2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım zeytinyağına başla istersen...açılmayı o kolaylaştırıyormuş bilgin olsun...

Evet canım baslıyayım normalmı sezeryanmı olucagım netlesmedı ama en azından sımdıden elımden gelenı yapayım ben ama nasıl yapıcam tam olarak bılemıyorumda göbüşten zorda olur

Evet canım baslıyayım normalmı sezeryanmı olucagım netlesmedı ama en azından sımdıden elımden gelenı yapayım ben ama nasıl yapıcam tam olarak bılemıyorumda göbüşten zorda olur

eylül annelerinden eşlerine yaptıranlar var canım...bende pazartesiye kadar bekleyeceğim..benim pazartesi netleşir büyük bir ihtimal sezeryan mı normal mi..eğer normal olur derse bende başlayacağım yağa...

Kızlar ben çıkıyorum, çok fazla sıkılıyorum artık yaa.. kv ile bişiler yapıcaz mutfakta, tabi ben dayanabilirsem yapıcam kendinize iyi bakın görüşürüz

cnm stres yapma bebeğin doğru zamnı bekliyodur illaki bide cinsiyetin neydi 41 haftada doğan cocuk sayısıda cok bnce telaş yapmana gerek yok inş. hayrlısıyla kucağına alırsın

canım çatı için belki haftaya kontrolde yapar ama nst ye alması gerekmıyo mu ben mı abartıyorum çünkü sancım var yok değil bi de bi arkadas paylaşmıştı sancım 50 cıktı ama ben hissetmedim diye ben hissediyorum bi de offf kafam cok karısık kötüyüm bugün

eylül annelerinden eşlerine yaptıranlar var canım...bende pazartesiye kadar bekleyeceğim..benim pazartesi netleşir büyük bir ihtimal sezeryan mı normal mi..eğer normal olur derse bende başlayacağım yağa...

Anladım canım bende baslıyayım kendım yapamazsam artık kocişe söylerim napayım Herhangı bır zararı falan olmaz ınsallah pat dıye dogurmuyalım bırde hahah 20 gun var bana daha tabı beklerse bebişciğım Birde masaj yapıcam dımı cnm cok ılerletmedenmı olucak?

cnm stres yapma bebeğin doğru zamnı bekliyodur illaki bide cinsiyetin neydi 41 haftada doğan cocuk sayısıda cok bnce telaş yapmana gerek yok inş. hayrlısıyla kucağına alırsın

cinsiyeti kız...Allahtan cinsiyetini söylediler,yaklaşık 5-6 yıl öncesine kadar cinsiyet bile söylenmiyormuş,yengem +27. haftada sezeryana alınmıştı,erken doğumdu,cinsiyetini o zaman bile söylemediler,hatta bi erkek bi kız ismi düşünün,olur da bebeği kurtaramazsak ismi olsun demişler yaaa çok duygusuz soğuk insanlar burdakiler...Allahtan yeğenim sapa sağlam şu an,ama büyük bir travma yani...

anladım cnm hurma ye bnce sen

eylül annelerinin topiğine yaz istersen canım ne zaman başlamışlar onlar..tecrübeliler bizden...bizden başlayan var mı bilmiyorum...

kızlar mrb nasılsınız dogum yaptım ben genel anestezı ile gercekleştı dogumum baska dogum yapan arkadas varmı son gunlerde?umarım herkez ıyıdır

Son düzenleme:
Senın catı kontrolu yapılmadı dımı cnm daha? Bebişin topluydu galıba maşallah Ben de cok merak edıyorum normalmı sezeryanmı dıye her ıkısındende korkuyorum zaten poff

benim çatı muayenem yapılmadı canım ayın 19unda gittiğimde kilosu fazlaydı..30una randevu verdi...bakalım pazartesiyi bekliyoruz...zaten sezeryan derse çatıya gerek yok herhalde yapmaz...

bi kaç önerim olabilir

hurma yemeye başlabilirsin
mümkün olduğu kadar çok yürü ve merdiven çık
eşinle ilişkiye girebilirsin onun çok hızlandırdığını söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…