2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar moralim çok bozuk dr a gittim bugün doğum yapacağım hastaneye son kontrollerimi orda yaptırmak amacıyla gittim bütün ultrason fotoğraflarımı sonuçlarımı fln yanımda götürmeme rağmen dr bana neden geldin dedi bende son kontrollerimi burda yaptırmak istedim burda doğum yapmak istiyorum dedim(doğum hastanesi, eğitim ve araştırma olduğu için) şimdiye kadar kontrollerini nerde yaptırdın buraya neden geldin doğumu da orda yap madem bilmem ne dedi çok fena moralim bozuldu halbuki ben son haftam die iyi şeyler duyacağımı umarak heyecanla girmiştim yanına ağlamaktan beter oldum..ulturasonda baktı BPD 38 hafta1 gün FL 37hft demiş bu değerler geçen haftaki kontrolümde(24.09.2013) BPD 38 hft1 g. FL 37hft 3g. ,iki hafta önce(13.09.2013) BPD 37 hft 5gün kafam karıştı ayrıca kilosunu falan hiç söylemedi bende o moralle soramadım bile bir an önce çıkmak istedim NSTye girdim ilk girince 50 çıktı devamında düştü baya sonra bir ara yine 50 60 ı buldu sonucu göstermeye gittim doktor normal dedi bi yorum yapmadı.tahminen doğum tarihi ne zaman diye sordum 2hafta fln dedi.halbuki şimdiye kadar ulturason sonuçlarım son adet tarihimle hep birebir gidiyordu neden böyle oldu sizce ne yapayım herzamanki doktrma görüneyim mi tekrar:44:

üzülme cnm hakkında hayırlısı olsun sonuçta hakkımızda hangisinin hyırlı olacağını biz bilemeyiz önemli olan senin vebebeğinin sağlığı
Merhaba kızlar izne ayrılınca ev işlerine daldım biraz önce popom üstüne düştüm kalçam ağrıyor inşallah bebeğime bişey olmamıştır
çok geçmiş olsun
Benimde gecen hafta 2800dü.100gr almış 1haftada. Onceki hafta 600gr almıştı nerdeyse
pekmeze başlayalım bizde biraz geç oldu amma...
hakkında hayırlısı cnm maşallah nazar değmesin tam bir tosun paşa olmuş aynıyız senlede malesef benimkinin kilosu az benimde haftaya sezeryan
mantar bende var deliricem bazen
dr benimkide hareketli olduğu için muhtemelen doğduktan sonra da öyle devam eder dedi
sağol tatlim şoku uzerimden atmaya çalışıyorum
düşünsene diğer dr 3654 grm dedi bu dr birden2500
kilo deyince şok oldum
o fark nasıl o kadar çıkar ya

hayırdır gecen neden kötüydü aksi bir durum yoktur umarım

canım anladığım kadarıyla sen özele gidiyodun kontrollere ama doğumu devlette düşünüyosun dimi devletteki doktorlar da buna karşı son afta doğuma gelenlerle ilgilenmiyorlar ilgilenmeleri gerektiği halde ilgisiz kalıyorlar sen kendi doktoruna devam et bence

Son düzenleme:

inş bende evde pekmez var kv göndrmişti önceden onu yesem ama çok uzun zamandır duruhor
halıları da yarın alın dedim c.tesi veya pazar geri bırakziliriz dediler

sen kimseye söyleme 15 kilo aldığını çünkü hiç belli değil nazar değer çok fit görünüyorsun maşallah
doğru diyosun canım çok sağol
hoşgeldin yağmurum
Bi fıstık gördüm sankiii
Maşallah tatlımmm Kiloyu hiç göstermiyosun..
ayy teşekkür ederim tatlımm

Son düzenleme:
Bende 5.ayımda ankarada yaşadım aynı şeyi.. Hem benim durumum şehit değişikliğinden kaynaklanıyodu. Adam akıllı ilgilenmediler, basit bi krampı apandist olarak enfeksiyon olarak yorumlayan bile oldu, neler çektim düşün artık.. Baktım olacağı yok, herşeyi bırakıp sırf kendi doktorum için geri geldim ıspartaya. Eğer için rahat değilse her zamanki doktorunla devam et derim, bazı doktorlar öyle insafsız ki, durumun iyi bile olsa sırf hırsını almak için neler diyolar. Kendini ve bebişi üzme canım, dünyanın sonu değil, bu doğum bi şekilde gerçekleşecek Allahın izniyle ama strese girmen ikiniz içinde iyi değil..

inş bende evde pekmez var kv göndrmişti önceden onu yesem ama çok uzun zamandır duruhor
halıları da yarın alın dedim c.tesi veya pazar geri bırakziliriz dediler

birşey olmamıştır pekmeze canım ekşi kokmuyorsa sağlamdır yiyebilirsin..bana da halıları cuma getirirz dediler ama bugün pazartesi hala gelmedi arayıp sormuştu eşim dün bayram yoğunluğu var yarın getiririz dediler bekliyoruz bakalım

yok canım nerdee keşke özele gitsemm.. ama dediğin doğru son hafta geldm die böyle yaptı o hastane uzak her zaman gidemeyeceğim için burdaki devlet hastanesine gidiyorumdum işte..

hayırdır gecen neden kötüydü aksi bir durum yoktur umarım
gece 2 saat uyuduktan sonra wc ye kalktım, tekrar yattıktan yarım saat sonra midemdeki müthiş yanmayla uyandım.. bastırcak bişiler yedim yattım tam uyucakken yine kaldırdı, şurup içtim yattım yine aynı sonuc.. elma denedim ama o da bi yere kadar idare etti. 6,30da yattım 8de kalktım sersem gibiyim anlıcağın.. bi de arada sancı giriyo, gözlerim kapanıyo ama yatmak nerdeeee...
hoşgeldin yağmurum

ayy teşekkür ederim tatlımm
hoşbuldumm canımmm gerçekler bunlar

Valla bende son zamanda sezeryan fiyatı pahalı oldu için hastane değiştirdim şimdiki doktorumunda işinin ehli olduğu söyleniyor fakat çok yoğun olduğu için geçiştiriyor acele acele bakıp gönderiyor ama sezeryan fiyatı uygun yoksa kesinlikle önceki doktorum daha ilgiliydi
ama böylede konuşunca insanın morali bozulur buraya neden geldin doğumuda orada yap dediyse bence eski doktoruna git hiç bulaşma hakkında hayırlısı olsun

bu ara çok stresliyim zaten her şeye ağlıyorum sabırsızlık var tabi birde günüm azaldıkça daha çok kafama takıp düşünüyorum bebeğime bi kavuşsam die.biliyorum bunu yapmamam lazım Allaha bırakıp zamanı vardır demek lazım, diyorum da ama.. hayırlısı..

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun çok zor bu işler kendini ve bebeğini kimlere emanet edeceğini bilememek..
en başta Allaha emanet...

hormonlar doğumdan ötürü ne kadar fazla çalışırsa dengemiz o kadar çok bozuluyo canım. duygusallığın, çöken psikolojin, korkuların hepsi geçicek şeyler ama bebişler gelene kadar sabır dicez. Allah'ın mucizesi onlar, dünyaya can getirmeninde zorlukları var illaki :) halimize binlerce şükrolsun. bak sende bebişinde sağlıklısınız ve böyle sinir olmandansa bu doktoru kafandan sil, ne diye üzüyosun kendini. her zaman gittiğin doktorun ilgileniyosa hiç düşünme bile devam etmekte.. sen neden o hastaneye gittin ki ? :26:

OLsun onları her halleriyle kabullenicez,canımızın parçaları onlar...Allah onları korusun..Benim kızım o kadar hareketli değil,babasına çeksin istiyodum sanırım ona çekti

valla kuzum baba hareketli ben hareketli çocuğunda hareketli olması normal herhalde...

canım normal bir sancı değildi çünkü akşam ki sancı..kolay kolay ağlamam..gece ağladım çünkü sancıdan..

çok haklısın çok şükür sağlıklıyız binlerce şükür Allahım.. eğitim ve araştırma hastanesi, doğum evi birde hani daha iyi şartlar da doğum etmek düşüncesiyle bir sorun çıksa uzman drlar var fln..son kontrollerimi burda olayım hem hastaneye de alışırım die normalde bize uzak her zman gidemediğim için burdaki devlet hastanesine gidiyordum şurda bir hafta kaldı dedim belki doğum için bilgide edinirim düşüncesiyle gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…