2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben de 161 im,63 le hamile kaldım şimdi 79 um,80 e az kaldıAma çok şükür karın ve popo harici fazla kilo gözükmüyor,hareketlerim de çok kısıtlanmadı hatta şimdi biyandan ütü yapıyorum

o zaman doğumdan sonra çabuk gider kilolar eğer her taraftan alsaydın yani kollardan filan da o daha zor veriliyor sanki

ay hayali bile güzel yaaa. kavuşsak bi an önce sağ sağlim zaman geçtikçe beklemesi daha zor oluyor, sürekli tetikteyim en ufak bişeyde acaba sancımı ki diyorum :))

Bu da bnm göbişim ve popişim Dha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim

aa ciddi misin bende de oluyor o tür akıntı ama benim nst de daha bşy çıkmadı yaa...

hepimizde aynı sıkıntılar var canım..işte belki de en fazla rahatsız eden düşünce bizi ne bekliyor düşüncesi...
ayy bır an oce saglıkla dogursak rahtlasak hem bedene hemkafa olarakk

cokk begendımmm benn bunuu
onlar tecrubelı ya canımm bılıyorlar durumları oyleyse bend dogum pozısyonuna gırdım senın kv dedıgıne gore

kızlar ben de geçen hafta öyleydim. en sonuna duygusal bir film açtım. böüre böğüre ağladım, o zamandan beri gayet iyiyim. deşarj oldum
ay canım ne fılmı bırı nasılsın dese basacam feryadı
aynı benı anlatmıssın yagmurum benımde annem yok kımsem yok bı kocam var bıde karnımdakı sıpam bunları dusununce daha kotu oluyorumm

canım sancınmı cıktı sen hıssedıyomuydun bu sancıları canım hayırlısıyla saglıkla gelır ınsallah bebısın

bıde kızlar bu adet sancıarı dedıgınız karın agrısı gıbı baslayıp sonra kasıklara mı vuruyor :44::44:

Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişim Dha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim
ay bi kibarcık göbüş daha :)

gayet net olmuş ne güzel görünüyor öyle hamiş hamiş maşallah

kız hiç gülesim yoktu yalancıktan top mu koudun yoksa
kız ciddi diom aynı dizilerdeki yalancıktan hamilelre benzio benim göbük
üşenmesem çekip yüklicem..
ayy bır an oce saglıkla dogursak rahtlasak hem bedene hemkafa olarakk

cokk begendımmm benn bunuu
çok kolay yapması kız, al bi zıbını koy kumaşın üstüne çiz, çizdiğin yerlerdende dik olduda bitti maşallah

Son düzenleme:

kız neyini üşeniyoon senin gibi hamarat hatun üşenir mi şehzade kıyafeti kapı süsü elinden her iş geliyor maşallah bir fotoyu mu üşendin çek de görelim merak ettim

Son düzenleme:

canım makına feln gerekır ona elde dıkılmez ama annem gelınce gosterıcem senıde ellerıne saglık hamarat hatunsun vesselam

kız neyini üşeniyoon senin gibi hamarat hatun üşenir mi şehzade kıyafeti kapı süsü elinden her iş geliyor maşallah bir fotoyu mu üşendin çek de görelim merak ettim
hehehu kolay işlerden kaçıyom sanırsam kendine göbüş yap de kalkar yaparım silikondan
dur hadi yükliyim.. ama benim böle afilli ev kıyafetlerim yok heee..

Ya işin komiği 100lere vurdugunda ben öle agrı falan hissetmedim
aa ciddi misin bende de oluyor o tür akıntı ama benim nst de daha bşy çıkmadı yaa...
Bilmiyorum ki cnm bende 3 gündür hem akıntı var hemde sancım çıktı bakalım

İnşallah artık gelsin şurda bişey kalmadı sabırsızlık bastı çok fena ve sancılar nasıl gelecek çok mrk ediyorum

o zaman doğumdan sonra çabuk gider kilolar eğer her taraftan alsaydın yani kollardan filan da o daha zor veriliyor sanki

işte ben o heryerden alalanlardanım, 22 kilo almıştım 1 hafta önce, artık tartılmayacağım(olsun veririz ya, 2013 ekim anneleri kilo veriyor topiği olur herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…