2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hıçkırık başladı yine bikaç gündür olmuyodu ne güzel.. uzun sürmesi beni deli ediyo yav

saol canım inşallah fazla uzun sürmez aman kızlar tam hastalık havası çok dikkat edin kendinize

ayy ne güzel yarın sende kavuşuyorsun minnoşuna, allah sabrını verirmiş güzelim ne güzel sakinsin :) ben olsam çıldırırdım herhalde allah bilio ya sırf o heyecan yüzünden sez. olmak istemiyorum o geri sayımda kafayı yerim herhalde bakalım bizimkide daha belli değil gerçi, inş. yarın senin ve bebişinin güzel haberlerini alırız cnm, şimdiden hayırlı doğumlar olsun...

Günaydın kızlar. Saat 10dan beri alarmımı erteliyorum. Yeni kalktım.
Hala bir kırgınlık var üzerimde o kadar antibiyotik ictim. Hala sarı renk balgam geliyor. Daha fazla da icmek istemedim antibiyotiği açıkcası. 5 gun yeter.

günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
Şimdiye doğurmuşsunuz canım.

Bizim akraba gibi gittiğinde 8cm açıklık olması iyi birsey.
Allah analı babalı büyütsün evladını.
Darısı bizlerin basına insallah.

gunaydınn kızlarr nasılsınız hepımızde agrılar sabırsızlı tavan yapmıss allah yarıdımcımız olsunn...hala kahvaltı yapmadık ekmek yok hıc gıdesım yok bırı hayrına alıp gelsee be yaaa

aynen canım bu gece ağladım artık dayanamıyorum diye...ilk defa bu kadar kendimi yetersiz hissettim...dayanacak gücüm kalmamış..her bir yerim ayrı ağrıyor...

hepımız aynı durumdayız sanırım allah sabır versın canlarr en zor zamanlar bunlarmıs galıba hala herkes ısrarla tadını cıkar dıyor ama bende ne tat kaldı ne tuzz
ay bende oyleyım elımın yettıgını yapayım yetmedıgını alayım ıstıyorum kardesım dalga gecıyor ne bos seylerle ugrasıyon dıyor bana pıss bebek bezınden pasta yaptım neymıs ne ıse yarayacakmıs bos ısmıs ama ben cok buyuk bı zevkle yaptımmıyı olur canım bende anneme goderırım
gobusune de masallah canım benımkı uc gun onceden gıdıyor

bızımkı her sabah kalkınca bugunde dogurmadın dımı dıyor sankı benım elımde onceden sancı cekınce uzulurdu sımdı sevınıyor sankı

amınnn hepımze dayanma gcu versın en zor zamanlar bunlar galıbaa

allah anabalı buyutsun canımm ne guzel sancısız acılman olmuss darısı bıze ınsallahhh

Hepinize ayrı ayrı slmlar kızlar inanın artık dayanamıyorum bide üstüne grip oldum tam vahim vakayım umarım dogum yapmadan atlatırım

gecmıs olsun canım dınlen boll boll baska turlu atılmaz hastalık cook kotu bı zamanda gelmıs allah sıfa versınn....
kız sız nıye yatakları ayormadınız hala bız bayadır ayrı yatıyoz esımde rahat bende gece bızımkı ustumu acıyordu carpıyoduu dedık boyle olmazz zaten kardes olduk yataklarıda ayıralım tam olsunnn

kuzum seni çok iyi anlıyorum..şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum..okulda olsaydım bu halimle napardım bilemem..ne nefes alabiliyorum ne oturabiliyorum...mevlam yardımcın olsun...bende ilk başlarda hissettim yalancı sancıları şiddetli ama sonradan adet sancısı gibi sancılarım başladı...hala da devam ediyor...kasıklarımda oluyo..ama belden hiç vurmadı şimdiye kadar...

Hıçkırık başladı yine bikaç gündür olmuyodu ne güzel.. uzun sürmesi beni deli ediyo yav

sorma benimkini de sabahları tutuyo özellikle acıkıyo mu ne diye düşünmeye başladım..ben artık beslenmeye dikkat etmiyorum..resmen saldım hiç dikkat etmiyorum...bakalım pazartesi kaç kilo çıkacak...

bende kahvaltı yapmadım kızları bekliyorum...kim diyo bu zamanlarınızın tadını çıkartın diye...tad mı var ki çıkartalım...Rabbimin gücüne gitmesin ama zorlanıyoruz artık..çekcez mecbur ama gerçekten son zamanlar zormuş...

günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
cnm Rabbim ayrdımcın olsun sağlıkla kucağına la miniğini inş şimdiye oktan uyanmışsındır bile :)ilk yürüyüşünde de Allahım kolaylık versin bol sütün olsun inş:)
kizlaaaarrr dogum yaptim...

hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inş

kızlr ya ben yarın 40 olcm nezamn gelcek ya cok yoruldm artk bıan önce gelsn artk ya
Yürü ve merdiven çık canım.
maşallah canım benim ne kadar güzel bi göbiş
Teşekkürler canım.
ben artık eşimle odalarımı ayırmaya karar verdim ben zaten uyuyamıyorum bide onun üstünü ört saati çalar sustur gitsin kendi başının çaresine baksın sinirlerimi bozuyor bide horluyorr :)
Ben coktaaan ayırdım :)
Hayırlı doğumlar olsun insallah.
Benimde hala tam geçmedi. Geldi mı gitmiyor. Birde hamileligin son 6 haftasında bağışıklığımız iyice düşüyormuş. Bende hala öksuruyorum ve sarı balgam çıkarıyorum. Yoruldum oksurmekten.

Evet canım ben normalden yana oldugumu da baydan belirtmiştim. Cocuk dönünce ve cari da müsait olunca Dr da normal dogumu teşvik etti. Arada sadece 40i geçirmeyi sevmiyorum diyor. 40 olursak gelmezse sezeryan olabilir. Hayırlısı artık. Dediğin gibi 1inde başlatayım ben yürüyüşlere :)
Zaten yurtdışında bile tup bebegi normal doğurtuyorlar genelde. Bizimkiler korkutmuş bence anneleri. Annelerde tabii zaten zor kavuştuğu icin hemen sezeryan istiyor.
Insallah hayırlı sekilde kavuşalım hepimiz.
Artık sezeryan normal farketmez.

doktoruna sorsan bi jasminim ya, nasıl atlatıcaksın baska.. :26:

Evet cnm en son doğurmazsam zaten burada olurum yazmış
doğurayım diye diye gitmiş olmasın

Allah şifa versin son zamanlarda daha dikkati olmalıyız amz kızım hamildyken ben 9 ay grip olmamıştım son anda hastalanmıştım olacağı varsa oluyor işte
günaydın
Bugn bende üşendim evde çok az bayat ekmek vardı tost yptım

kızlr ya ben yarın 40 olcm nezamn gelcek ya cok yoruldm artk bıan önce gelsn artk ya
pek nazlı çıktı seninki he eylülde doğmak istemio çocuk belki, illa ekim olsun diyo

aaaaa olmadı şimdi, güçlü anne olmak lazım, ağlama zırlama da neymiş.. yok öle bişey olmaaazzzzz.. şu tipe bak, gülümse

senin bebişin erkek miydi cnm?
evet canım, canavar

ben artık eşimle odalarımı ayırmaya karar verdim ben zaten uyuyamıyorum bide onun üstünü ört saati çalar sustur gitsin kendi başının çaresine baksın sinirlerimi bozuyor bide horluyorr :)

bende bu gidişle ayıracam...güya üzerini açıyormuşum da onu hasta edecek mişim...

ay çok güldüm sizin kocalarda pek nazlıymış anacım :) sizin zaten bitane bebek varmış evde, bebek olunca zorlanmazsınız işte ne güzel

benim sıpanın hareketleri iyice yavaşladı kızlar...ben buradayım diyor ama eskisi gibi sert değil...:44:
benimde öyle canım, tekme değilde gerinme gibi hissediyorum artık

boş iş olurmu ya çok keyifli bencede iyi yapmışsın.. evet benim göbüş fırlamaya hazır füze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…