kızlar işe bir de iyi yanından bakın minyom kadınlar yaşını hiç göstermiyor keşke ben de öyle olsaydım hep genç kalırsınız işte
Ben de 161 im,63 le hamile kaldım şimdi 79 um,80 e az kaldıAma çok şükür karın ve popo harici fazla kilo gözükmüyor,hareketlerim de çok kısıtlanmadı hatta şimdi biyandan ütü yapıyorum
çıtı pıtıydın zaman eskıden kız trabzondayım bılıyosun her yer yokuş burda hep dıym o yokustan bı yuvarlansam meydana kadar duramam
napalım ana olucaz sonrada fıt fıt kızlarımız alıcaz onlara mını elbıseler gıydırıcez bızler de gıyıcez fıt elbıseler sonrada gezmelerdehobaaaaaaaaaaaa
gider canım senin genetiğinde kodlu zaten zayıf olmak yani abartılı yemediğin sürece çok hızlı gidecektiryani işin bide o tarafı var haklısın tabi bu kilolar giderse doğumdan sonra :)
yaw maşallah ne güzel kibarcık göbekleriniz var benmki nie sivri top gibi
Slm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık
jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun
gayet net olmuşEki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişimDha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim
yaw maşallah ne güzel kibarcık göbekleriniz var benmki nie sivri top gibisanki yalancıktan bişey koymuş gibi
ayy bır an oce saglıkla dogursak rahtlasak hem bedene hemkafa olarakk
hepimizde aynı sıkıntılar var canım..işte belki de en fazla rahatsız eden düşünce bizi ne bekliyor düşüncesi...
kıslar şehzademe kaftan dikdik.. nasıl olmuş?
mevlütte giydircem, farklı bişey olsun istedim klasik bebek mevlüt takımı yerine.. şapkası yapılcak bide..
onu da kavuk gibi yapmayı düşünüyorum, hatta bi zümrüt taşı gibi bişey de kıyabilirim ortasına, şirin olur, tam osmanlı kıyafeti..Eki Görüntüle 813505
onlar tecrubelı ya canımm bılıyorlar durumları oyleyse bend dogum pozısyonuna gırdım senın kv dedıgıne goremaşallah tosuncumaaaeğer gününü beklemeden doğum yaparsan senin içinde sorun olmaz serabım ya. gününü doldurursan biraz sıkıntı olabilir ama öncelikle hakkında hayırlısı :) benim dr da öyle söyledi kilosunda sorun yok gelişimi çok güzel, normal olursa kolay yaparsın dedi bakalım :) bende bekliyorum artık..
çok iyi anlıyorum kuzum, en çok zevk aldığın şeyler bile itici geliyo :) bi de kv dedi bunlar doğuma yakın olması gereken şeylermiş zaten.. sen doğum pozisyonuna girmeye başladın dedi dün :) benim kv dediyse kesin oluyo zaten :)
ay canım ne fılmı bırı nasılsın dese basacam feryadıkızlar ben de geçen hafta öyleydim. en sonuna duygusal bir film açtım. böüre böğüre ağladım, o zamandan beri gayet iyiyim. deşarj oldum
aynı benı anlatmıssın yagmurum benımde annem yok kımsem yok bı kocam var bıde karnımdakı sıpam bunları dusununce daha kotu oluyorummbenimde aklıma hep annem geliyo böyle oturup kendi kendime kalınca..sanki burda kimsem yokmuş gibi, çaresiz gibi saçma sapan şeyler geçiyo aklımdan.. sonra bebişim kıpırdayınca içim bi tuhaf oluyo, o beni hiç yalnız bırakmadı şükür diyip onunla konuşuyorum, gülerken ağlıyorum. of offf neler var neler :)
canım sancınmı cıktı sen hıssedıyomuydun bu sancıları canım hayırlısıyla saglıkla gelır ınsallah bebısınSlm canlar biz doktordan geldik nstde 100e vuran bi sancımız çıktı ve bebegimin başı yerini almaya başlamış doktorumuz gününü doldurmaz dedi zaten iki haftamız kaldı heran gelebilir gözüyle bakıyoruz artık
jöle kıvamlı akıntıda rahimin yumuşamasından oluyomuş oda dogum belirtilerindenmiş aklınızda olsun
ay bi kibarcık göbüş daha :)Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişimDha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim
kız ciddi diom aynı dizilerdeki yalancıktan hamilelre benzio benim göbükgayet net olmuşne güzel görünüyor öyle hamiş hamiş maşallah
kız hiç gülesim yoktuyalancıktan top mu koudun yoksa
çok kolay yapması kız, al bi zıbını koy kumaşın üstüne çiz, çizdiğin yerlerdende dikayy bır an oce saglıkla dogursak rahtlasak hem bedene hemkafa olarakk
cokk begendımmm benn bunuu
ay bi kibarcık göbüş daha :)
kız ciddi diom aynı dizilerdeki yalancıktan hamilelre benzio benim göbük
üşenmesem çekip yüklicem..
çok kolay yapması kız, al bi zıbını koy kumaşın üstüne çiz, çizdiğin yerlerdende dikolduda bitti maşallah
Totoş yanında hiç kibar kalmıyor amaay bi kibarcık göbüş daha :)
ay bi kibarcık göbüş daha :)
kız ciddi diom aynı dizilerdeki yalancıktan hamilelre benzio benim göbük
üşenmesem çekip yüklicem..
çok kolay yapması kız, al bi zıbını koy kumaşın üstüne çiz, çizdiğin yerlerdende dikolduda bitti maşallah
hehehu kolay işlerden kaçıyom sanırsamkız neyini üşeniyoon senin gibi hamarat hatun üşenir mi şehzade kıyafeti kapı süsü elinden her iş geliyor maşallah bir fotoyu mu üşendin çek de görelim merak ettim
Ya işin komiği 100lere vurdugunda ben öle agrı falan hissetmedimÂmin canım insallah :)
Hadi hayırlısı canım. Sancın 100lere vurmaya başladığına gore nasıl hissediyorsun kendini canım. Cok mu ağrıyor.
Anne gelsin, bebise gelsin sonra insallah :)
Maasallah canım. :)
Bilmiyorum ki cnm bende 3 gündür hem akıntı var hemde sancım çıktı bakalımaa ciddi misin bende de oluyor o tür akıntıama benim nst de daha bşy çıkmadı yaa...
ayy bır an oce saglıkla dogursak rahtlasak hem bedene hemkafa olarakk
cokk begendımmm benn bunuu
onlar tecrubelı ya canımm bılıyorlar durumları oyleyse bend dogum pozısyonuna gırdım senın kv dedıgıne gore
ay canım ne fılmı bırı nasılsın dese basacam feryadı
aynı benı anlatmıssın yagmurum benımde annem yok kımsem yok bı kocam var bıde karnımdakı sıpam bunları dusununce daha kotu oluyorumm
canım sancınmı cıktı sen hıssedıyomuydun bu sancıları canım hayırlısıyla saglıkla gelır ınsallah bebısın
bıde kızlar bu adet sancıarı dedıgınız karın agrısı gıbı baslayıp sonra kasıklara mı vuruyor :44::44:
o zaman doğumdan sonra çabuk gider kilolar eğer her taraftan alsaydın yani kollardan filan da o daha zor veriliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?