Slm kızlar nasılsınız 2 gündür temizlik yapıyorum bitmiyor dün camları sildim bitti derken bugün de yağmur yağdıhalılarım zaten yıkanmıştı kociş 1 ay önceden yıkattı evi temizledikten sonra sericez. Doğuma 10 gün kaldı :18: çok da korkuyorum offff endişe ediyorum panik te var
kapladığı yer aynı yer açısından sorun olmaz ki 60a 120 ebattta her ikisi de o yüzden en sağlıklısı naylon park yataktansa ahşap mobilya beşik
ya canım oda yapma şansım yok ısıtmada sorun.. park yatakda uzun süre yatar mobilyada yatamaz diyorlar.. yazın falan yatak odasına salona taşırım belki daha iyi olur diyorum... ama bir sonuca varamıyorm :)
kızlar son bi kaç gündür göğüs uçlarım acıyo krem sürmeye başlamammı gerekiyo?
yaa benim de sürekli oluyor acaba sürmelimiyiz ki acayip sızlıyor sanki yeni hamile kalmış gibi göğüs sızlaması var uçlarında beni deli ediyor iğne batıyor sankikızlar son bi kaç gündür göğüs uçlarım acıyo krem sürmeye başlamammı gerekiyo?
Ezine dogum mu yaptiiiayyyy cok heyecanlaniyorum masallah liste uzayip gidiyo dogum yapanlara ve bebeklerine mutluluklar...
sur canim belki faydasi olur benim komple goguslerim sizliyo inceden inceye bende bi kere surdum sonra biraktim :26:
bana da özentisiz gibi geliyor park yataklar demek öyle düşünen tek ben değilmişimtabi beğenen arkadaşlar da vardır herkesin zevki farklı sonuçta saygı duyarız
lojmanda oturuyorum bende yerim yok soba kurcam mecbur valla şaştım kaldım yaa.. bende mobilyayı çok beğeniyorum ama ne yapcam bilmiyorum offf off.. şaştım kaldım vallaaa...
yaa benim de sürekli oluyor acaba sürmelimiyiz ki acayip sızlıyor sanki yeni hamile kalmış gibi göğüs sızlaması var uçlarında beni deli ediyor iğne batıyor sanki
eveet senden de bekliyoruz artık senin oğlan açılım yaptı gerisi gelmedi ne zamandır bekliyorum loori doğurdum dicek diye ama
yaa benim de sürekli oluyor acaba sürmelimiyiz ki acayip sızlıyor sanki yeni hamile kalmış gibi göğüs sızlaması var uçlarında beni deli ediyor iğne batıyor sanki
ewet cnm aynı benimde öyle.bi doğum hikayesi okurken biri yazmış emzirirken canım çok yandı adete doğumda bu kadar acı çekmemiştim diye ondan korktum bende.şimdiden başladıysa emzirirken daha mı çok acır acaba diye.lansinohu tavsiye ediyo çoğu anne bizdebaşlayalım o zaman sürmeye.
sütlenmeye mi başladık acaba :26: senin biraz açılman vardı cnm son durum ne?
ewet cnm aynı benimde öyle.bi doğum hikayesi okurken biri yazmış emzirirken canım çok yandı adete doğumda bu kadar acı çekmemiştim diye ondan korktum bende.şimdiden başladıysa emzirirken daha mı çok acır acaba diye.lansinohu tavsiye ediyo çoğu anne bizdebaşlayalım o zaman sürmeye.
ben aldim o kremden ama sadece 1 kere kullandim sonra hastane cantasina koydum bende mi baslasam acaba ya bilemedim ki
kız bebeğin başına değer mi ki odaha geride değil mi sonuçta ilişki haznede oluyor doğum kanalı ve rahim biraz daha ilerdeLinacim bende bekliyorum ama yok oglan sevdi yerini gelmiyo napcam bilmiyorumsu kocisle yakinlasmayi denicem ama oda diyoki ben yapamam cocugun kafasi oradaykenn o zaman bekle dedim
evet onu ben de okdum aslın krem alayım diyorum ama hep unutuyorum bugün kocama sipariş verim gelirken alsın olmazsa başlayalım şurda doğuma ne kaldı emzirmenin sıkıntı olmasını istemem
kızlar bşy sorcam kan ilaçlarına vs. son haftaya kadar devam edecek miyiz bilgisi olan var mı ben dra sormayı unuttum:26: birde benim kalçama geceleri kramp giriyor ama dra her gidişimde sormayı unutuyorum ilaç flnda kullanmıyorum ilerde bana bi zararı olur mu acaba:26:
kız bebeğin başına değer mi ki odaha geride değil mi sonuçta ilişki haznede oluyor doğum kanalı ve rahim biraz daha ilerde
evet onu ben de okdum aslın krem alayım diyorum ama hep unutuyorum bugün kocama sipariş verim gelirken alsın olmazsa başlayalım şurda doğuma ne kaldı emzirmenin sıkıntı olmasını istemem
bilmiyorum ama dr alttan bakarken kafasina dokunuyo o nasil oluyo
kızlar bşy sorcam kan ilaçlarına vs. son haftaya kadar devam edecek miyiz bilgisi olan var mı ben dra sormayı unuttum:26: birde benim kalçama geceleri kramp giriyor ama dra her gidişimde sormayı unutuyorum ilaç flnda kullanmıyorum ilerde bana bi zararı olur mu acaba:26:
ben de oda yapmadım sen bilirsin ama arkadaşlarım hiç tavsiye etmedi ban ki onlar alıp kullanamadı park yatakları çünkü ses çıkarıyor hışır hşır naylon olduğu için bebek uyanıyor o hışırtıya dediler bir de bana sağlıklı gelmiyor ben mobilya aldım odama koydum yanları çekmeceli olanlardan değil altında çemeceleri ama ısıtma sorunu olur sobalı odaya taşırım gerekirse diyosan sen bilirsin ama
öyle valla
park yatak daha çok yer kaplıyor bence küçükleri de var ama yüksekliği fln ne bileyim.. bende oda yapamadım bebeğime,beşiği yatak odasına koyduk en azından daha düzenli durdu..yengemde yeni doğum yaptı park yatak aldı oda yatak odasına koydu onun odası benimkinden daha büyük olmasına rağmen odası çok daraldı..yinede sen bilirsin canım almaya gittiğinde bakarsın hangisine için ısınırsa alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?