İyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..
İyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..
Selam kızlar kontrolum haftayaydı bugun yınede bır gıdeyım nstye gıreyım ıstedım gırdım sancım cıkmadı çatı muanem yapıldı ister istemez tedırgın oldum cok uzun surmuyor çatı cokda genıs degılmıs yanı ne dar ne genıs dedi normal dogum bebegın kılosuna baglıymıs bu durumu yasıyan varmı? Hakkımızdan hayırlısı bebiş yeterkı saglıklı olsun.
amin Cnm eğer bebisin tosuncuk Olmassa normal yaparsın
sen ne düşünüyorsun normal mi
hayırlısı olsun canım daha ben çatı muayenesi olmadım o yüzden biiemiyorum şu an kaç kilo bebişin?Selam kızlar kontrolum haftayaydı bugun yınede bır gıdeyım nstye gıreyım ıstedım gırdım sancım cıkmadı çatı muanem yapıldı ister istemez tedırgın oldum cok uzun surmuyor çatı cokda genıs degılmıs yanı ne dar ne genıs dedi normal dogum bebegın kılosuna baglıymıs bu durumu yasıyan varmı? Hakkımızdan hayırlısı bebiş yeterkı saglıklı olsun.
çok geçmiş olun canım Allah acil şifa versinİyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..
çantam tamamen bitti sayılır ohhh...hafta sonu saçımıdaboyayacam şıkır şıkır gidecez doğuma fönümüzüde çektirecez size boyatacağım rengi yollayım yorum alayım kızlar
çok duygulandım şimdı canım :2::2: benım elifımde bana hep surprızler yaptı ama sevsın benı benı bırakmasın
hayırlısı olsun canım daha ben çatı muayenesi olmadım o yüzden biiemiyorum şu an kaç kilo bebişin?
çok geçmiş olun canım Allah acil şifa versin
Ben normal ıstıyorum tatlım ama tabı bebiş için tehlıkelı bır durum olmasında sezeryanda olurum hıc sorun degıl kıloya baglı bakalım 5 ekımde kac kılo olucak bellı olur
Eki Görüntüle 815161 Bak cnm böyle oldu battaniyemiz :)
çok güzel olmuş cnm ellerinize sağlık bende model bakıyorum örmesi kolay ve şık model arıyorum... tavsiyeleriniz var mı?
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin inşşşİyiyim diyelim ,çok şükür..Bugün eşim yanımda ,erken geldi mutluyum ama babaannem memlekette hastanede müşaade altında,bugün birden şuurunu kaybetti,konuşamıyor,aşırı hareketli..Daha dün normalmiş anlamadık aklım hep orda..
Bu modelin yeleğimife ben ördüm modelol kolay ve çok şık duruyo bunu örenilirsin ben yine yelek başlafım sıkıntıdan:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?