banada oluyor canım o panik yapma hem bildiğime göre bebeğin hareketi azalırmış doğum yaklaşınca seninki büyük ihtimal aşağı inmiş yerleşiyordur oraya
ilerde bebeğime kendim yaparım die düşünmüştüm de onun için merak etim canım hem yapsan bile nerden nereye nasıl alcam senden
suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin
suan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin
çok fit bir hamiş daha maşallah canım bebişine de sana da
ohh maşallah maşallah senin totişle göbiş bir büyümüşEki Görüntüle 813755 Bu da bnm göbişim ve popişimDha net olsun diye aldığımda dar gelen ve hiç giyemediğim ev kıyafetimi giydim
maşallah size canım tam bir hamiş göbüşü aşağıya da inmiş besbelli
o ne şirin bir yastıkmış öylehamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum..bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene
yooo toto gayet sexsü
veee karşınızda benim yalancıktan göbükaranıza gireyim diye yastık koydum 35+5 hafta
Eki Görüntüle 813816
ayy canımmm ne güzel sancısız açılman o kadar olmuş az daha sabret minnakını kucağına almana ramak kalmış dualarımız sennle bir avazda kurtulursun inşallahsuan hastanedeyim.haber vereyim sizlere dedim.acilmam 8 cm olmus sancisiz.simdi yeni yeni basladi sancilar.dua edin benim icin
CNm acaba sancıların nasıl
Tarif edebilirmisin
belime vuruyor aniden.buyuk tuvaletim gelmis oluyor.[/
Çok zormus ya biz nasıl anılacaz bide ilk
Hamilelik çok endişe ediyorum
tam bir hamiş göbişi maşallah canımEki Görüntüle 813837
Buda bizim sıcağı sıcağına göbüşümü çektim size:))))
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninleSelam kızlarrr..yarın 08:30 da sezaryen e gireceğim.çok heyecanlıyım dua edin
burdayım zullumm
Emin değilim ama galiba benimde doğum sancılarım
Başladı:18:
sabırsızlıktan erkenden doğuracaz yemin ediyorum
sakin ol canım. duşa girdin mi? ılık bir duş al diyorlar... nasıl sancıların? ben de az önce belime giren bıçak yüzünden uyandım ama geçti. yalanmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?