Bi fıstık gördüm sankiiiEki Görüntüle 818346 kızlar son fotoğrafımızı koymak istedim 36+4 haftalığız
üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun sonuçta hakkımızda hangisinin hyırlı olacağını biz bilemeyiz önemli olan senin vebebeğinin sağlığıkızlar ben geldim çok kotuyum tansiyonum 16-10 bebeğin
kilosu zayıf siz siz olun güvendiğiniz dr gidin çok uzgunum
çünkü yarın sezaryen günyüzüne belirliycez tansiyonum dusmuyor
astimim var dr şu anlık bebek iyi ama fazla dayanmaz dedi
nst de sancı yok bu cektigim sancıların sebebi lokasit
diye bir madde idrarda çıktı ve mantar var iyiki diğer
dr güvenip kizimin sağlığıyla oynamamışim iki
haftadır yüksek tansiyonla gezmisim dr seçimi
bana bıraktı ben normal istiyorum.ama eşim
kizimiza birşey olmasından korkuyor dr
zaten normali istemiyor çünkü ilk
doğum uzun sürüyor astım ve tansiyon
yükselirse bebis ve ben tehlikeye girermisiz
çok uzgunum ağlıyorum
çok geçmiş olsunMerhaba kızlar izne ayrılınca ev işlerine daldım biraz önce popom üstüne düştüm kalçam ağrıyor inşallah bebeğime bişey olmamıştır
pekmeze başlayalım bizde biraz geç oldu amma...Benimde gecen hafta 2800dü.100gr almış 1haftada. Onceki hafta 600gr almıştı nerdeyse
hakkında hayırlısı cnm maşallah nazar değmesin tam bir tosun paşa olmuş aynıyız senlede malesef benimkinin kilosu az benimde haftaya sezeryankızlar ben geldim doğurmadım ama
dün bayağı şidddetlenmişti sancım...saat 2ye kadar iyi çektim sancıyı...duş aldıktan sonra da devam etti..saat dörde kadar aralıklarla vurdu geçti..4.den sonra uyuyakalmışım..ama halen daha belimden böbreklerimden sancı vuruyo..sabah 8 de hastanedeydik..8 buçukta randevumuz vardı..doktor acil aldı zaten içeriye bekletmedi sancımın gece olduğunu söyleyince..ultrasyonda baktı..minnakım artık tosun paşa olmuş 4 kilo 300 gram çıktı...sancıların bu yüzden de olabilir dedi..çünkü bebek çok hareketli kıpır kıpır ama hareket edecek alanı yok daralmış daraldıkça baskı yapıyor bu baskı da sancı olarak sana yansıyo dedi..nst.ye gönderdi...nst.de 2 dakika bebeği sabit yakalayabildi yaklaşık 30-40 dakika uğraştı hemşire...ebe geldi sırt üstü deneyelim dedi..sırt üstü yatırdılar işte 2 dakika yakalayabildiler sonra tekrar hareket etti..bu kezde benim nefesim daraldı...daralınca çocuğun kalp atışları hızlandı...ölçemiyoruz dedi..doktoru aradı ebe...çocuk hareketli ölçüm yapamıyorum dedi..doktorumun yanına indim...normali çok istediğimi biliyor..istersen çatı muayeneni de yapalım dedi ...kafan da ve benim kafamda bir soru işareti kalmasın dedi..ebesine yönlendirdi kendi yapmadı...ebe çatı muayenesini yaptı..hiçte korkulacak birşey yok kızlar..ama o arada yine sancım oluyo belden gelen...açıklık yok..bebek iri olduğu için kanala girmemiş baş aşağı duruyo ama kanalda değil dedi ebe...kağıda bişiler yazdı doktoruna götür dedi...tekrardan doktora geldik...bu şekilde seni çok zorlar dedi..daha 37.haftandasın ve çocuk 4kilo 300 gram ne zaman geleceği belli olmaz..normal bir şekilde ve kanala girmemişken normali artık düşünemeyiz dedi...eşimi aldılar içeri...kuaförden randevu alır gibi çocuğa gün beğenmeye başladıkbayramdan sonraya bırakamam..39.haftadan önce de alamam dedi...en son ayın 10unda karar kıldık..haftaya pazartesi nst ve tahliler için randevu verdi...aç karnına gel dedi..nst.de sakin dursun diye...yani anlayacağınız oğluma kavuşmama 10 gün var..ama doktorum herhangi bir kanama veya suyun geldiği an direkt geliyorsun beklemiyorsun dedi...sancılandığın anda bekleme çekme o sancıyı..hem sancı çekip hem sezeryan olmanı istemem dedi...benden bu kadarlık kızlar...
mantar bende var deliricem bazencanım üzülme bende çok istedim normal doğumu..ama olmadı...tek kuzular iyi oolsunlar napalım istemeye istemeye sezeryanı kabul ettim bugün ama başka çaremde yoktu...bu arada bende de lökosit vardı geçen tahlilde...ebe bugün çatı muayenemi yaparken mantar var dedi...kaşıntın var mı dedi...ama bende kaşıntının k'si yok ben anlamadım mantar olunca kaşıntıdan duramazsın dedi...lökosit sancımı yapıyormuş acaba dün gece şiddetlenen sancılarımın sebebi bu lökosit denen şey mi yaptı acaba...keşke mantarı dr.ye deseydim...:44::44:
dr benimkide hareketli olduğu için muhtemelen doğduktan sonra da öyle devam eder dedi
tontiş olmasına tontişte aynı zamanda da bir dakika yerinde durmuyor..bugün hemşireleri çok zorladı benim oğlum...ebe de Allah sana sabır versin kızım dedi..karnındaki gibi dışarıda olursa yandın demektir dedi...
o fark nasıl o kadar çıkar yasağol tatlim şoku uzerimden atmaya çalışıyorum
düşünsene diğer dr 3654 grm dedi bu dr birden2500
kilo deyince şok oldum
hayırdır gecen neden kötüydü aksi bir durum yoktur umarımSelam kızlar, bizde işimizi bitirdik size bi bakalım dedik..:80:
Kötü geçen bir geceden sonra toparlanmak pek mümkün olmadı ama şükür halimize..
Sizlerde durum nasıl ?
Geçmişe şöyle bi göz ucuyla baktım, çoğu arkadaş doğum için tarih almaya başlamış, herkes için hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla ve çabucak kurtarsın hepimizi..
Serabım doğurdun sandım kısss, alıntılardan gördüm mesajını, maşallah bebişine tam tosuncuk olmuşo kadar keyif bende olsa bende çıkmazdım tabi
kızlar moralim çok bozukdr a gittim bugün doğum yapacağım hastaneye son kontrollerimi orda yaptırmak amacıyla gittim bütün ultrason fotoğraflarımı sonuçlarımı fln yanımda götürmeme rağmen dr bana neden geldin dedi bende son kontrollerimi burda yaptırmak istedim burda doğum yapmak istiyorum dedim(doğum hastanesi, eğitim ve araştırma olduğu için) şimdiye kadar kontrollerini nerde yaptırdın buraya neden geldin doğumu da orda yap madem bilmem ne dedi çok fena moralim bozuldu halbuki ben son haftam die iyi şeyler duyacağımı umarak heyecanla girmiştim yanına ağlamaktan beter oldum..ulturasonda baktı BPD 38 hafta1 gün FL 37hft demiş bu değerler geçen haftaki kontrolümde(24.09.2013) BPD 38 hft1 g. FL 37hft 3g. ,iki hafta önce(13.09.2013) BPD 37 hft 5gün kafam karıştı ayrıca kilosunu falan hiç söylemedi bende o moralle soramadım bile bir an önce çıkmak istedim NSTye girdim ilk girince 50 çıktı devamında düştü baya sonra bir ara yine 50 60 ı buldu sonucu göstermeye gittim doktor normal dedi bi yorum yapmadı.tahminen doğum tarihi ne zaman diye sordum 2hafta fln dedi.halbuki şimdiye kadar ulturason sonuçlarım son adet tarihimle hep birebir gidiyordu neden böyle oldu sizce ne yapayım herzamanki doktrma görüneyim mi tekrar:44:
yok canım yakmaz mideni bende de mide yanması oluyor ama pekmez yiyorum daha hiç ondan yanmadı
bence bir an önce ver halılarını bayram yığunluğu var çünkü ben halıları vereli 10 gün oldu güya 2 gün önce gelecekti hala getiremediler bayram yoğunluğu var kusura bakmayın diyorlar
canım bu streste bebiş nasıl kilo alsın sen onun sağlıklı olduğunu düşün sizin için en hayırlısı böyleymiş diye düşün ve kendini rahatlat bak herşey nasıl yolunda gidecek
benimki 34. haftadan beri aşağıda aşağı inmesi hemen doğacağı anlamına gelmiyor canım üstelik benimki öyle tahmini değildi bizzat ultrasondan doktor bakıp söylemiişti bebğin aşağıda olduğunu
biz de seni doğurdun sandık kız daha da tosuncuk olmak için gelmemiş senin oğlan belli
40ların altına düşmeyince ve düzenli aralıklarla 80-90 buluyorsa sancı var demektir
canım bu malesef normal birşey bize kabullenilemez geliyor ama erkeklerin yapısı bizden çok farklı takma o yüzden dışarda başka kadınlarla olmasındanda bu hamilelik bitene kadar idare et eşini görmezden gel
doğru diyosun canım çok sağolsen kimseye söyleme 15 kilo aldığını çünkü hiç belli değil nazar değer çok fit görünüyorsun maşallah
hoşgeldin yağmurumSelam kızlar, bizde işimizi bitirdik size bi bakalım dedik..:80:
Kötü geçen bir geceden sonra toparlanmak pek mümkün olmadı ama şükür halimize..
Sizlerde durum nasıl ?
Geçmişe şöyle bi göz ucuyla baktım, çoğu arkadaş doğum için tarih almaya başlamış, herkes için hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla ve çabucak kurtarsın hepimizi..
Serabım doğurdun sandım kısss, alıntılardan gördüm mesajını, maşallah bebişine tam tosuncuk olmuşo kadar keyif bende olsa bende çıkmazdım tabi
ayy teşekkür ederim tatlımmBi fıstık gördüm sankiii
Maşallah tatlımmmKiloyu hiç göstermiyosun..
Bende 5.ayımda ankarada yaşadım aynı şeyi.. Hem benim durumum şehit değişikliğinden kaynaklanıyodu. Adam akıllı ilgilenmediler, basit bi krampı apandist olarak enfeksiyon olarak yorumlayan bile oldu, neler çektim düşün artık.. Baktım olacağı yok, herşeyi bırakıp sırf kendi doktorum için geri geldim ıspartaya. Eğer için rahat değilse her zamanki doktorunla devam et derim, bazı doktorlar öyle insafsız ki, durumun iyi bile olsa sırf hırsını almak için neler diyolar. Kendini ve bebişi üzme canım, dünyanın sonu değil, bu doğum bi şekilde gerçekleşecek Allahın izniyle ama strese girmen ikiniz içinde iyi değil..kızlar moralim çok bozukdr a gittim bugün doğum yapacağım hastaneye son kontrollerimi orda yaptırmak amacıyla gittim bütün ultrason fotoğraflarımı sonuçlarımı fln yanımda götürmeme rağmen dr bana neden geldin dedi bende son kontrollerimi burda yaptırmak istedim burda doğum yapmak istiyorum dedim(doğum hastanesi, eğitim ve araştırma olduğu için) şimdiye kadar kontrollerini nerde yaptırdın buraya neden geldin doğumu da orda yap madem bilmem ne dedi çok fena moralim bozuldu halbuki ben son haftam die iyi şeyler duyacağımı umarak heyecanla girmiştim yanına ağlamaktan beter oldum..ulturasonda baktı BPD 38 hafta1 gün FL 37hft demiş bu değerler geçen haftaki kontrolümde(24.09.2013) BPD 38 hft1 g. FL 37hft 3g. ,iki hafta önce(13.09.2013) BPD 37 hft 5gün kafam karıştı ayrıca kilosunu falan hiç söylemedi bende o moralle soramadım bile bir an önce çıkmak istedim NSTye girdim ilk girince 50 çıktı devamında düştü baya sonra bir ara yine 50 60 ı buldu sonucu göstermeye gittim doktor normal dedi bi yorum yapmadı.tahminen doğum tarihi ne zaman diye sordum 2hafta fln dedi.halbuki şimdiye kadar ulturason sonuçlarım son adet tarihimle hep birebir gidiyordu neden böyle oldu sizce ne yapayım herzamanki doktrma görüneyim mi tekrar:44:
Eki Görüntüle 818346 kızlar son fotoğrafımızı koymak istedim 36+4 haftalığız
inş bende evde pekmez var kv göndrmişti önceden onu yesem ama çok uzun zamandır duruhor
halıları da yarın alın dedim c.tesi veya pazar geri bırakziliriz dediler
çıkıp biraz yürüyeyim,arkadaşlar lütfen dua edin bana...
hayırdır gecen neden kötüydü aksi bir durum yoktur umarım
canım anladığım kadarıyla sen özele gidiyodun kontrollere ama doğumu devlette düşünüyosun dimi devletteki doktorlar da buna karşı son afta doğuma gelenlerle ilgilenmiyorlar ilgilenmeleri gerektiği halde ilgisiz kalıyorlar sen kendi doktoruna devam et bence
gece 2 saat uyuduktan sonra wc ye kalktım, tekrar yattıktan yarım saat sonra midemdeki müthiş yanmayla uyandım.. bastırcak bişiler yedim yattım tam uyucakken yine kaldırdı, şurup içtim yattım yine aynı sonuc.. elma denedim ama o da bi yere kadar idare etti. 6,30da yattım 8de kalktım sersem gibiyim anlıcağın.. bi de arada sancı giriyo, gözlerim kapanıyo ama yatmak nerdeeee...hayırdır gecen neden kötüydü aksi bir durum yoktur umarım
hoşbuldumm canımmmhoşgeldin yağmurum
ayy teşekkür ederim tatlımm
kızlar moralim çok bozukdr a gittim bugün doğum yapacağım hastaneye son kontrollerimi orda yaptırmak amacıyla gittim bütün ultrason fotoğraflarımı sonuçlarımı fln yanımda götürmeme rağmen dr bana neden geldin dedi bende son kontrollerimi burda yaptırmak istedim burda doğum yapmak istiyorum dedim(doğum hastanesi, eğitim ve araştırma olduğu için) şimdiye kadar kontrollerini nerde yaptırdın buraya neden geldin doğumu da orda yap madem bilmem ne dedi çok fena moralim bozuldu halbuki ben son haftam die iyi şeyler duyacağımı umarak heyecanla girmiştim yanına ağlamaktan beter oldum..ulturasonda baktı BPD 38 hafta1 gün FL 37hft demiş bu değerler geçen haftaki kontrolümde(24.09.2013) BPD 38 hft1 g. FL 37hft 3g. ,iki hafta önce(13.09.2013) BPD 37 hft 5gün kafam karıştı ayrıca kilosunu falan hiç söylemedi bende o moralle soramadım bile bir an önce çıkmak istedim NSTye girdim ilk girince 50 çıktı devamında düştü baya sonra bir ara yine 50 60 ı buldu sonucu göstermeye gittim doktor normal dedi bi yorum yapmadı.tahminen doğum tarihi ne zaman diye sordum 2hafta fln dedi.halbuki şimdiye kadar ulturason sonuçlarım son adet tarihimle hep birebir gidiyordu neden böyle oldu sizce ne yapayım herzamanki doktrma görüneyim mi tekrar:44:
Bende 5.ayımda ankarada yaşadım aynı şeyi.. Hem benim durumum şehit değişikliğinden kaynaklanıyodu. Adam akıllı ilgilenmediler, basit bi krampı apandist olarak enfeksiyon olarak yorumlayan bile oldu, neler çektim düşün artık.. Baktım olacağı yok, herşeyi bırakıp sırf kendi doktorum için geri geldim ıspartaya. Eğer için rahat değilse her zamanki doktorunla devam et derim, bazı doktorlar öyle insafsız ki, durumun iyi bile olsa sırf hırsını almak için neler diyolar. Kendini ve bebişi üzme canım, dünyanın sonu değil, bu doğum bi şekilde gerçekleşecek Allahın izniyle ama strese girmen ikiniz içinde iyi değil..
Valla bende son zamanda sezeryan fiyatı pahalı oldu için hastane değiştirdim şimdiki doktorumunda işinin ehli olduğu söyleniyor fakat çok yoğun olduğu için geçiştiriyor acele acele bakıp gönderiyor ama sezeryan fiyatı uygun yoksa kesinlikle önceki doktorum daha ilgiliydi
ama böylede konuşunca insanın morali bozulur buraya neden geldin doğumuda orada yap dediyse bence eski doktoruna git hiç bulaşma hakkında hayırlısı olsun
hormonlar doğumdan ötürü ne kadar fazla çalışırsa dengemiz o kadar çok bozuluyo canım. duygusallığın, çöken psikolojin, korkuların hepsi geçicek şeyler ama bebişler gelene kadar sabır dicez. Allah'ın mucizesi onlar, dünyaya can getirmeninde zorlukları var illaki :) halimize binlerce şükrolsun. bak sende bebişinde sağlıklısınız ve böyle sinir olmandansa bu doktoru kafandan sil, ne diye üzüyosun kendini. her zaman gittiğin doktorun ilgileniyosa hiç düşünme bile devam etmekte.. sen neden o hastaneye gittin ki ? :26:bu ara çok stresliyim zaten her şeye ağlıyorumsabırsızlık var tabi birde günüm azaldıkça daha çok kafama takıp düşünüyorum bebeğime bi kavuşsam die.biliyorum bunu yapmamam lazım Allaha bırakıp zamanı vardır demek lazım, diyorum da ama.. hayırlısı..
OLsun onları her halleriyle kabullenicez,canımızın parçaları onlar...Allah onları korusun..Benim kızım o kadar hareketli değil,babasına çeksin istiyodum sanırım ona çekti
Oooooooooo maşallah Allah nazarlardan saklasın paşanı sağlıkla gelsin canım gözün aydın.
hepinize teşekkür ederim kızlar yarinda sezaryen günü
alicaz dua edin olur mu çünkü hiç iyi değilim
serapcigim lokasit yüksek çıkmış ve bebis
buyudugu için baskı yapıyor buda sancı
olarak yansiyormus masallah senin bebise
tatlim senin o kadar sancı olması normal
bebis iri ya ondan tatlim...fark ettimde aynı
şeyleri yasamisiz dogurcaz sandik sebebi bebis ve idrarda
çıkan maddeymis
hormonlar doğumdan ötürü ne kadar fazla çalışırsa dengemiz o kadar çok bozuluyo canım. duygusallığın, çöken psikolojin, korkuların hepsi geçicek şeyler ama bebişler gelene kadar sabır dicez. Allah'ın mucizesi onlar, dünyaya can getirmeninde zorlukları var illaki :) halimize binlerce şükrolsun. bak sende bebişinde sağlıklısınız ve böyle sinir olmandansa bu doktoru kafandan sil, ne diye üzüyosun kendini. her zaman gittiğin doktorun ilgileniyosa hiç düşünme bile devam etmekte.. sen neden o hastaneye gittin ki ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?