:) belli olmaz cnm belkide dediğin gibi doğum günü pastan olabilir :) günü doluncada dahada sabırsız olur insan herhalde :) bizim zamanımız var daha bazen çooooook varmış gibi geliyor bazen çabuk gelsin diyom :) kafam karıştı
Bi tarafta sabırsızlık bi tarafta hayırlısıyla gelsin her günüm böyle ikilemle geçiyor Allah bizlere sabır versin şu son günler çok zor geçiyor böyle..:) belli olmaz cnm belkide dediğin gibi doğum günü pastan olabilir :) günü doluncada dahada sabırsız olur insan herhalde :) bizim zamanımız var daha bazen çooooook varmış gibi geliyor bazen çabuk gelsin diyom :) kafam karıştı
Doğum günlerimiz aynı cnm seninle:))) aynı duygular içindeyim bi oldun diyorum bi beklesin diyorum bide venimki zayıf biraz(((
kız bende bende doymuyom bi günümbende onu çok merak ediyorum toplamda 11 kilo aldım perşembe günü gitmeden tartılacağım...ertesi gün dönüncede size günlük yazarım kaç kç gidio
bende bendee yeye doymuyorum bu ara zulu ya
al bendende o kadar :) gerçi düzenli yemeyip, bide bugün saçma sapan şeyler yedim açımmmmmmmmmmmmmmmm
kız bende bende doymuyom bi günüm
bi günümü tutmuyor bazen hiç yiyemiyor
bazen de yiyip doymuyok kızımla
ne yedin kız
loori biz doguramaycik galiba
seninki kaç kilo cnm? gerçi benimkinin şekerime bağlı tontişliği var biraz ama şeker işte iyi değil ki
netcezz yaa dogsunlar artik sali gunu gidicem bakalim ne dicek
bende salı günü dr gitmeyi düşünüyorum Cnm
40 haftalik oluyoruz sali gunu zulumm
evet Cnm dr ne diyecek acaba daha 3 gün var
bakalimmm bende merak ediyorum ama kesin bana yine hersey normal dicek her zamanki gibi eve gidicem
kız belki salı gününe kadar dogururuz
hiiiiccc itimal vermiyorum ama
Kız loori dogurmadınmı halen senegemizde pek nazlı çıkti kerata
kız bende bende doymuyom bi günüm
bi günümü tutmuyor bazen hiç yiyemiyor
bazen de yiyip doymuyok kızımla
ne yedin kız
loori biz doguramaycik galiba
kizzzz dilekkk nerelerdesin yaa su telini yaptirmadin mi valla yok ya dogmaya fln niyeti yokefem nasilll napiyo ozledim onu ya
Yok canim malesef yaptirmadik türkiyeye gidip gelim öyle yaptiracagiz maalesefama aklim hep sende kuzu ya insallah sagsaglim dogursun gelsin artik egem ya
Efem iyi teyzesi yaramazlikta sinir tanimiyor artik kerata
Perşembe günü 2500 kiloydu cnm o kadar muz süt yiyip içip duruyorum ama((
kizzzz dilekkk nerelerdesin yaa su telini yaptirmadin mi valla yok ya dogmaya fln niyeti yokefem nasilll napiyo ozledim onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?