limonlu sıcak su iç bal da koy içine iyi gelirgünaydın hamişler :) çok fena hasta oldum nezle gibi napıcam iyileşmem lazım
linacigim serap arkadasin gece sancısı gelmişti
gecmise göz atarsanız gorursunuz kobtrolude
vardı Cnm
ben suan hiç iyi değilim kızlar
çok kotuyum
mrb cnm sana bi sorum olcak bu spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasında ne fark var acaba bilio musun???
kız beni cekistiriyonuz
bu arada eski dr yanındayım
keşke hiç degistirmeseydim
diğer dr sinir oldum kızım1500
gr kızlar dr 1 kilo fazla söylemiş
sinir oldum şoka ugradim galiba
kızım iyi değil
aynen bana da öyle geliyor 41. haftaya kalmasa iyidir allah herkesin gönlüne göre versin de o da evde yalnız yaa sıkılıyor iyice beklemek daha da sıkıyor o yüzden bu kadar acele ediyor herhalde diye düşünüyorum
hadi hayırlısı canım sen mi istedin sezeryanı yoksa zorunlu mu benim doktor bu konuda pek onuşmuyor yaa gıcık oldum valla çatı muayenesi filan yapmıyor haftaya da yapmicakmış sonraki hafta yaparım dedi zaten sonraki hafta doğum haftam yaa belirsizlik eni deli etti
Canım ben vajınusmustum o nedenle normal dogum yapmam bıraz zorlucak cunku ben alttan muayenede olamıyorum normal dogum esnasında kac kere alttan muayene olmak zorunda kalıcam. onedenle doktorumla bırlıkte sezeryana karar verdık...
kız beni cekistiriyonuz
bu arada eski dr yanındayım
keşke hiç degistirmeseydim
diğer dr sinir oldum kızım2500
gr kızlar dr 1 kilo fazla söylemiş
sinir oldum şoka ugradim galiba
kızım iyi değil
limonlu sıcak su iç bal da koy içine iyi gelir
hadi yaa haberim yok geçmişi okumaya çalışıyorum ama bitmiyorum..neyin var tatlım neden kötüsün ters birşey yoktur umarım
kız sen çok istiyon ya ondan geç gelecek gibi geliyor inşallah en hayırlı zamanda kavuşursunuz
şimdi baktım sero yazmış sancım var diye mesaj attım ama görmedi sanrım doğurmuş olmasın
kendini tanıyıp ona göre karar vermen çok güzel sağ salim al inşallah kucağına yavrunu
evet cnm kendımı tanıyorum vajınusmus ılletıyle nerdeyse 1,5 yıl bogustum ve benı cok yıprattı. Dogum anımında kotu olmasını ıstemedıgım ıcın kararımızı aldık bakalım. inş hayırlısı olur hakkımızda...
günü geldiğinde doğar annesi vakti geldiğinde doğurmak istemesen bile doğar oherkese merhaba kızlar bugün çatı muayenesi oldum.normal doğum yapabilirsin dedi doktor.bugüne kadar normal normal diye dua eden ben azıcık korkmayamı başladım ne:))) tabi muayene biraz travma benim için ondan oldu galiba.üfffff doğsun artık yaa.yarın temizlikçi gelcek ben kendimi ona odakladım temizlik bitince bende pırt diye doğururmuşum:))) bu gidişle biz 41 i görürüz bende sancı bel ağrısı hiç bi şey yok.eşimde çalışıyo bütün gün yalnız beklede beklee.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bütün anne adayları ve bütün çocuklar yıllardır hep dualarımda benim.doğururken bile sizlere ve tüm dünya çocuklarına dua edicem Allah ın izniyle.
Kızlar günaydın
dün gece bayağı adet olacakmışım gibi ağrım oldu belimrde vurdu sonra uyumuşum kalktığımda sol kasığımda batma vardı hala devam ediyor acaba bebeğim i dönüyor anlamadım
bu arada serap ve yoladevam arkadaşlarımızdan haber var mı onlarında sancıları gelmişi ve hastaneye gideceklerdi
Merhaba kızlar. Bende drdan geliyorum. Bende bi zamanlar vajinismustum.Çatı.muayenesini yine olamadım ve yine ağladım( normal dogumu cok istiyorum.bebek cok iri değil.sancilarimi bekliycez eğer yapabilirsem normal doğum olacak.yoksa Sezeryan olacak.
yok cnm benim ağrı gitti batma var sol kasıktagünaydın arkadaşlar şu an dr siramizi bekliyoz
kizimi görecem sonrada diğer randevuma yetisecegim
ayrıntıları yazarım serapcigim kız dogurunca yaz senide
listeye ekleyek
als senide listeye ekleyek Cnm benim haberlerinizi
bekliyoz
maşallah bebişine cnmgünaydın kızlar biz geldik doktora gittik bugün bebeğin gayet iyi çok şükür 3110gr olmuş 50 cm de boyu var
nst'de de önemli bir sancı çıkmadı sadece yalancı sancılar çıktı doktorum öyle dedi
günü geldiğinde doğar annesi vakti geldiğinde doğurmak istemesen bile doğar osen de yeni olmuşsun çatı muayenesini benim doktorumda 39 sonunda yapıyo
canım inşallah Allah gönlüne göre verir.benim doktor muayene bazen doğumu tetikliyo dedi ondan son haftaya bırakıyomuş.sendemi normal doğum düşünüyosun.
hayırlısı olsun canım inşllah kolaycacık doğuruverirsin sağlıklı bir şekilde..peki bebişin boyu ve kilosu nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?