- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
ben artık kaburga batmasından dolayı ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum yatarsam iyi paşa..yoksa beni çok zorluyo...
amaniiinnn sancılarım çoğaldı mı yazmışşşKızlar zuluuuuuuu doğum yaptı mı acaba en son sancılarım çoğaldı yazmış
normal canım korkma.. benimki bi an hareketlenmeye başlıyo 1 2 dk karnım yamuk yumuk oluyo, sonra aniden kesiliyo, bekliyorum bekliyorummm tık yok, korkup karnımı sallıyorum, oturuyorum kalkıyorum sonra tepki veriyoartık azalma normal, demin okudum 37. haftadan itibaren bebeğin hareketlerinin 2 saatte 10 defa olması beklenirmiş, önceki gibi 1 saatte değil.
ovvv çok geçmiş olsun canım yaa, boğazın tahriş olmuştur büyük ihtimal ya da genizin. bende gripten korkuyorum çünkü 6.ayda burun tıkanıklığı yüzünden burnumun yanlarından tutarak uyuyodum ve yara oluşmuştu. sildikçe kanıyodu. senin gibi ağzıma geliyodu. halende azalarak devam ediyo kolay kolay geçmeyen bişeymiş. inşallah en kısa zamanda atlatırsın. boğazını kurutmamaya çalış.
allah daim etsin canım :) benim pil bitik, sıfır enerjiyle oturuyorum :))
günaydın anneler bizim ekim annelerinden ekimde anne olucak kimse kalmıcak bu gidişle.. Eylül'ün başından beri doğuruyoruz maaşallah, yarın da benim sıram sabah sezeryana giricem ama sanki ben diilde başkası doğurucakmış gibi geliyo olayın bilincine varamadım henüz
Şimdiye doğurmuşsunuz canım.günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
kizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam )) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
amaniiinnn sancılarım çoğaldı mı yazmışşş
aynen canım bu gece ağladım artık dayanamıyorum diye...ilk defa bu kadar kendimi yetersiz hissettim...dayanacak gücüm kalmamış..her bir yerim ayrı ağrıyor...
ay bende oyleyım elımın yettıgını yapayım yetmedıgını alayım ıstıyorum kardesım dalga gecıyor ne bos seylerle ugrasıyon dıyor bana pıss bebek bezınden pasta yaptım neymıs ne ıse yarayacakmıs bos ısmıs ama ben cok buyuk bı zevkle yaptımmhamaratlıktan ziyade felaket maymun iştahlıyım, herşeyi yapayım deniyim istiyorum..bi de sıkılınca, uğraş oluyo işte insana.. evet makinasız olmaz.. ben sana netten indirdiğim fotoları da gönderirim gösterirsin annene
yooo toto gayet sexsü
veee karşınızda benim yalancıktan göbükaranıza gireyim diye yastık koydum 35+5 hafta
Eki Görüntüle 813816
bızımkı her sabah kalkınca bugunde dogurmadın dımı dıyor sankı benım elımde onceden sancı cekınce uzulurdu sımdı sevınıyor sankıkız benimki de gün sayıyor ama sakın maaştan önce doğurma ha diyorayın 15inde doğurabilirsin diyor benim zaten 16sı görünüyor doğum ama doktorum daha önce olabilir dedi bakalım babsını mı dinlicek doktorumu
amınnn hepımze dayanma gcu versın en zor zamanlar bunlar galıbaaAllahım dayanma gücü verrrrr...
Son zamanlar iyice tatsızlaştım yaa, yine bitik bi haldeyim, gece wc ye kalktığımda bile oturup ağlayasım geliyo her yerimin ayrı ağrımasından.. yatsam olmuyo kalksam olmuyo ne yapacağımı şaşırdım.. hep halime şükrediyorum ama ruhsuz gibi dolaşmaktan da sıkıldım yaaa
allah anabalı buyutsun canımm ne guzel sancısız acılman olmuss darısı bıze ınsallahhhkizlarrr dogum yaptim)) aksam 11 de suyum gelmeye basladi.hastaneye geldigimizde saat 1 di. 8 cm acilma var dedi.sancisiz ilerlemis. 3 gibi sancilarim basladi.5 ten sonra sancilarim siklasti ve dayanilmaz hale geldi.ama ilerlemiyordu acilmam.en son 5 bucuktan sonra ikinma hissi ile birlikye sancilar iki dakikada bir geldi.artik vakti geliyordu.alti bucukta oglumu kucagima aldim.okadar oyalanmasinin sebebi kordonu bir yere takilmis...dogum son bir saat sanci haric kolaydi.zaten gorunce herseyi unuttum.allahim size de kolaylik versin.bol bol hurmaya devam )) suan eldivenlerini emiyo alpimiz
Hepinize ayrı ayrı slmlar kızlar inanın artık dayanamıyorum bide üstüne grip oldum tam vahim vakayım umarım dogum yapmadan atlatırım
olsun serabım gelsinler artık, senin için de oğlun içinde en hayırlı zamanda göndersin Rabbim :)
bu gece bende denicem artık evde olmak istiyorum ben ya en azından evde yatarım uykum gelince uyurum böyle çok zor olyuor
bende iki üç gecedir yalancı sancıları hissettim baya şiddetliydi ama sanırım bunlar fasafiso asılları doğumda gelecek:18::18::18::18:
Hıçkırık başladı yinebikaç gündür olmuyodu ne güzel.. uzun sürmesi beni deli ediyo yav
Evet cnm ya yatarak geçiyor anca
gunaydınn kızlarr nasılsınız hepımızde agrılar sabırsızlı tavan yapmıss allah yarıdımcımız olsunn...hala kahvaltı yapmadık ekmek yok hıc gıdesım yok bırı hayrına alıp gelsee be yaaa
hepımız aynı durumdayız sanırım allah sabır versın canlarr en zor zamanlar bunlarmıs galıba hala herkes ısrarla tadını cıkar dıyor ama bende ne tat kaldı ne tuzz
cnm Rabbim ayrdımcın olsun sağlıkla kucağına la miniğini inş şimdiye oktan uyanmışsındır bile :)ilk yürüyüşünde de Allahım kolaylık versin bol sütün olsun inş:)günaydın arkadaşlar biz hazırlandık doğuma gidiyoruz 9gibi olucak doğumum ,epidural sezeryan.bana dua edin olur mu?geldiğimde doğum hikayemi paylaşıcam kendinize çok dikkat edin :)
kizlaaaarrr dogum yaptim...
Yürü ve merdiven çık canım.kızlr ya ben yarın 40 olcm nezamn gelcek ya cok yoruldm artk bıan önce gelsn artk ya
Teşekkürler canım.maşallah canım benim ne kadar güzel bi göbiş
Ben coktaaan ayırdım :)ben artık eşimle odalarımı ayırmaya karar verdim ben zaten uyuyamıyorum bide onun üstünü ört saati çalar sustur gitsin kendi başının çaresine baksın sinirlerimi bozuyor bide horluyorr :)
Hayırlı doğumlar olsun insallah.günaydın anneler bizim ekim annelerinden ekimde anne olucak kimse kalmıcak bu gidişle.. Eylül'ün başından beri doğuruyoruz maaşallah, yarın da benim sıram sabah sezeryana giricem ama sanki ben diilde başkası doğurucakmış gibi geliyo olayın bilincine varamadım henüz
Benimde hala tam geçmedi. Geldi mı gitmiyor. Birde hamileligin son 6 haftasında bağışıklığımız iyice düşüyormuş. Bende hala öksuruyorum ve sarı balgam çıkarıyorum. Yoruldum oksurmekten.Duşu ve ballı ıhlamur içiyorum canım limonda sıkıyorum ama banamısın demedi burun tıkalı nefes alamıyorım
Grip olmasaydım bebegim gelsin diye dua ederdim ama şimdi gribim geçmeden gelmesin paşam
okadar zorlanıyorumki halim dermanım yok
Hayırlısı cnm demek ki tüp bebekte de normal doğuma yaklsşan doktorlar var bu çok güzel çatının müsait olmasının boyunun uzunluğuyla alakası var mı acaba benimde boyum uzundur yıllar önce bir dokor senin çatın normal doğuma çok müsait demişti
O zaman sende 1 ekimde merdivenleri çıkıp inmeye başla cnm :)
doktoruna sorsan bi jasminim ya, nasıl atlatıcaksın baska.. :26:Günaydın kızlar. Saat 10dan beri alarmımı erteliyorum. Yeni kalktım.
Hala bir kırgınlık var üzerimde o kadar antibiyotik ictim. Hala sarı renk balgam geliyor. Daha fazla da icmek istemedim antibiyotiği açıkcası. 5 gun yeter.
doğurayım diye diye gitmiş olmasınEvet cnm en son doğurmazsam zaten burada olurum yazmış
Allah şifa versin son zamanlarda daha dikkati olmalıyız amz kızım hamildyken ben 9 ay grip olmamıştım son anda hastalanmıştım olacağı varsa oluyor işteGünaydın kızlar. Saat 10dan beri alarmımı erteliyorum. Yeni kalktım.
Hala bir kırgınlık var üzerimde o kadar antibiyotik ictim. Hala sarı renk balgam geliyor. Daha fazla da icmek istemedim antibiyotiği açıkcası. 5 gun yeter.
Şimdiye doğurmuşsunuz canım.
Bizim akraba gibi gittiğinde 8cm açıklık olması iyi birsey.
Allah analı babalı büyütsün evladını.
Darısı bizlerin basına insallah.
günaydıngunaydınn kızlarr nasılsınız hepımızde agrılar sabırsızlı tavan yapmıss allah yarıdımcımız olsunn...hala kahvaltı yapmadık ekmek yok hıc gıdesım yok bırı hayrına alıp gelsee be yaaa
hepımız aynı durumdayız sanırım allah sabır versın canlarr en zor zamanlar bunlarmıs galıba hala herkes ısrarla tadını cıkar dıyor ama bende ne tat kaldı ne tuzz
ay bende oyleyım elımın yettıgını yapayım yetmedıgını alayım ıstıyorum kardesım dalga gecıyor ne bos seylerle ugrasıyon dıyor bana pıss bebek bezınden pasta yaptım neymıs ne ıse yarayacakmıs bos ısmıs ama ben cok buyuk bı zevkle yaptımmıyı olur canım bende anneme goderırım
gobusune de masallah canım benımkı uc gun onceden gıdıyor
bızımkı her sabah kalkınca bugunde dogurmadın dımı dıyor sankı benım elımde onceden sancı cekınce uzulurdu sımdı sevınıyor sankı
amınnn hepımze dayanma gcu versın en zor zamanlar bunlar galıbaa
allah anabalı buyutsun canımm ne guzel sancısız acılman olmuss darısı bıze ınsallahhh
gecmıs olsun canım dınlen boll boll baska turlu atılmaz hastalık cook kotu bı zamanda gelmıs allah sıfa versınn....
kız sız nıye yatakları ayormadınız hala bız bayadır ayrı yatıyoz esımde rahat bende gece bızımkı ustumu acıyordu carpıyoduu dedık boyle olmazz zaten kardes olduk yataklarıda ayıralım tam olsunnn
pek nazlı çıktı seninki hekızlr ya ben yarın 40 olcm nezamn gelcek ya cok yoruldm artk bıan önce gelsn artk ya
aaaaa olmadı şimdi, güçlü anne olmak lazım, ağlama zırlama da neymiş.. yok öle bişey olmaaazzzzz.. şu tipe bak, gülümseAllahım dayanma gücü verrrrr...
Son zamanlar iyice tatsızlaştım yaa, yine bitik bi haldeyim, gece wc ye kalktığımda bile oturup ağlayasım geliyo her yerimin ayrı ağrımasından.. yatsam olmuyo kalksam olmuyo ne yapacağımı şaşırdım.. hep halime şükrediyorum ama ruhsuz gibi dolaşmaktan da sıkıldım yaaa
evet canım, canavarsenin bebişin erkek miydi cnm?
ben ağladım..hemde sinirlendim eşim totosunu döndü uyudu..onu da o halde görünce iyice sinirlendim..ve ateş basmaları yeniden başladı...sabah eşime diyorum beni neden kaldırmadın diyor...kırasım geldi o an kafasını..
ben artık eşimle odalarımı ayırmaya karar verdim ben zaten uyuyamıyorum bide onun üstünü ört saati çalar sustur gitsin kendi başının çaresine baksın sinirlerimi bozuyor bide horluyorr :)
bende bu gidişle ayıracam...güya üzerini açıyormuşum da onu hasta edecek mişim...
ay çok güldümaynen..tak etti bu gece..birde sabah kalkıp demez mi kaldırsaydın diye...ya sen yatakta kıpırdasan ben uyanıyorum...dön o taraf dön bu taraf kalk kaç kere mide bulantısı için banyoya git hiç mi ses duymadın...hemde kalkmış sabah bu gece hiç uyuyamadım demez mi boğazlayasım geldi o an...
benimde öyle canım, tekme değilde gerinme gibi hissediyorum artıkbenim sıpanın hareketleri iyice yavaşladı kızlar...ben buradayım diyor ama eskisi gibi sert değil...:44:
boş iş olurmu ya çok keyifli bencedeay bende oyleyım elımın yettıgını yapayım yetmedıgını alayım ıstıyorum kardesım dalga gecıyor ne bos seylerle ugrasıyon dıyor bana pıss bebek bezınden pasta yaptım neymıs ne ıse yarayacakmıs bos ısmıs ama ben cok buyuk bı zevkle yaptımmıyı olur canım bende anneme goderırım
gobusune de masallah canım benımkı uc gun onceden gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?