- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
evt fiyatıda uygunmuş fikirde güsel hematarım canım kız ucuz bişeymiş 15 lıra annem ceyızıme ıgne oyalı bebek altın yastıgı yaptrmıiş ama uygun geldı bana foyatı ben daha pahalı bekliyodum bakalım altın gelecekmı yastıgı hazr ama
kız enerjı yokda naparsın varmış gıbı yaptımeşim uff puff dedı sevmez hiç oyle gezmeyıı ama mecbur yalnız cıkamayınca neyse son artık evdeyım hep dısarı cıkma yasagı koydu bana
he valla yabirde geceleri beni gör deseydin...
deliksiz uyku yok artık kuzum :) ben yorgunken bile en fazla 4 saat deliksiz uyuyabiliyorum sonrası ya koltukta oturarak geçiyo ya da sağa sola dönerek :)) eşinin yanında olması çok iyi olur, artık ne zaman ne olcağımız belli olmuyo :) sende mi anksiyetelisinnefes insanı çok zorluyo, karnım şiş gibi geldiği zamanlarda bile habire derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum yoksa rahatlayamıyorum. arkadaşında üst karnım uyusunca nefes alamadım diyişi beni çok etkiledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, korktuklarımızla karşılaştırmasın, sağlıcakla kavuşalım bebişlere inşallah :)
deliksiz uyku yok artık kuzum :) ben yorgunken bile en fazla 4 saat deliksiz uyuyabiliyorum sonrası ya koltukta oturarak geçiyo ya da sağa sola dönerek :)) eşinin yanında olması çok iyi olur, artık ne zaman ne olcağımız belli olmuyo :) sende mi anksiyetelisinnefes insanı çok zorluyo, karnım şiş gibi geldiği zamanlarda bile habire derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum yoksa rahatlayamıyorum. arkadaşında üst karnım uyusunca nefes alamadım diyişi beni çok etkiledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, korktuklarımızla karşılaştırmasın, sağlıcakla kavuşalım bebişlere inşallah :)
mrb kızlar nasılsınız daha yeni girebildim dışardaydık son eksiklerimiz tamamlandı saçlarımı boyadım kafamda şu anda .....doğuma hazır gibiyiz malum son 11 gün kaldı
mrb kızlar nasılsınız daha yeni girebildim dışardaydık son eksiklerimiz tamamlandı saçlarımı boyadım kafamda şu anda .....doğuma hazır gibiyiz malum son 11 gün kaldı
bana izin vermemişti doktorum saç boyasına canım...son zamanlarda boyatabilir miyiz ki acaba...:26::26:
lına yaz yagmuru ve ben panıklı aynı durumdayız napcz kızlar ya allahımıza sıgınalım bol bol okuyalım basımızda hemsıreler dok olucak mudahale ederler düşünelım
süslerimiz
he valla yaama şükür daha bi kere kusmuşluğum yok, bulantıyla geçiştirdik biz.. 0 birazda nazlanmaya yer arıyodu, bana anlatırken her işi ben yapıyorum kv şöyle pis felan derdi, ama en yakın arkadaşım camdan baksa görüyo evlerini. hergün çardakta oturuyo çöp bile kaldırmıyı diyo bazen insanlara gülesim geliyo, neyi kanıtlamaya çalışıyosa..
süslerimiz
Slm kızlar bizim işler bitti eşim şimdi yemek yapıyobebişin odasına uyku setini falan yazmamıştım onları yazdık kapısına tül geçirdim ayrıyeten kapı süsünü taktık artan tüllerle hastane kapısınada fiyonk yaptım zaten 1 gün kalcam hastanede o yüzden oraya iyi bişey yapmıcam bunu hastane kapısına ascam ay ters çekmişim resmi
benimde şuan normal gözüküyo canımcım ama olurda öyle bişey yaşarsam diye elimde olmadan endişendim. Bahsettiğin korkular benimde aklımdan geçen şeyler ama Allah büyüktür herşeyin ecrini verir.şimdi okudm sen öyle yazınca tahmın ettm benm normal ama ben yıne nefes problemı yasıcm dıye korkym valla inş allahım bı durgunluk verr sadece bebişimizi düşünp panık yapmayız bende öyleym napcaz geneldede uyanamazsam korkusu var off ya hepsı zor normaldede ıkınmak var
eksikler bittimi insan nası rahatlıyo :) ohh saçlarıda boyadın, keyif seninn kuzu :)mrb kızlar nasılsınız daha yeni girebildim dışardaydık son eksiklerimiz tamamlandı saçlarımı boyadım kafamda şu anda .....doğuma hazır gibiyiz malum son 11 gün kaldı
tabiki canları sağolsun kuzum :) büronun yakın olması çok güzel, benim eşimde eve 10 dk mesafede çalışıyo burası küçük yer olduğundan.. tlfnda da hızlı aramaya aldım numarasını :)) bizim hastane uzak, merkeze 1 saatte anca varabiliyoruz ama ilk doğum olunca zaten hemen herşey olup bitmiyomuş, doktorumunda memleketi bu ilçe. durumumu bildiğinden rahatlıkla yönlendirebilir diye düşünüyorum inşallah tabi :)neyse şimdi yine aklıma gelmesin nefes problemi
evet deliksiz uyku uyumayalı 2 ayı geçiyor malesef bebeğimin canı sağolsun napalım,,evetatlım eşimin burada olması iyi olur taksim bize uzak bir de trafiğe filan takılsa 2 saat geçer o gelene kadar ama burada bürosu 5 dk masafe hemen gelebilir
ilk aylar sıkıntı yaratabilirmiş ama son aydayız bir sıkıntısı olmazmış bende öğrendim saçlarım çok fena olmuştu valla doğumda fotolarda oğlum anasını güzel görsünn
süslerimiz
Slm kızlar bizim işler bitti eşim şimdi yemek yapıyobebişin odasına uyku setini falan yazmamıştım onları yazdık kapısına tül geçirdim ayrıyeten kapı süsünü taktık artan tüllerle hastane kapısınada fiyonk yaptım zaten 1 gün kalcam hastanede o yüzden oraya iyi bişey yapmıcam bunu hastane kapısına ascam ay ters çekmişim resmi
benimde şuan normal gözüküyo canımcım ama olurda öyle bişey yaşarsam diye elimde olmadan endişendim. Bahsettiğin korkular benimde aklımdan geçen şeyler ama Allah büyüktür herşeyin ecrini verir.Sağlıcakla kavusucaz insallah :)
eksikler bittimi insan nası rahatlıyo :) ohh saçlarıda boyadın, keyif seninn kuzu :)
tabiki canları sağolsun kuzum :) büronun yakın olması çok güzel, benim eşimde eve 10 dk mesafede çalışıyo burası küçük yer olduğundan.. tlfnda da hızlı aramaya aldım numarasını :)) bizim hastane uzak, merkeze 1 saatte anca varabiliyoruz ama ilk doğum olunca zaten hemen herşey olup bitmiyomuş, doktorumunda memleketi bu ilçe. durumumu bildiğinden rahatlıkla yönlendirebilir diye düşünüyorum inşallah tabi :)
ilk aylar sıkıntı yaratabilirmiş ama son aydayız bir sıkıntısı olmazmış bende öğrendim saçlarım çok fena olmuştu valla doğumda fotolarda oğlum anasını güzel görsünn
bende panik atak yok çok şükür sadece anksiyete var endişeli durumlarda hemen başlıyor derin nefes alma ihtiyacı nefesim bana yetmiyor o zamanlarda neyse bu konuyu kapatalım bence çünkü iyice aklıma geliyor şimdi yine başlicak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?