2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam kızlar kontrolum haftayaydı bugun yınede bır gıdeyım nstye gıreyım ıstedım gırdım sancım cıkmadı çatı muanem yapıldı ister istemez tedırgın oldum cok uzun surmuyor çatı cokda genıs degılmıs yanı ne dar ne genıs dedi normal dogum bebegın kılosuna baglıymıs bu durumu yasıyan varmı? Hakkımızdan hayırlısı bebiş yeterkı saglıklı olsun.

çok geçmiş olsun Cnm uzme kendini allah şifa versin

Gecmiş olsun cnm RABBİM şifa versın tez zamanda ınsallah.

amin Cnm eğer bebisin tosuncuk Olmassa normal yaparsın
sen ne düşünüyorsun normal mi

amin Cnm eğer bebisin tosuncuk Olmassa normal yaparsın
sen ne düşünüyorsun normal mi

Ben normal ıstıyorum tatlım ama tabı bebiş için tehlıkelı bır durum olmasında sezeryanda olurum hıc sorun degıl kıloya baglı bakalım 5 ekımde kac kılo olucak bellı olur

hayırlısı olsun canım daha ben çatı muayenesi olmadım o yüzden biiemiyorum şu an kaç kilo bebişin?
çok geçmiş olun canım Allah acil şifa versin

çantam tamamen bitti sayılır ohhh...hafta sonu saçımıdaboyayacam şıkır şıkır gidecez doğuma fönümüzüde çektirecez size boyatacağım rengi yollayım yorum alayım kızlar

Guzelmıs canım bende boyamıyorum hamıs kaldım kalalı artık 1 ay daha beklerm gercı kendı sacımın rengıne daha alıstım

çok duygulandım şimdı canım :2::2: benım elifımde bana hep surprızler yaptı ama sevsın benı benı bırakmasın

allahın izniyle kuzum hiçbirimizin bebeği bizi anneciklerini üzmezler, onları biz okadar çok seviyoruzki nelere katlanıyoruz onlarda bunları hissediyorlar cnm benim :) allahın izniyle hepimiz sağlıkla minişlerimizi kucağımıza alacağız annesi :) yakın olsaydık da hep beraber bi parti verseydik :) hepimize moral olurdu :) göbişli tontişler anam oynarken düşünsenize bizi koptum :)

Çok teşekkür ederim kızlar,dua ediyoruz bakalım..Eğer ameliyata girerse düşünmek bile istemiyorum,yaşı epey var..

maşallah ya 26 kişi olmuşuz :) ekime doğuran kalmıcak galiba bu gidişle :)

Çok geçmiş olsun cnm allah şifa versin inşşş((

Doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün emınımkı cok guzel bır duygudur bızde tadalım ınsallah, saglıklı huzurlu ömürler versın RABBİM darısı hepımızın basına .

Allahtan acil şifalar cnm inş. herşey yolunda gider ve tez zamanda sağlıklı olarak hastaneden çıkar..

Bu modelin yeleğimife ben ördüm modelol kolay ve çok şık duruyo bunu örenilirsin ben yine yelek başlafım sıkıntıdan:)))))

yeleğini gördüm cnm çok şık olmuş :) gerçi elimde daha doğum odası süslerinin yapımı devam ediyoır ama arada bi battaniye, hırka falan öreyim diyorum :) minişime benimde el emeğim olsun istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…