibi adet sancısı tarzındaysa ağrıyla beraber sancı girip çıkıyosa saatlerini yaz ki aralığını ölçebilesin. benim dün sabah 8 de başladı 2şer saat arayla devam etti, akşamüstü 1,5 - 1 saat arası değişmeye başladı. 8,30dan sonra rahatladım. eğer ki daha da sıklaşsaydı dicektim kesin doğuruyom diye
Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık
jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun
Çıkmadan önce kocişin telefonundan bugün çektiğimiz göbüşümü aldım, onu gösterim
Eki Görüntüle 813598
35+5 haftalığız =)
gözünaydın canım, artık bebiş gelsin hoşgelsin hayırlısıyla =)Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?