baya iş yapıp yorulmuşsun senin bebiş bugünlerde gelmeye mi niyetleniyor nedir arada yokluyor sankiKızlar merhaba ya dünden beri kendimi çok yordum kaburgam çok ğrıyor çamaşırım vardı haftalık ütüm vardı derken en sonunda hastane çantamıda hazırladım bugünde kışlık birşeyler atayım dedim dolaba daha yeni oturdum dün gece yorgunluktan herhalde karnım yine ağırdı eşim doktora gidelim dedi biraz dinlendikten sonra geçi çok şükür
Bu arada bakamadım doğum yapan var mı kızlar
o keyifsizlik oluyor malesef arada hatta ben de çoğunlukla oluyor yemeğimi bile yapasım gelmiyorSlm kızlar bugün bi keyfsizlik var üzerimde( kızımda pek hareketli değil ( bugün doğum yapan yok galiba
hadi sağ salim al inşallah kucağına kolay bir doğum olsunslm kızlar nasılsınız bakalım . ben bayadır takıp edemiyorum sadece girip yazıp çıkıyorum. epey bi doğuran olmuş cullucanda doğurmuşdünde yazmıştım bizde pazartesı gidiyoruz sezeryanla alacaklar oğlumu. son iki gün baya heyecanlıyım
kızlar nasıl anlatsam bilemiyorum.karnımın alt kısımlarında bi acı var dün geceden beri.ağrı gibi değil ama.çok tuhaf bişey.bebişim kanalamı indi acaba.hiç böle durumda olan varmı arkadaşlar?
hiç suna naalım bı gıyoruz buraya bı cıkıyoruz can sıkıntısı evde
kızlarrrrr bugün işte son günüm artık çalışamaz raporumu aldın evimde dinlenmece kızımla daha fazla zaman geçireceğimmm,sabahın köründe kalkmak zorunda kalmayacağımmmmmm yaşasındarısı tüm izin için gün sayan arkadaşlarımın başına
canım sanki her an adet olacak ibi mi benim de 2 gündür bebk orda harket ediyor yani kasıklarda,bir de adet olacak gibi hissediyorum kendimi ona benzer bir ağrı var
masallah CnmKontrolden ciktim kizlar. Bebisim gayet iyi masallah. Artik haftada bir geliyorum. Ntsde de sorun cikmadi. Ve tabi ki doktorum henuz gun vermedi..
dr nst ile ilgili hicbirsey demedi 2 saniye baktı herşey iyi dediMaşallah canım bebeğine nts de sancın çıkmadı mı ? Hiçbirşey söylemedi mi doktor herşey normal mi o kadar sancıya rağmen.:26:
linacigim idrarimda yanma oluyor akintilar çoğaldıaynen gece gece aklım temizlikteydi anneme de söyledim baya güldü dalga geçti benlebenim de eşim dağınık malesef evde çocuk var gibi şimdi her yer tertipli düzenli akşam o gelsin bu evden eser kalmicak
bak görüyomusun sen ehemn bizi bırakıp gitmişin ama bebiş bizi bırakmamış ekimi bekliyorşaka bir yana tabi de sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın demişler demekki daha zamanı var
canım nst de sancın çıkmamış demekki gelmeye iyeti yok acaba gerçekten üşütüyot olabilir misin eşin gibi ben de öylle soraım bari..hem bebişin sağlıklıymış neden sinir oldun ki takılma bence psikolojik de olabilir kafanı dağıt biraz
ay sezinim senin de az kaldı ne güzel sağlıklı bir şekilde al inşallah elifini kucağına dualarımız seninle
masallah kız senin bebis 4 kiloyu geçecekCanim bozma sinirini. Agri esigin de dusuk olabilir ama icim rahat etsin diyorsan baska bir doktora da gorun tabi. Hafta ici esim beni gturemez dersen ben sana eslik ederim.
Benimki de 3400 gr olmus, 50 cm. 2 hafta onden gidiyomus. Beklenen tarih 28 ekim idi, artik 10 ekim gibi... Yine de tarih vermedi. Haftaya bakacak :)
sende dr degistir istersen Cnmoyyy maşallah kılosu nekadar ii tosun olcak bu annesiiiiiiiialla benim doktor sancılarım oluyo dememe rağmen nst ye bile almadı anam anlamdım ki ben bunları
bu gidişle doguramayacagim dr doğumla ilgili birşey demediAyy cnm seni dün doğum yaptı zannettik gece ağrım var deyince birde buraya girmeyince bu arada kızına maşallah kaçıncı haftadasın sen?
ALlah uzun sağlıklı ömürler versin 2 gecen tutmuyorlar mı sezeryanda ama belki epidural olduğu için 1 gece
ay geçmişi fakan okuyorum bende yaprak dökümü oynıyor beyaz tv de ona bakıyorumm
insan evde olunca da tv'ye muhtaç kalıyor yaa hemde yıllanmış dizilere ben de bir onu bir onu açıyorum değiştir dur
ilgilenmedi mi nasıl ilgilenmez bu enfeksiyon belirtisi iltihap ya da enfeksiyon vardır ve sen de bu kadar sancı yapan şey de bu malesef bence yarın başka bir doktora görünmasallah Cnm
dr nst ile ilgili hicbirsey demedi 2 saniye baktı herşey iyi dedi
linacigim idrarimda yanma oluyor akintilar çoğaldı
rengi değişti ve kaşıntı var dr söyledim ama ilgilenmedi
diğer dr bu sikayetlerimde fitil vermişti
masallah kız senin bebis 4 kiloyu geçecek
sende dr degistir istersen Cnm
bu gidişle doguramayacagim dr doğumla ilgili birşey demedi
haftaya 39 haftalık olacaz ama ne muayene yaptı ne de doğumla
ilgili konuştu 3 dk sürdü sadece
dün akşam oldu cnm bugünde geçmedi merak ettim doğumun bir belirtisimidir diyeadet olacak gibi değil cnm bu daha farklı bişey.kötü bişey olmasında acıması önemli değil
ay cnm yıllardır çalışıyorum bende hazır evdeyim herşeyi izliyorum valaaa
ilgilenmedi mi nasıl ilgilenmez bu enfeksiyon belirtisi iltihap ya da enfeksiyon vardır ve sen de bu kadar sancı yapan şey de bu malesef bence yarın başka bir doktora görün
benim de gece oldu ama dediğin gibi farklıydı en yakın adet sancısını tarif edebilirim buna bugün de arada oluyor annem bunların normal olduğunu doğuma 10-15 gün kala oluyormuş böyle şeyler
ben de okuldu sınavdı derken fazla alışmamışım tv'ye o yüzden sadece oturup tv izleyemiyorum bir yandan o açık evde ses olsun en azından diye bir yandan da sizlerle muhabbet allahtan burası varda oyalanıp paylaşımda bulanabiliyoruz
gitt canım pazartesi mutlaka ihmal etmebende oyle tahmin ediyorum Cnm idrarimin
rengi bile kirmizimsi oldu pazartesi randevu aldım
yoksa içim rahat etmeyecek
ewt ya dün eşim dio yasaklayacam sana kk yı dio orda okuyosun ne varsa yaşıyosun sende icat çıkarıyosun diooasla dedimm engelleyemezsinn
kızlar iki haftadır sürekli tansiyonum yükseliyor
gitt canım pazartesi mutlaka ihmal etme
benim ki allahtan yasaklicam filan demiyor da dalga geçiyor yanılmıyorsam senin de eşin emniyette dimi
gitt canım pazartesi mutlaka ihmal etme
benim ki allahtan yasaklicam filan demiyor da dalga geçiyor yanılmıyorsam senin de eşin emniyette dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?