2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evt fiyatıda uygunmuş fikirde güsel hem görmeye gelenlere yastığımız güzel mi de özellikle akrabalara çünkü en çok onlar görcek, bi dahaki gelişlerinde tedbirli gelsinler ayy ne fena olur ya

birde geceleri beni gör deseydin...
he valla ya ama şükür daha bi kere kusmuşluğum yok, bulantıyla geçiştirdik biz.. 0 birazda nazlanmaya yer arıyodu, bana anlatırken her işi ben yapıyorum kv şöyle pis felan derdi, ama en yakın arkadaşım camdan baksa görüyo evlerini. hergün çardakta oturuyo çöp bile kaldırmıyı diyo bazen insanlara gülesim geliyo, neyi kanıtlamaya çalışıyosa..

4 saat deliksiz uyuyabiliyosunben en fazla yarım saat...dön o taraf dön bu taraf yapıp duruyorum sürekli...

lına yaz yagmuru ve ben panıklı aynı durumdayız napcz kızlar ya allahımıza sıgınalım bol bol okuyalım basımızda hemsıreler dok olucak mudahale ederler düşünelım

mrb kızlar nasılsınız daha yeni girebildim dışardaydık son eksiklerimiz tamamlandı saçlarımı boyadım kafamda şu anda .....doğuma hazır gibiyiz malum son 11 gün kaldı

bakımlı anne seni benim de boyaya ihtiyacım var ama doğumu bekliyorum ben

mrb kızlar nasılsınız daha yeni girebildim dışardaydık son eksiklerimiz tamamlandı saçlarımı boyadım kafamda şu anda .....doğuma hazır gibiyiz malum son 11 gün kaldı

bana izin vermemişti doktorum saç boyasına canım...son zamanlarda boyatabilir miyiz ki acaba...
:26::26:

süslerimiz

Eklentiler

• $IMG_0375.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_0374.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_0373.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 60
Slm kızlar bizim işler bitti eşim şimdi yemek yapıyo bebişin odasına uyku setini falan yazmamıştım onları yazdık kapısına tül geçirdim ayrıyeten kapı süsünü taktık artan tüllerle hastane kapısınada fiyonk yaptım zaten 1 gün kalcam hastanede o yüzden oraya iyi bişey yapmıcam bunu hastane kapısına ascam ay ters çekmişim resmi

Eklentiler

• $image.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $image.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 68

bana izin vermemişti doktorum saç boyasına canım...son zamanlarda boyatabilir miyiz ki acaba...
:26::26:

ilk aylar sıkıntı yaratabilirmiş ama son aydayız bir sıkıntısı olmazmış bende öğrendim saçlarım çok fena olmuştu valla doğumda fotolarda oğlum anasını güzel görsünn

lına yaz yagmuru ve ben panıklı aynı durumdayız napcz kızlar ya allahımıza sıgınalım bol bol okuyalım basımızda hemsıreler dok olucak mudahale ederler düşünelım

bende panik atak yok çok şükür sadece anksiyete var endişeli durumlarda hemen başlıyor derin nefes alma ihtiyacı nefesim bana yetmiyor o zamanlarda neyse bu konuyu kapatalım bence çünkü iyice aklıma geliyor şimdi yine başlicak diye korkuyorum

ben çıkartıyordum da canım...son zamanlarda boğazım tahriş olmuştu kan çıkartıyordum sürekli...kaç serum yedim hastane de bilmiyorum...ayyyy eski günleri nasıl atlatmışız ya...şimdi bile tuhaf geldi...

çok güzeller cicili cicili ne hoş insan tam bebek moduna giriyor bunlarla

benimde şuan normal gözüküyo canımcım ama olurda öyle bişey yaşarsam diye elimde olmadan endişendim. Bahsettiğin korkular benimde aklımdan geçen şeyler ama Allah büyüktür herşeyin ecrini verir. Sağlıcakla kavusucaz insallah :)

eksikler bittimi insan nası rahatlıyo :) ohh saçlarıda boyadın, keyif seninn kuzu :)

tabiki canları sağolsun kuzum :) büronun yakın olması çok güzel, benim eşimde eve 10 dk mesafede çalışıyo burası küçük yer olduğundan.. tlfnda da hızlı aramaya aldım numarasını :)) bizim hastane uzak, merkeze 1 saatte anca varabiliyoruz ama ilk doğum olunca zaten hemen herşey olup bitmiyomuş, doktorumunda memleketi bu ilçe. durumumu bildiğinden rahatlıkla yönlendirebilir diye düşünüyorum inşallah tabi :)

ilk aylar sıkıntı yaratabilirmiş ama son aydayız bir sıkıntısı olmazmış bende öğrendim saçlarım çok fena olmuştu valla doğumda fotolarda oğlum anasını güzel görsünn

Kızlar bende ilk 4. Ayda boyatcaktım boyamı bile aldırttım kuaföre organics in ama doktorum izin vermedi bu hafta boyatayım dedim doktora yalvardım resmen hayır dedi boyamda kaldı kuaförde çok kötü saçlarım çok beyaz var napalım doğumdan sonra ilk işim kuaföre gitmek olcak

güzel günlerde kullanın canım inşallah...bende hastanedeki odayı süslesem mi diye düşünüyorum...kafam çok karışık bu konuda...

evet canım hemen doğmuyorlar o yüzden yetişirsin sen de fazlasıyla hem de

doğumdan sonra boyatırsın demişti dr bana..valla benim saçlarında şöyle bir bakıma ihtiyacı var zaten...ben büyük bir delilik edip saçlarımı ateş kızılına boyatmıştım..bir hafta sonrada hamile olduğumu öğrendim...tabi şu an saçlarımın halini sen düşün...

nıye canım ben daha cok rahatlyrm benm gıbı olanları görünce demek normal dıyorm sadece ben degılım dıyrm sakın ol bak ben 40taym bazen cok cesaretlenym bazen cok tırsıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…