2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende uzun zamandır yapmayı düşünüyordum ama malzemelerini bulamıyordum şimdi buldm, cnm zaten sadece çevremdekilere satmıyorum kargoyla heryere gidebilir sen nerdesin :)

Belim agriyor biraz daha cok sag tarafa dogru ama kasiklarda agri yok simdilik yada ben hissetmiyorum gecen hafta sanci cikmamisti hadi hayirlisi baklm muane gunumu sabirsizlikla bekliyorum dogum sekli belli olucak ama hic farketmez yeterki melegim saglikla dogsun hayirlisiyla alalim kucaklara.

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase

Son düzenleme:
suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin

Bende koyayim dedim gobegimi :))
37+6 haftalik gobegim...

Eki Görüntüle 813729
çok fit bir hamiş daha maşallah canım bebişine de sana da
Eki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişim Dha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim
ohh maşallah maşallah senin totişle göbiş bir büyümüş ama çok şirin yaa
Eki Görüntüle 813799

Bu da benim göbüşüm kızlar. 35+2'deyim bugün :)
maşallah size canım tam bir hamiş göbüşü aşağıya da inmiş besbelli
o ne şirin bir yastıkmış öyle maşallah size canım çok tatlısınz

suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin
ayy canımmm ne güzel sancısız açılman o kadar olmuş az daha sabret minnakını kucağına almana ramak kalmış dualarımız sennle bir avazda kurtulursun inşallah

Emin değilim ama galiba benimde doğum sancılarım
Başladı:18:

sabırsızlıktan erkenden doğuracaz yemin ediyorum
sakin ol canım. duşa girdin mi? ılık bir duş al diyorlar... nasıl sancıların? ben de az önce belime giren bıçak yüzünden uyandım ama geçti. yalanmış :)

Son düzenleme:

Aralıklarla geliyor CNm
Bide bebiş bir yere toplanıyor
Ay inşallah doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…